|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 223, 224, 225 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
nie. jednak nie idę. może być ciekawie.
jeanne napisał: | A tak w ogóle bry. Albo i nie bry. Zepsułam plik doc, nie wiem jak, nie wiem kiedy, ale zepsułam i znowu muszę wytężyć moje komUrki mUzgowe i napisać tę pracę ;/ |
:shock: a dokładniej?
A skoro już jesteśmy przy fascynacji dziećmi bądź wbrew przeciwnie, to ja też mam nadzieję się niedoczekać młodszych duplikatów mojej osoby. Z resztą niepokalane poczęcie to rzadki przypadek, więc prawdopodobnie moje marzenia się spełnią.
Dodano 2 minut temu:
Gusq napisał: | Ale boska mina była jego jak to odkrył. |
teraz czytająć "to" pomyślałam przez jeanne o jądrach :X i efekt komiczny.
Gusq napisał: | hattrick Tak. Oni zawsze są tacy przewidywalni a tu akuku. |
nie zgodzę się. Lekarze to krejzole. Nigdy nie wiem, czego się po nich spodziewać.
Alan napisał: | Ja i dzieci - nigdy! Może po czterdziestce. |
a ty czemu?
|
|
Wysłany:
Sob 22:41, 08 Maj 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
nie kręci mnie model przecudnej rodzinki z gromadką biegających po domu bachorów.
wolę się skupić na karierze.
|
|
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu.
Wysłany:
Sob 22:43, 08 Maj 2010 |
|
Alan
Pulmonolog

Pochwał: 8
Miasto: Łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Dokładnie. Jakbym była chłopcem, łatwiej miałabym w dostaniu się do kadry piłki nożnej Cool . Głupsza byłabym na pewno! |
Ja chciałam być chłopcem od dawna :( Przynajmniej nie słuchałabym "jesteś dziewczynką, to nie wypada" bla bla bla. Tylko to dyndanie mi by przeszkadzało :(
Cytat: | ]Gdybym była mężczyzną... miała bym łatwiej z kobietami, uhhh Evil or Very Mad |
Gdybym była mężczyzną nikt nie patrzył by się na mnie dziwnie jak macam koleżanki :(
Uuu kogo ja tu widzę, Alan :twisted:
Shocked a dokładniej? |
program Microsoft word nie może odtworzyć tego pliku, zawiera on jakieś tam treści czy chcesz kontynuować?
tak
program nie mógł odtworzyć pliku ---> zamknij
a jak go już na siłę odtworzyłam to tylko liczby mi wyskoczyły ;(
Cytat: | Z resztą niepokalane poczęcie to rzadki przypadek, |
true true. Ja mogę zajmować sie dziećmi, na chwilę, niedlugo, lubia mnie nawet, ale swoich nie chciałabym za nic. O.o
Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Sob 22:47, 08 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sob 22:44, 08 Maj 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Alan napisał: | nie kręci mnie model przecudnej rodzinki z gromadką biegających po domu bachorów. |
czemu zakładasz, że ciebie też to czeka? Możesz przecież być samotnym ojcem z dzieckim for egzampl. I już jest inaczej.
Alan napisał: | wolę się skupić na karierze. |
A kto zarobi na twoją emeryturę? Kto cię wyśle do domu starców?
|
|
Wysłany:
Sob 22:44, 08 Maj 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: |
Tak w ogóle to hej podniecający Alanku Laughing Dawno cię tu nie czytałam. |
Bo dawno tu nie pisałem :D
|
|
Wysłany:
Sob 22:45, 08 Maj 2010 |
|
Alan
Pulmonolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | czemu zakładasz, że ciebie też to czeka? Możesz przecież być samotnym ojcem z dzieckim for egzampl. I już jest inaczej. |
jest jeszcze gorzej
|
|
Wysłany:
Sob 22:49, 08 Maj 2010 |
|
Alan
Pulmonolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | Też o tym marzyłam, ale pani od biologi kazała mi się iść leczyć ! |
:shock: Czyżby do TEGO lekarza? :shock: Oj, zÓa pani biolog...
jeanne napisał: | true true. Ja mogę zajmować sie dziećmi, na chwilę, niedlugo, lubia mnie nawet, ale swoich nie chciałabym za nic. O.o |
otóż to, bratnia duszo. Z resztą gdybym miała przez ok. 18 lat (zaklądając, że wcześniej nie umrę na raka) żyć z kimś podobnym do mnie pod jednym dachem, to skończyłoby się to bardzo źle. Dla całej ludzkości.
jeanne napisał: | program Microsoft word nie może odtworzyć tego pliku, zawiera on jakieś tam treści czy chcesz kontynuować?
tak
program nie mógł odtworzyć pliku ---> zamknij
a jak go już na siłę odtworzyłam to tylko liczby mi wyskoczyły ;( |
też to miewałam, ale tylko wtedy, gdy tworzyłąm dokument w Windowsie 7, a otwierałam w Viście. Niemniej - kondolencje.
Nemezis napisał: | Tak w ogóle to hej podniecający Alanku |
:shock: teraz to już na pewno nie moje klimaty. Spadam. Heh.. jak ja żałuję, że RwT po 22.00 jest +18...
Dobranoc już ostatecznie.
Dodano 1 minut temu:
Gusq napisał: | U mnie są nudni. Ostatnio doktor nefrologii odkryła u mnie torbiele trzymając przez 15 min moje papiery ! Najlepsze jak wchodziłam to powiedziałam jej jaki ma problem. |
ja poszłam do lekarza rodzinnego i musiałam wysłuchiwać, jak to jego żona miała ucho zwinięte w trąbkę. :shock: Więc to z normalnością raczej nic wspólnego nie ma.
Alan napisał: | jest jeszcze gorzej |
czyżbyś już był? :shock:
|
|
Wysłany:
Sob 22:51, 08 Maj 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Alan napisał:
jest jeszcze gorzej
czyżbyś już był? Shocked |
na razie się powstrzymuję xD
|
|
Wysłany:
Sob 22:52, 08 Maj 2010 |
|
Alan
Pulmonolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | żyć z kimś podobnym do mnie pod jednym dachem, to skończyłoby się to bardzo źle. Dla całej ludzkości. |
Jeśli owo dziecko było by tak uperdliwe i nieposłuszne jak ja, w dodatku pyskate i uważające się za najmądrzejsze na świecie to bym nie wytrzymała jego 10 urodzin i albo się zabiła, albo odwieźli by mnie w kaftanie :| A jeszcze biorąc pod uwagę ojca, teoretycznego, który na pewno nie byłby ostoją świętości - mieszanka wybuchowa, wiec podziękuję.
Ale muszę przyznać jak przychodzi ten mały kurdupel rano i tak delikatnie mnie rusza i szepcze "Asia" to aż milej wstawać ;) W razie napływu macierzyńskich uczuć pożyczę go sobie :hahaha:
też to miewałam, ale tylko wtedy, gdy tworzyłąm dokument w Windowsie 7, a otwierałam w Viście. Niemniej - kondolencje. |
O to już wiem dlaczego ;/ ;/ Otworzyłam dokument w szkole, a tam vista (komu potrzebna vista?!) a ja w domu mam 7, innymi słowy - dupa.
|
|
Sob 22:54, 08 Maj 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 223, 224, 225 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 224 z 899 |
|