Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 236, 237, 238 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

hahaha Ja za moje niepochamowane skojarzenia , dostałam wezwanie rodziców do szkoły i psychologa pedała hahaha

Ja nie okazuję swoich skojarzeń w szkole, inni to robia :hahaha:

Cytat:
Albo daj komuś mądremu do zobaczenia.

Mądry ktoś powiedział, żebym od nowa napisała, krócej będzie :hahaha:
Cytat:
I w ogóle jaka byłaby reakcja młodego obywatela.

Przynajmniej z tego, co zaobserwowałam, jeżeli płacz byłby hmm... taki bardziej udawany, dziecko się śmieje, a gdy już taki bardziej poważny to milknie i rozgląda się, nie wiedząc, co się dzieje O.o
CZEŚĆ! :D

PostWysłany: Nie 18:04, 09 Maj 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Gusq napisał:
hattrick Cześć! A ja nadal uważam, że dzieci są kochane. Chodź kiedyś chodziłam cała w siniakach przez nie.

Są. Tylko wtedy, kiedy śpią bądź siedzą w miejscu, uśmiechają się, nie płaczą, nie piszczą, nie załatwiają potrzeb fizjologicznych, nie ślinią się, nie biją, nie gryzą, nie liżą, nie macają nieodpowiednich miejsc i etc. W takich wypadkach sama słodycz.
Czyżby równieśnicy cię bili? :shock:

PostWysłany: Nie 18:04, 09 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

Cytat:

Piszczy jeszcze bardziej - testowałam na bracie ciotecznym. Wink

No to chyba zależy to od dziecka :D

PostWysłany: Nie 18:05, 09 Maj 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Piszczy jeszcze bardziej - testowałam na bracie ciotecznym.

Shee, może ty za ładnie piszczysz? I braciak myślał, że go dopingujesz albo to taki konkurs?

Dodano 1 minut temu:

jeanne napisał:
Przynajmniej z tego, co zaobserwowałam, jeżeli płacz byłby hmm... taki bardziej udawany, dziecko się śmieje, a gdy już taki bardziej poważny to milknie i rozgląda się, nie wiedząc, co się dzieje O.o
CZEŚĆ!

Howk. Fajnie. Ale i tak najlepiej działa na dziecko samookaleczanie opiekuna. Albo jeszcze lepiej okaleczanie przez osobę postronną. Ludzkie poczwarki to sadyści. :?

jeanne napisał:
Mądry ktoś powiedział, żebym od nowa napisała, krócej będzie

o.O. jeanne, chyba się nie postarałaś. Jak poprosiłaś o pomoc? I kogo?

PostWysłany: Nie 18:07, 09 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

jeanne napisał:

Ja nie okazuję swoich skojarzeń w szkole, inni to robia

Jak ty dajesz radę ? ;>
hattrick napisał:
Są. Tylko wtedy, kiedy śpią bądź siedzą w miejscu, uśmiechają się, nie płaczą, nie piszczą, nie załatwiają potrzeb fizjologicznych, nie ślinią się, nie biją, nie gryzą, nie liżą, nie macają nieodpowiednich miejsc i etc. W takich wypadkach sama słodycz

Zawsze pomarzyć można.
hattrick napisał:
Czyżby równieśnicy cię bili?

Raczej odwrotnie. Jednemu nawet rękę i nogę złamałam , nie wiem jak ;o. Bić to mnie mojego brata córka biję . Kurde 5 lat ma a opanowałam bicie z główki to perfekcji. ;o

Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Nie 18:10, 09 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Nie 18:08, 09 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Łeb mi pęka od drewnianych klocków, równi pochyłych, linek, bloczków, rowerzystów, ciał, wahadeł, platform i łódek. Jak jutro coś źle napisze na sprawdzianie to się obudzą we mnie pierwotne instynkty :)

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Nie 18:09, 09 Maj 2010
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

hattrick napisał:
Shee, może ty za ładnie piszczysz? I braciak myślał, że go dopingujesz albo to taki konkurs?

Hah :D On miał wtedy jakieś osiem miesięcy, więc za wiele nie rozumiał i nie myślał. ;) I piszczałam tak samo jak on! a czy ładnie, to już trudno stwierdzić...

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 18:11, 09 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

lesio, aaa! W końcu jesteś. Miałam nadzieję, że cię złapię w sobotni poranek, ale nie raczyłeś zaszczycić RwT swoja obecnością. I czułam się taka osamotniona w eksytowaniu się ostatnim KSW i turniejem na Cyprze.
Niemniej - witaj i co u ciebie oprócz pękatego od wszelakich czynników łba?

PostWysłany: Nie 18:13, 09 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Albo jeszcze lepiej okaleczanie przez osobę postronną. Ludzkie poczwarki to sadyści. Confused

Auć. Doświadczona spotkaniami 1 stopnia z drewnianymi klockami - popieram :X
Cytat:

o.O. jeanne, chyba się nie postarałaś. Jak poprosiłaś o pomoc? I kogo?

