nimfka, rozmawiałaś z Madzią? Bo właśnie sobie piszemy na gg. Zastanawiam się, czy nie piszę zbyt ostro, bo moja psychika została pokonana przez mnie samą około 18:45 i musiałam coś zrobić, cokolwiek, więc usiadłam do komputera. Ale do tej pory się jeszcze do końca nie pozbierałam...
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Ja też zmykam. Tak nie mam ochoty tego wszystkiego powtarzać.. ale może wróci mi trochę chęci po kąpieli ;)
Pa wszystkim ;)
Trzymam kciuki za wszystkich, którzy tego potrzebują i czekam na to samo od innych ;)
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :* TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 19:14, 27 Kwi 2010
ToAr złośliwiec jesteś :twisted:
Sevir właśnie pisałam z nią na gg :P Wszystko już w porządku :D
Wto 19:18, 27 Kwi 2010
Milo :buja w oblokach: Mirela, ja to cię chyba wykorzystam do wykonania dla mnie jakiegoś Peterowego ubranka.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Eeee a odcinek fajny? Czy nie? Bo nie wiem czy oglądać...
nie wiem zdążyłem na tłumaczenie tylko 5 minut :P
końcówka mi się podobało, szczególnie jak...
Spojler:
House powiedział do kobity
Dobrze, zamierzam sprawdzić twoje otwory.
Zacznę od ust. Jeśli nic nie znajdę,
to może ona być na muszelce.
Wto 19:25, 27 Kwi 2010
nimfka :roll: taaa... Kuratorze. Ja już się będę chować, nie martw się :?
Jakbym coś pisała niezbyt miło, to, cytując z rozmowy z Madzią
Cytat:
Nie jestem w tej chwili obiektywna, jeszcze się nie pozbierałam po tym psychicznym załamaniu spowodowanym perspektywą rozmowy z Tobą [Madzią] i moją cholerną psychiką, która innym nie da się pokonać, ale sobie tak.
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Mirela, mrr. 8)
Znów zapadłam w zesta i jak zwykle zatrzymałam się na no.2 :roll:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Mam serialowy dylemat - oglądać z polskimi napisami zeszłotygodniowego House'a, zeszłotygodniowe Bones (i to i to po angielsku tylko widziałam,) czy tegotygodniowy Miecz prawdy lub House'a których w ogóle nie widziałam??
Wto 19:33, 27 Kwi 2010
Wto 19:37, 27 Kwi 2010