|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 332, 333, 334 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | Yyy, no ja w czerwcu zamierzam sie zacząć uczyć xD A ty będziesz już po obronie |
Nie wiem, czy się wyrobię i jak będzie promotor zatwierdzał kolejne rozdziały. Jeśli na seminarium nie wniesie znaczących poprawek to pewnie napiszę szybko, a jak będzie coś źle to zostawię to na wrzesień. W wakacje się zbiorę i napiszę coś ładnego...
Marq a jaki masz temat pracy ? ;>
I zapytałbym też Shee jaki ma temat z polaka? ;>
Cytat: | odkładają wszystko na ostatnia chwilę Razz |
Dosłownie! W tamtym tygodniu dopiero zdałem indeks z sesji zimowej a w sobotę odbieram bo już zaliczenia :hahaha:
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Sro 20:45, 12 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Sro 20:45, 12 Maj 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Hambarr ja mam tylko egzamin, nie pisze żadnej pracy :roll: i nie wiem czy to dobrze,czy źle oO
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sro 20:45, 12 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja dwa dni temu wybrałam temat Wink |
Hambarr a Ty co piszesz :>
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
Wysłany:
Sro 20:47, 12 Maj 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | ja mam tylko egzamin, nie pisze żadnej pracy |
Czy tylko ja pisze prace, egzamin i jeszcze mi ją oceniają chyba ze trzy osoby? :roll:
Jig, robienie wszystkiego na ostatnia chwilę to u mnie się już pod chorobe klasyfikuje xP
Dodano 34 sekund temu:
JigSaw napisał: | Hambarr a Ty co piszesz |
"Zasady ropoznawania i leczenia fenyloketonurii" ;)
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Sro 20:48, 12 Maj 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | Cytat: | Yyy, no ja w czerwcu zamierzam sie zacząć uczyć xD A ty będziesz już po obronie |
Nie wiem, czy się wyrobię i jak będzie promotor zatwierdzał kolejne rozdziały. Jeśli na seminarium nie wniesie znaczących poprawek to pewnie napiszę szybko, a jak będzie coś źle to zostawię to na wrzesień. W wakacje się zbiorę i napiszę coś ładnego...
Marq a jaki masz temat pracy ? ;>
I zapytałbym też Shee jaki ma temat z polaka? ;>
Cytat: | odkładają wszystko na ostatnia chwilę Razz |
Dosłownie! W tamtym tygodniu dopiero zdałem indeks z sesji zimowej a w sobotę odbieram bo już zaliczenia :hahaha: |
Jakie ty masz postanowienia xD
Swoją drogą jest ktoś chętny napisania za mnie pracy na zaliczenie jednego przedmiotu ?
Dodano 2 minut temu:
Hambarr napisał: | Marguerite napisał: | ja mam tylko egzamin, nie pisze żadnej pracy |
Czy tylko ja pisze prace, egzamin i jeszcze mi ją oceniają chyba ze trzy osoby? :roll:
|
Wiesz, nie mam pojęcia ;) Ale jak tak słucham o tym moim egzaminie, to już by wolała pisać prace, bo znając moją opiekunkę roku, to zdam na przysłowie 3. Bo nie będę wiedzieć o co jej chodzi ;/
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Wysłany:
Sro 20:52, 12 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr u mnie ma być komisja, 2 pytania dotyczące pracy i 2 ogólnie 3 letniej edukacji w zakresie administracji i prawa europejskiego... Taka mała teksańska masakra piłą mechaniczną 8)
Cytat: | "Zasady ropoznawania i leczenia fenyloketonurii" |
:zdziwiony: Że jak?
