|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 54, 55, 56 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Nilvanuss napisał: | kiedyś się na takiej 'koleżance' przejechałam...a potem tylko mierzenie i obgadywanie za plecami...więc stwierdziłam, że podziękuję ;/ |
no ! ja się nikomu nie zwierzam. Choćbym do tej osoby miała nie wiem jak wielkie zaufanie ! ;) daję radę sama. coś a'la House. :D:D:D
Nienormalna jestem, nie ? ^^
Dodano 41 sekund temu:
Marguerite napisał: | maagdaa spokojnie uratuje Cie a może nie |
słuuucham ? ratuj natychmiast ! :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Lady M dnia Nie 21:21, 02 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Nie 21:21, 02 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Ja też miałam taką sytuację , wydawało mi się,że ta osoba jest godna zaufania i że naprawdę fajnie się dogadujemy , ale... tak nie było. To "koleżeństwo", ale dość bliskie de facto zakończyło się po paru miesiącach. Właściwie to się cieszę i nie żałuje, ale są takie sytuacje kiedy lepiej porozmawiać ,niż podejmować radykalne decyzje!
Ostatnio zmieniony przez Betti dnia Nie 21:22, 02 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan"
Wysłany:
|
Betti
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa nie nie znalazła...nadal jesteśmy tak jakby 'razem' ale ona cały czas mnie zajeżdża i w ogóle to nie jest to samo co kiedyć ;(
|
|
_________________ Gdybym naprawdę po każdym doświadczeniu była silniejsza podejrzewam, że pod koniec życia byłabym niezniszczalna.[b]
jestem BRZANĄ :D by sinaj :*
[b] maj sis Sevir :*
ubranko by Charlotte_May łiiii <3
Wysłany:
|
Nilvanuss
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marg. hej :* Wszystko OK u Ciebie ? :)
|
|
Wysłany:
Nie 21:22, 02 Maj 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mirela napisał: | Marguerite powiedziałam Ci jak gadałyśmy... teraz Razz |
Tak, gadamy prawie 2 godziny, a Tobie się dopiero przypomniało :P
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nilvanuss, to pogadajcie tak szczerze ;)
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann hehe najgorsze jest to, że najczęściej jestem opozycją jednoosobową, ale w sumie lepsze to, niż bezmyślne przytakiwanie, nienawidzę jak ktoś nie ma swojego zdania... od razu traktuję takich ludzi jak jakiś niedorozwojów... wiem, że to chore, próbuję to leczyć, naprawdę :lol:
|
|
Wysłany:
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa Monty Pythona nie oglądałaś? Czeka Cię za to wygodny fotel XD
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Nie 21:23, 02 Maj 2010 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | Czekam ;* Aż dostałam wypieków, ale to chyba przez a nie ważne. |
Przez co ? Przez Bartka ? :mrgreen: Już chwilka , znajdę jakieś i wysyłam .
|
|
Wysłany:
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | Nienormalna jestem, nie ? ^^ |
Chyba nie. Albo ja też jestem nienormalna. Po prostu nie odczuwam potrzeby zwierzania się ze wszystkiego jednej osobie, tym bardziej że często się z nią kłócę i znając ją mogłaby to wykorzystać. :roll:
|
|
Wysłany:
|
Dyzia
Stomatolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa nooo! jesteś jesteś...ale za to cię kochamy :D
ja nie umiem tak...jak kisze to w sobie to potem robię się nieprzyjemna.... baaardzooo!
eeh... nawet kiedyś do psychologa chodziłam.... jakoś tak dziwnie...kazała mi rysować słoniki i drzewka ;/ ?
|
|
_________________ Gdybym naprawdę po każdym doświadczeniu była silniejsza podejrzewam, że pod koniec życia byłabym niezniszczalna.[b]
jestem BRZANĄ :D by sinaj :*
[b] maj sis Sevir :*
ubranko by Charlotte_May łiiii <3
Wysłany:
Nie 21:24, 02 Maj 2010 |
|
Nilvanuss
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite bo myślałam że widziałaś:P nie ma to jak gadać przez tel i na forum
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bosze, ja nic nikomu nie mówię, a mnie zwierza się każdy.
Na prawdę ! I wiecie co ? O dziwo jeszcze nigdy nic nie wygadałam. :mrgreen:
|
|
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch uważam ,że bardzo dobrze,że mówisz otwarcie jakie jest Twoje zdanie, niestety z przykrością zauważam,że takich ludzi jest coraz mniej , a to przecież ważne!
Ostatnio zmieniony przez Betti dnia Nie 21:25, 02 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan"
Wysłany:
|
Betti
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 54, 55, 56 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 55 z 899 |
|