Gusq do mnie można przyjść i z chemią i z fizyką, od biedy z matmą czy co tam jeszcze chcesz. O ile będę potrafiła pomóc to zawsze jestem chętna :wink:
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Wto 19:10, 18 Maj 2010
Zależy czego :) Ja teraz oprócz dynamiki i kinematyki nie ogarniam prawie nic. W gimnazjum nie byłem w dobrych stosunkach z nauczycielkami i jak by tu to najlepiej określić to:
Spojler:
Bez używania pięknych słów: miałem wyjebane na ten przedmiot
Teraz ogólnie można powiedzieć, że jako ucze się klasie mat-fiz to ogarniam trochę. Więc służę pomocą ale niczego nie obiecuje. Np. Nemezis mi kiedyś wysyłała swoje zadania i niestety nie umiałem ich zrobić. Ale z tego co pamiętam to teraz już umiem :D
Wto 19:10, 18 Maj 2010
lesio Ty jesteś na tym etapie edukacji co ja ;) Też już umiem te zadania zrobić .. Jeju jakie to było proste! Teraz mam ruch obrotowy i postępowy brył sztywnych czyli tzw. przez naszego psora "złowieszczy dział 4." to jest hardkor O.O Tak btw jaką książkę macie od fizyki o ile używacie ?
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Wto 19:13, 18 Maj 2010
Gusq sama muszę sobie co nieco przypomnieć więc możemy poprzeglądać zeszyty razem :D Tylko będę musiała zejść do piwnicy po karton z notatkami z gimnazjum. Tylko nie wiem co można tłumaczyć z chemii, ale to tylko ja.
Wto 19:16, 18 Maj 2010
Ale idę trochę wolniej z materiałem. Te zadania które mi wtedy pokazywałaś to ja takie miałem tydzień potem na lekcji :wink: Teraz mówisz, że mam bryły sztywne i ruch obrotowy. A ja mam końcówkę dynamiki czyli grawitację. A dokładnie ostatni temat był praca w polu grawitacyjnym planety czy coś w ten deseń :)
A książka to Wybieram Fizykę, ale jeszcze jej chyba nie otworzyłem nawet :D
Ostatnio zmieniony przez lesio dnia Wto 19:18, 18 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
Wto 19:16, 18 Maj 2010
A dokładnie ostatni temat był praca w polu grawitacyjnym planety czy coś w ten deseń
Czegoś takiego nie miałam. My w czwartek mieliśmy sprawdzian z pracy, mocy i energii. Ale mi sie już myli to co mamy na kółku a to co mamy na lekcji O.o
Mamy tą samą książkę! Nawet nie wiem co w niej jest O.o
Ostatnio zmieniony przez Nemezis dnia Wto 19:19, 18 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
Wto 19:18, 18 Maj 2010