Katia ja jestem w mniejszości, która twierdzi ,że spie... jak tylko mogli końcówkę. Wczoraj obejrzałam dwa finały sezonów(House i GG) i oba mi się nie podobały
Hej sis:*
ja jestem w mniejszości, która twierdzi ,że spie... jak tylko mogli końcówkę.
No to piąteczka, bo ja też :P
Spojler:
Szczerze mówiąc, wolałabym House'a wracającego do nałogu już tak porządnie. Serial mógłby się skończyć w zasadzie już teraz, albo po tym nieszczęsnym siódmym sezonie, bo ósmy jednak byłby lekkim przegięciem.
Ostatnio zmieniony przez molko md dnia Wto 12:51, 18 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
Cześć wszystkim. Na wstępie mówię że nie czytam co piszecie bo ktoś jeszcze coś o ostatnim odcinku palnie :wink:. Witam się i napiszę bo obejrzeniu finału :)
hej ponownie :*
Właśnie mam okienko przed kółkiem z chemii :D
Ann właśnie mi przypomniałaś, że muszę do mojej kuzynki z Kraka zadzwonić czy jej nie zalało :shock: Powinnaś się cieszyć, że wczesniej do domu wróciłaś, ja bym się cieszyła :D
Wto 12:55, 18 Maj 2010
Muszę uciekać, bo bibliotekę zamykają :?
Do napisania wieczorem :*
Wto 12:57, 18 Maj 2010
Co do ostatniej sceny - była dla mnie nieco zbyt "z zaskoczenia", nie od razu zdążyłam wejść w klimat i w pierwszych minutach nie wiedziałam, co o tym sądzić. Ale poczułam, że to było naprawdę ładnie napisane, cudnie zagrane, takie...z klasą. Podoba mi się. Ale moje serce należy do Huddy, nie jestem obiektywna ;)
- Ann - - wow, obejrzałam zdjęcia powodzi w necie ;| Kiepsko :|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia Wysłany:
Wto 12:58, 18 Maj 2010