strasznie było bez, zasnęłam dzisiaj na wykładach i tak namieszałam na geometrii wykreślanej że chyba czeka mnie wrześniowa poprawka :? znaczy mam nadzieję że nie, bo "coś" napisałam tylko pytanie, czy na 3 :hahaha:
O fuck. Mam szczerą nadzieję, że pierwsze dziesięć minut Grey's Anatomy to jedna wielka ściema.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
ja bylam najwiekszą farciara w tamtym semestrze bo
Spojler:
dostalam 3 punkty na 20, ale ktoś się pomylil że to ocena i wpisal mi 3 do indeksu :hahaha:
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 20:13, 18 Maj 2010
ja bylam najwiekszą farciara w tamtym semestrze bo
Spojler:
dostalam 3 punkty na 20, ale ktoś się pomylil że to ocena i wpisal mi 3 do indeksu :hahaha:
o nie :hahaha: nieźle
ja raz tylko poszłam kompletnie nieprzygotowana z matmy na zaliczenie i uwaga, zaliczyłam, głupi to ma jednak zawsze szczęście 8)
co nie zmienia faktu, że bardzo bym nie chciała wygrać września z jakimś przedmiotem :hahaha:
co nie zmienia faktu, że bardzo bym nie chciała wygrać września z jakimś przedmiotem
ja też. a mam w tym semestrze chyba 14 przedmiotów do zaliczenia...
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 20:23, 18 Maj 2010
Chyba pooglądam sobie Bones. Już nawet nie mogę patrzeć na rozmowy sterowane, a oglądanie serialu z napisami to nawet trochę podchodzi pod naukę słówek. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Zapomniałam wam sie pochwalić. :D Pamiętacie jak w długi weekend majowy robiłam pracę na konkurs z historii o Westerplatte? ( pewnie nie pamiętacie :P ) No to zajęłam II miejsce :mrgreen: Pan powiedział do mnei dziś, że bardzo się wahał czy dac I miejsce mnie, czy mojej koleżance..Ja mu powiedziałam, ze dobrze, że jej dał I miejsce, bo jej się należało. A on, że powiedziwia mnie za kolezeństwo i skromność :lol:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 20:29, 18 Maj 2010
maybe_55 gratulacje :brawo:
Shitzune pooglądaj, pooglądaj :D a na jakim etapie Bones jesteś??
Wto 20:31, 18 Maj 2010
Greys Anatomy :sciana: x2
No nieee.... Jednak ten pierdoła jest zamachowcem, myślałem że będzie jakiś zaskok a tutaj takie rozczarowanie :/
Chociaż jest szansa że zemrze jeden z bohaterów których nie lubię, bo dziewczyna w sumie mi wisiała, chociaż Shee pewnie się cieszy za to co ostatnio zrobiła
:hahaha: Ale muszę przyznać że wystrzał był bjutiful ...
Do tego sporo Teddy w tych 10 minutach :wink:
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 20:42, 18 Maj 2010