DOMA, widzę, że jednak ostateczna wersja bez bannera :D
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Jutro ostatni egzamin. Wcale się nie uczę... no, oglądam seriale z napisami ;) Ale zaraz chyba zajrzę do notatek i pouczę się trochę słówek.
Nie podziękowałam za dzisiejszą noc - dzięki, Domuś. (: Było super!
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ja się po prostu cieszę ze szczęścia innych ludzi, to dlatego. :)
Dzień dobry. ;)
Na konkurs z historii idę ! Sukienkę na komers kupiłam ;)
Spojler:
Monia (Nem) napisała mi, o 6x22 ! <3333
Ómarłam !
Co u Was ?
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 16:32, 18 Maj 2010
Cześć DMOCIU ! ;)
Koszmarny, okropny deszcz, o !
Że już nie wspomnę, o tej rzece dosyć blisko mojego osiedla ... :roll:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 16:35, 18 Maj 2010
Doma, odcinek do d. Ale podobno nie zostanę wdową.
Spojler:
http://demotywatory.pl/1603894/W-koncu.
Wto 16:35, 18 Maj 2010
Trzy razy podczas oglądania przeklnęłam, mimo że wcześniej nie przeklinałam w tej sposób. :shock: I prawie się popłakałam. Tylko jestem zbyt zmęczona. Ale wiem, że będę oglądać tę scenę 4ever. Jednak kocham 6 sezon. Dla pierwszego i ostatniego odcinka wydam te 100 zł. :serducho:
Gusq, hej, słońce moje jedyne kochane, moja rybeńko, mój pysiu itd. :*
Przepraszam, ale teraz skaczę ze szczęście. a właściwie milczę ze szczęścia. Kocham "House MD"!