No chyba nieładnie, wygląda na to :hahaha: Jak to kogo, mojego szanownego brata. Chyba muszę zadzwonić do jego narzeczonej zeby mi zrobił :hahaha:
Cytat:
Jak ty dajesz radę ? ;>

Moje skojarzenia są zbyt skomplikowane żeby móc dzielić się osobnikami z mojej klasy. Zazwyczaj molestuję wtedy Nemezis :D

Cytat:
obudzą we mnie pierwotne instynkty Smile

Że niby zaczniesz polować przy użyciu kamienia? Oo

PostWysłany: Nie 18:15, 09 Maj 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Gusq napisał:
Raczej odwrotnie. Jednemu nawet rękę i nogę złamałam , nie wiem jak ;o. Bić to mnie mojego brata córka biję . Kurde 5 lat ma a opanowałam bicie z główki to perfekcji. ;o

:shock: Ale gdzie cię bije z tej bańki? :shock: i tak masz lepiej ode mnie. Ja pojechałam do brata mojej ciotki i jego syn miał nietypowe skłonności - każdą osobę płci żeńskiej rodzaju ludzkiego łapał za... ekhm... no klatkę piersiową. Aż uciekłam na plac zabaw.

Gusq napisał:
Zawsze pomarzyć można.

To nie marzenia. Moj przyszywany kuzyn jest bliski temu ideałowi.

Shitzune napisał:
Hah On miał wtedy jakieś osiem miesięcy, więc za wiele nie rozumiał i nie myślał. I piszczałam tak samo jak on! a czy ładnie, to już trudno stwierdzić...

Oj, żebyś się nie zdziwiła, jak się okaże, że rozwiązał zagadkę milenijną! Ładniej, tak myślę. Albo brzydziej i chciał cię jeszcze bardziej upokorzyć, dlatego ze zdwojonym entuzjazmem zaprezentował swoje umiejętności wokalne.

PostWysłany: Nie 18:17, 09 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Że niby zaczniesz polować przy użyciu kamienia? Oo

:lol: Zmęczenie materiału, nie mogę przestać się śmiać. :mrgreen:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 18:18, 09 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

jeanne napisał:
Moje skojarzenia są zbyt skomplikowane żeby móc dzielić się osobnikami z mojej klasy. Zazwyczaj molestuję wtedy Nemezis

:hahaha: . Moja klasa lubi moje skojarzenia. Razem z panią od biologi rządzimy pod tym względem.

PostWysłany: Nie 18:18, 09 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Chyba muszę zadzwonić do jego narzeczonej zeby mi zrobił

:hahaha: :hahaha: :hahaha: To brzmi:
a) jakby narzeczona twojego brata była chłopcem :X
b) dwuznacznie... Jak na lekcji angielskiego w mojej szkole :hahaha:

jeanne napisał:
No chyba nieładnie, wygląda na to Jak to kogo, mojego szanownego brata.

I wszystko jasne! Kolegów się prosi!
jeanne napisał:
Auć. Doświadczona spotkaniami 1 stopnia z drewnianymi klockami - popieram :X

spotkania 1. stopnia z trzylatkiem uzrbojonym w miecz i tarczę tym bardziej są auć.

PostWysłany: Nie 18:20, 09 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

hattrick napisał:

Ale gdzie cię bije z tej bańki? i tak masz lepiej ode mnie. Ja pojechałam do brata mojej ciotki i jego syn miał nietypowe skłonności - każdą osobę płci żeńskiej rodzaju ludzkiego łapał za... ekhm... no klatkę piersiową. Aż uciekłam na plac zabaw.

Mój kochany brat ma córkę! Rysujemy, gramy na kompie lub w PLaystation i nagle ta szalu dostaję , zaczyna mnie gryźć , bić pięściami , kopać . Wtedy trzymam ją za ręcę i nogi , a ona z główki mnie prosto w twarz. OCzywiście potrafi też na pluć. Chodź jest czasami urocza. Leże w łóźku ona podchodzi:
`Gusia, a pójdziesz , że mną po loda ? (oczy szczeniaka)`
Mój tekst : `Oliwka ty bucu , kto jest debeściak? `
` Gusiaaaa!!. Ej i nie jestem Bucem , bucu.`

PostWysłany: Nie 18:22, 09 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Yo Hattrick :*

hattrick napisał:
I czułam się taka osamotniona w eksytowaniu się ostatnim KSW i turniejem na Cyprze.

KSW nie oglądałem gdyż w chacie nie mam Polsatu a nie chciało mi się do babci naginać. Pudziana obejrzałem rano na yt a Mameda też udało mi się znaleść dogrywkę w kiepskiej jakości. Pudzian miał dosyć słabego przeciwnika, za słaby na KO zbyt wolny na TKO, ogólnie taki nie wyróżniający się niczym. Ale za dwa tygodnie Dominator walczy z Sylvią więc stawiam na byłego mistrza UFC. Mamed zaś miał duże popracie sędziów i dlatego skończyło się remisem, wygrana powinna być po stronie tego azjaty. Sorka ale wstać po dwóch low blow to naprawdę trzeba być koksem.

Cytat:
Niemniej - witaj i co u ciebie oprócz pękatego od wszelakich czynników łba?

Oprócz łba, to nawet nieźle. Powoli zaczynam łapać już wakacyjny klimat, tęsknić do laidbackowego życia :wink: Ale na razie jeszcze trzeba się przez 3 tygodnie starać o jak najlepsze wyniki bo inaczej ojciec będzie mi truł przez pierwszy miesiąc wakacji :D

Ostatnio zmieniony przez lesio dnia Nie 18:24, 09 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Nie 18:23, 09 Maj 2010
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 236, 237, 238 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny
Strona 237 z 899

Skocz do: