|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 56, 57, 58 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nilvanuss napisał: | kujonice/ lizusy, pijące i plące |
z dwojga złego, lepsze te pierwsze ! ;)
Po kolei mi wymieniaj z małym opisem ja Ci znajdę kogoś :D
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Nie 21:34, 02 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | Marguerite, no ! teraz to już w ogóle nie mam wątpliwości, co do Twojego zÓaaaa ! :mrgreen: |
A gdybyś z Nami była... :buja w oblokach: to byś się tym zÓem ze mną po napawała :twisted:
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Nie 21:34, 02 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq no mam ale z nią widuję się 1 na miesiąc ;/
|
|
_________________ Gdybym naprawdę po każdym doświadczeniu była silniejsza podejrzewam, że pod koniec życia byłabym niezniszczalna.[b]
jestem BRZANĄ :D by sinaj :*
[b] maj sis Sevir :*
ubranko by Charlotte_May łiiii <3
Wysłany:
Nie 21:35, 02 Maj 2010 |
|
Nilvanuss
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Betti heh... dzięki :)
ann, ja w ogóle nie rozumiem jak można być kimś takim... albo wkurza mnie też strasznie jak ktoś mnie okłamuje w stylu "przemilczę pewne szczegóły" bo nie wiem czy mam taką osobę traktować serio, czy cały czas zastanawiać się czy jest coś czego nie wiem, co może zmienić nasze relacje, prosty przykład, miałam w liceum przyjaciela, myślałam, że mówiliśmy sobie wszystko i wydawało mi się, że jesteśmy idealnym dowodem na to, że przyjaźń damsko-męska na prawdę istnieje... pewnego razu dowiedziałam się od osoby trzeciej (był kwiecień/maj jakoś tak) że mój przyjaciel całował się z dziewczyną 4 lata od siebie młodszą w wakacje... czyli skoro my mieliśmy po 17/18 lat to ona w najlepszym wypadku 14... ale nie uwierzyłam za bardzo i postanowiłam sama z nim pogadać... oczywiście "nie potwierdzam, nie zaprzeczam" usłyszałam O.o potem powiedział, że "był okres, kiedy mi imponowała, napisała dla mnie utwór" grała na wiolonczeli... no to mu powiedziałam, że skoro wiolonczela mu się podoba, trzeba się było lizać z wiolonczelą i w sumie nasza przyjaźń się na tym zakończyła, moja definicja przyjaźni jak widać bardzo się różniła od jego...
Ostatnio zmieniony przez Arroch dnia Nie 21:36, 02 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
'A ludzie dziwnie się na mnie NIE patrzyli!
Czuję, że oni mi zazdrościli, bo..!'
Ostatnio zmieniony przez maybe_55 dnia Nie 21:36, 02 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | A gdybyś z Nami była... to byś się tym zÓem ze mną po napawała |
pakuj się ! jedziemy ! :twisted:
Shitzune napisał: | maagdaa, a miałaś kiedykolwiek? |
tez prawda. :D
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch uff... ale masakra!
|
|
_________________ Gdybym naprawdę po każdym doświadczeniu była silniejsza podejrzewam, że pod koniec życia byłabym niezniszczalna.[b]
Wysłany:
Nie 21:36, 02 Maj 2010 |
|
Nilvanuss
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee ale teraz już chyba przeszłam na jakiś wyższy poziom xD :twisted: a czemu maagdaa myśli inaczej nie wiem :roll:
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Nie 21:37, 02 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa ooo jeny...jest nas 16 dziewczyn... leniwiec się włącza :P
opisze i potem wyśle... jak nie zapomnę :P
|
|
Wysłany:
Nie 21:37, 02 Maj 2010 |
|
Nilvanuss
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nilvanuss eee tam, dawno i nie prawda, już w sumie o tym zapomniałam... ale to normalnie pod molestowanie podpada :lol: tzn. całowanie z nieletnią :lol:
|
|
Wysłany:
Nie 21:39, 02 Maj 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq MRĄGOWO xD moja siostra jest młodsza... ;/
|
|
Wysłany:
Nie 21:39, 02 Maj 2010 |
|
Nilvanuss
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 56, 57, 58 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 57 z 899 |
|