Cytat: | Jak wszystkim opowiadam moją prezentację, to każdy bez wyjątku przy słowach "rodzina nuklearna" robi wielkie oczy Wink |
A mojej nikt nie chciał słuchać, a potem prof od polskiego powiedziała, że jak będę wchodził to mogę rzucić jakimś żartem dla rozluźnienia atmosfery i zdobycia przychylności komisji...A na samym początku z 10 minut Prastara Geruzja przekonywała mnie żebym wygłaszał pracę na siedząco bo jestem blady i jak padnę chodząc to mnie nie będą z wykładziny zeskrobywali ;P
No i zaraz na początku się pomyliłem :hahaha:
Cytat: | Ale jak tak słucham o tym moim egzaminie, to już by wolała pisać prace, bo znając moją opiekunkę roku, to zdam na przysłowie 3. Bo nie będę wiedzieć o co jej chodzi ;/ |
A ja nie wiem kto jest opiekunem mojego roku i jak wygląda nasz starosta o.O
|
|
Wysłany:
Sro 20:58, 12 Maj 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | lesiu, ziomie, proszę! |
Masz rację, aż bije po oczach. Kuzynko :wink:
Shitzune napisał: | to każdy bez wyjątku przy słowach "rodzina nuklearna" robi wielkie oczy |
A bardzo ładna fraza, ale możesz ją wyjaśnić ? :>
|
|
Sro 20:59, 12 Maj 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | 2 pytania dotyczące pracy i 2 ogólnie 3 letniej edukacji w zakresie administracji i prawa europejskiego... Taka mała teksańska masakra piłą mechaniczną |
Ja mam obronę pracy, potem ktos ją ocenia, a potem pisze egzamin z 3,5 lat studiów :hahaha: Jak mi tam każą narysować schemat formierki to padne :P
no taka choroba genetyczna ;) Zapewniam cię że napisał byś wiecej niz ja na temat twojej pracy :hahaha:
|
|
Wysłany:
Sro 21:02, 12 Maj 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: |
Cytat: | Ale jak tak słucham o tym moim egzaminie, to już by wolała pisać prace, bo znając moją opiekunkę roku, to zdam na przysłowie 3. Bo nie będę wiedzieć o co jej chodzi ;/ |
A ja nie wiem kto jest opiekunem mojego roku i jak wygląda nasz starosta o.O |
Ja mialam okazje spotkać moją opiekunkę osobiście w czasie ćwiczeń i wiem,że nie lubie jej systemu oceny pracy oO!
|
|
Wysłany:
Sro 21:02, 12 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr nie zamieniłbym się z Tobą za żadne skarby świata... Brr
Cytat: | no taka choroba genetyczna Wink Zapewniam cię że napisał byś wiecej niz ja na temat twojej pracy hahaha |
Ja nawet nie umiem poprawnie przeczytać tej choroby, a co dopiero ją opisywać
:hahaha:
Cytat: | Ja mialam okazje spotkać moją opiekunkę osobiście w czasie ćwiczeń i wiem,że nie lubie jej systemu oceny pracy oO! |
Chyba że tak, ja też kojarzę moich wybitnych magistrów od ćwiczeń...I z moich obserwacji wynika, że im młodszy wykładowca tym gorszy! Miałem kiedyś 82 letniego dziadka, który zasypiał, obśliniał biurko i przez 5 kilku godzinnych wykładów przerabiał to samo jota w jotę
|
|
Wysłany:
Sro 21:07, 12 Maj 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | nie zamieniłbym się z Tobą za żadne skarby świata... |
I nawzajem :mrgreen:
JigSaw napisał: | obśliniał biurko i przez 5 kilku godzinnych wykładów przerabiał to samo jota w jotę |
A ja mam wykładowce który jest z jakiegos Kamerunu czy cos w ten deseń i na jego wykładach jest kosmicznie. np. ostanio zamiast "pożądane" napisał na slajdzie "pożądanie" :D I tylko u niego się mozna dowiedzieć ile kalorii ma pieczona wiewiórka :hahaha:
|
|
Wysłany:
Sro 21:15, 12 Maj 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Rodzina nuklearna to rodzina składająca się z pary małżeńskiej i ich dzieci. Oprócz rodziny nuklearnej może być rodzina wielopokoleniowa. |
No tak rodzice to neutrony a dzieci to takie protoniki :] I całoś tworzy jądro, czyli jedną całość, czyli jedną podstawową grupę społeczną. Można było na to wpaść przez logiczne rozumowanie ale jakoś nie pomyślałem :D
|
|
Sro 21:25, 12 Maj 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sorry że tak zniknęłam . Ale czy mam się bać o siebie ? Wysłał do mnie zaproszenie ksiądz na fejsbuku z którym ma mój brat przygotowania , potem napisał do mnie wiadomość na czacie w stylu " Witam , Pozdrowienia dla Piotrusia i mamusi" . Co ja mam o tym wszystkim myśleć ? :lol: On tylko dał mi we wtorek potrząsnąć dzwonkami XDD
|
|
Wysłany:
Sro 21:30, 12 Maj 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 332, 333, 334 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 333 z 899 |
|