to czuję się jakbym o jakiejś telenoweli romantyczno kryminalnej czytała :hahaha: może to dla tego że nigdy żadnego odcinka GA nie widziałam, al śmiesznie się to wszystko czyta :P
Wto 21:12, 18 Maj 2010
Ja jestem włosowym znawcą więc wiem lepiej :P
Idę się dalej uczyć.
:*
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 21:13, 18 Maj 2010
Marguerite dokładnie, ja też się załamię, to jest jedyny, z 3 seriali które oglądam który jeszcze mnie nie zawiódł, choć po dzisiejszym finale House wraca do łask :hahaha: To nie przeżyję jak moje kochane Bones schrzanią :evil:
Spojler:
Oby nie, miejmy nadzieję, że HH wie co robi, choć z tego o widzę to wszystko wskazuje na to, że rzeczywiście się na rok rozstaną :?
Wto 21:17, 18 Maj 2010
Komentarze pod art. dot. trąby powietrznej nad Suwalszczyzną
Cytat:
Ziemie ze smolenska sprzedam. Z farfoclami po katastrofie. !00 PLN za kg. Mozna sie do niej modlic i takie tam. Do wyczerpania zapasow.
Katolik
Cytat:
A oto co przyniosły rządy PO
1. Świńska grypa
2. Kryzys gospodarczy
3. Największa dziura budżetowa od 1945 roku
4. Najcięższa zima od 1979 roku
5. Dwie katastrofy samolotów ( Casa i TU 154 )
6. Powódź
Ile jeszcze brakuje do biblijnych 10 plag egipskich .........
Jasnowidz
Oficjalnie żem upadł i podnieść się zamiaru nie mam :hahaha:
Cytat:
To nie przeżyję jak moje kochane Bones schrzanią Evil or Very Mad
Ja sie nie mogę doczekac kiedy wypłynie sprawa z panią grabarz, która tak ładnie Bones groziła... :wink:
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 21:19, 18 Maj 2010
JigSaw, dlatego nie glosuje na PO :P
dobra uciekam:)
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 21:21, 18 Maj 2010
Dlatego ja zagłosuję :hahaha: Jestem ciekaw tych pozostałych 4 plag :P
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 21:24, 18 Maj 2010
Hambarr owocnej nauki :*
Ja idę z psem, jak wrócę to jeszcze wejdę, ale wcześniej się pouczę choć trochę na tą kartkówko-sprawdzian z franca :?
Do napisania :*
Wto 21:25, 18 Maj 2010
Marguerite dokładnie, ja też się załamię, to jest jedyny, z 3 seriali które oglądam który jeszcze mnie nie zawiódł, choć po dzisiejszym finale House wraca do łask :hahaha: To nie przeżyję jak moje kochane Bones schrzanią :evil:
Spojler:
Oby nie, miejmy nadzieję, że HH wie co robi, choć z tego o widzę to wszystko wskazuje na to, że rzeczywiście się na rok rozstaną :?
Ja żyje nadzieją,że najgorzej nie będzie
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.