jeanne pójdziesz jako pierwsza, aby pokazać przykład innym!
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 20:30, 03 Maj 2010
A ja się czuję patriotką, ale w kościele nie byłam :roll:
Moja rodzina ma niemiły zwyczaj jeżdżenia na mszę na siódmą raną. Duch chętny lecz ciało słabe...
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Sevir nie pytaj... :mdleje: mało go nie przejechałam...
Cześć Rocket :przytul: 100 lat Cię nie widziałam! Co tam słychać? :D Ja na szczęście nie muszę przed rodzicami udawać, mają podobne zdanie... chociaż na Wielkanoc i pasterkę raz na 2 lata idą :lol:
No ja tak samo, ale nie to. Mój psiak płakał jak małe dziecko ;o. Podeszłam do niego, a jego uszy całe we krwi ;o. ;/ Kur...i znów jutro do weterynarza z nim.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 20:34, 03 Maj 2010
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 20:35, 03 Maj 2010