Nie zaprosiłaś i na dodatek podglądałaś, no ładnie.
A no bajka. Chyba z 5 minut jarałam się twoją Żabcią :), wiesz nawet miałam podobną niestety mój pies ją zlikwidował. :(
A teraz się ujawnię . W tej chwili oglądać twoje zdj, :)
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 13:20, 16 Maj 2010
A figa, nie moja i nie Żabcia, tylko mojej miłości Karoliny i Kermit. :P Ale rzeczywiście, zdjęcie do jarania, sama się nim jaram, bo je lubię. ;)
Jak mi się uda znaleźć kabel i podwędzić siostrze telefon, to wrzucę jeszcze zdjęcie z dzisiejszej nocy w wagonie tramwajowym z 1908 roku. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Jeszcze lepiej :)
Kwiatku, to ona młoda jest ;). Moja ma około 45 lat może podchodzi do 50 ! Ale Jej urok osobisty i ta inteligencja ah<.33 I stwierdzam , ubiera się lepiej ode mnie !^^
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 13:25, 16 Maj 2010
38? Nutty myślałam, ze ponad 20, ok 30. Beata chyba nie ma n-k, przekopałam ponad sto stron. Muszę się dowiedzieć jak się nazywa.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 13:26, 16 Maj 2010
A ja myślałam, że moja jest grubo po 40, a tu miła niespodzianka ;)
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 13:32, 16 Maj 2010