|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 256, 257, 258 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ale a propos takich zmyślonych historyjek powielanych w całym kraju niezależnie od regionu, to przypomniał mi się dowcip, kiedy to na beznadziejne zachowanie bachora młody człowiek reaguje, przyklejając matce bachora gumę do czoła i mówiąc, że jego matka też bezstresowo wychowywała. Słyszałam tę historię milion razy w różnych miastach i za każdym razem z tekstem, że ten opowiadający był świadkiem sytuacji. Aż zaczęłam się zastanawiać, w ilu miastach był ten autobus i ilu tam ludzi jechało :hahaha: :hahaha: :hahaha:
|
|
Wysłany:
Pon 19:58, 10 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
alhambra napisał: | Ale a propos takich zmyślonych historyjek powielanych w całym kraju niezależnie od regionu, to przypomniał mi się dowcip, kiedy to na beznadziejne zachowanie bachora młody człowiek reaguje, przyklejając matce bachora gumę do czoła i mówiąc, że jego matka też bezstresowo wychowywała. Słyszałam tę historię milion razy w różnych miastach i za każdym razem z tekstem, że ten opowiadający był świadkiem sytuacji. Aż zaczęłam się zastanawiać, w ilu miastach był ten autobus i ilu tam ludzi jechało :hahaha: :hahaha: :hahaha: |
Moja znajoma tam jechała! :hahaha: :hahaha: :hahaha:
|
|
Wysłany:
Pon 19:59, 10 Maj 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katia napisał: | Źródło cynku i w ogóle... |
O własnie :P I to najlepsze źródło cynku :P
A ja znam tez fajne historie np. o ciuchach z Housa (znaczy się z tego sklepu jakby ktos miał watpliwości :hahaha: )
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Pon 20:00, 10 Maj 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

Pochwał: 30
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katia napisał: | Ale powiedziałabym, że nawet zdrowe Źródło cynku i w ogóle... |
taaa, nie ma to jak darmowy Vigor/Centrum w szejkach :hahaha:
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Pon 20:01, 10 Maj 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Ale a propos takich zmyślonych historyjek powielanych w całym kraju niezależnie od regionu, to przypomniał mi się dowcip, kiedy to na beznadziejne zachowanie bachora młody człowiek reaguje, przyklejając matce bachora gumę do czoła i mówiąc, że jego matka też bezstresowo wychowywała. Słyszałam tę historię milion razy w różnych miastach i za każdym razem z tekstem, że ten opowiadający był świadkiem sytuacji. Aż zaczęłam się zastanawiać, w ilu miastach był ten autobus i ilu tam ludzi jechało |
Kurde, a ja zawsze myślałem że to było u mnie w mieście w autobusie nr 22 :D A tak na serio to będąc na zlocie miłośników fantastyki w Warszawie był wykład na temat Stolicy i jej legend. I było właśnie wymienionych więcej takich historyjek które dotyczą każdego większego miasta w Polsce :roll:
|
|
Pon 20:01, 10 Maj 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chasper, co do chodzącej sałaty to były w tym lokalu tak wielkie karaluchy, które chodziły na spacer, a że były porozrzucane kawałki sałaty, to czasem sobie chodziły z bagażem :) W ogóle mam wspomnienia ze znajomymi, jak sobie siedzimy na schodkach w niedzielne popołudnie na papierosku, a tu cała familia robali wychodzi na niedzielny spacer :hahaha: Obrzydlistwo :)
|
|
Wysłany:
Pon 20:02, 10 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, nigdy nie słyszałem tej historyjki, ale z drugiej strony - ja nie mam znajomych ;)
Shitzune, luzik, baner też masz beznadziejny.
|
|
Pon 20:02, 10 Maj 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Moja znajoma tam jechała! hahaha hahaha hahaha |
Twoja też? :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | alhambra, nigdy nie słyszałem tej historyjki, ale z drugiej strony - ja nie mam znajomych |
Jak usłyszysz, to wsadź kolejną osobę do tego zatłoczonego autobusu :D
A propos Korwina Mikke - zagłosuję na niego. Modliłam się, żeby startował :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pon 20:04, 10 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | co do chodzącej sałaty to były w tym lokalu tak wielkie karaluchy, które chodziły na spacer, a że były porozrzucane kawałki sałaty, to czasem sobie chodziły z bagażem |
o **** .... :shock: :shock: :shock: :shock: :hahaha: nie no, bosko :hahaha:
lesio napisał: | I było właśnie wymienionych więcej takich historyjek które dotyczą każdego większego miasta w Polsce |
a co o Wrocławiu bylo :D ?
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Pon 20:05, 10 Maj 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | A propos Korwina Mikke - zagłosuję na niego. Modliłam się, żeby startował Mr. Green
|
Wywalczymy mu ten jeden procent! :D
|
|
Pon 20:06, 10 Maj 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chasper napisał: | a co o Wrocławiu bylo ? |
Nie było wtedy na sali żadnego przedstawiciela Wrocławia żeby to skonfrontować ale pewnie także to co w innych miastach. Czyli wspomniana już sytuacja w autobusie, czarna wołga porywająca dzieci czy facet z poparzonymi genitaliami który został zrzucony z schodów przez sanitariuszy podczas zanoszenia do karetki.
|
|
Pon 20:07, 10 Maj 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Wywalczymy mu ten jeden procent! |
Mam jeszcze dwie dusze, które na niego na pewno zagłosują. kurcze, obiecałam koleżankom zabranie dowodów na czas wyborów, bo nie chciały się dać przekonać :hahaha:
|
|
Wysłany:
Pon 20:08, 10 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chasper napisał: | Katia napisał: | Ale powiedziałabym, że nawet zdrowe Źródło cynku i w ogóle... |
taaa, nie ma to jak darmowy Vigor/Centrum w szejkach :hahaha: |
Kompletnych witamin moc :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Dodano 43 sekund temu:
alhambra napisał: | Cytat: | Wywalczymy mu ten jeden procent! |
Mam jeszcze dwie dusze, które na niego na pewno zagłosują. kurcze, obiecałam koleżankom zabranie dowodów na czas wyborów, bo nie chciały się dać przekonać :hahaha: |
Ja też znam dwoje głosujących na niego :D
|
|
Wysłany:
Pon 20:09, 10 Maj 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, ja też znalazłem kilka osób ;)
|
|
Pon 20:10, 10 Maj 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 256, 257, 258 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 257 z 899 |
|