|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 534, 535, 536 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Witam :D
U mnie nareszcie przestało padać :D Jutro wracamy do szkoły.
|
|
Czw 13:20, 20 Maj 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katie zastrzelić ? O matko . Tego nie słyszałam . Słyszałam tylko że ZOO jest przygotowane na najgorsze ale nic o strzelaniu nie słyszałam . Niech się utrzyma u Was, no .
zaneta94 jutro ? My dopiero w pon. :)
|
|
Wysłany:
Czw 13:21, 20 Maj 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq, ann, witajcie :D
ann, jutro, tylko nie wiem dlaczego. Na drzwiach było napisane, że 21 wznawiamy zajęcia.
|
|
Czw 13:22, 20 Maj 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zaneta94 bezsensu Wam robią :( A inni się wybierają do szkoły czy nie ? Nam zapowiedzieli na stronie że do piątku mamy nie mieć lekcji . A w piątek podadzą co w następnym tygodniu . No ale już na pewno w pon. będą lekcję . Nie widzę innego wyjścia .
Gusq czekam, czekam :)
|
|
Wysłany:
Czw 13:25, 20 Maj 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | 1 m ?! Brzmi bardzo nieciekawie . Po obiedzie odezwij się i daj nam znać jak sytuacja . |
Katia napisał: | Ja mieszkam w takim miejscu, że nawet gdyby coś się przerwało, to raczej by do nas nie doszło. Mój narzeczony mieszka tuż koło wału, ale za to na siódmym piętrze... |
Jestem. W międzyczasie jeszcze wykonałam parę tel, no i tak:
- Ludzi z Kłody przetransportowali do szkoły w Magnuszewie na nocleg
- Gmina Sieciechów - też mało brakuje do wylania
- Po maciejowickiej str. wału są już podłożone ładunki i w razie by było zagrożenie zalania elektrowni bd wysadzać wał, no i zatopią Maciejowice
- Jakieś 3 km ode mnie stan wody b. wysoki, próbują jeszcze umacniać wał, pakują rzeczy i starają się wynieść co cenniejsze na wyższe piętra domów
- Okolice Głowaczowa - woda zaczyna się dawać we znaki.
To tyle co udało mi się ustalić.
Ja mieszkam w takiej miejscowości, w której ryzyko zalania jest minimalne, ale wiadomo, człowiek się obawia. Już mnie babcia chce wysyłać do sklepu po sól, itd.
|
|
Czw 13:25, 20 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Brrry. :mrgreen:
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Czw 13:28, 20 Maj 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, nie wiem. Do naszej szkoły chodzą ludzie z różnych miejscowości, które nadal są zalane... Na pewno nie będzie wielu uczniów.
|
|
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć Raz3r :)
|
|
Wysłany:
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann, aż sam jestem ciekaw czy mogą ukarać osobę nieletnią za posiadanie papierosów...raczej sklepikarka by za to niezłą grzywnę dostała :) Ale u nas wszystko można kupić, ostatnio Wikta piwo kupowała, też u znajomej ojca o.O
Cytat: | W Warszawie drugim problemem jest ZOO - zaraz obok Wisły... Jeśli tam wyleje, to zaleje wybiegi dla takich zwierząt, jak Żubry - i czytałam dziś w "Stołecznej" (lokalny dodatek "Wyborczej"), że ZOO jest przygotowane nawet na to, że trzeba je będzie w takiej sytuacji zastrzelić (bo są niebezpieczne)... |
Nie wiem dlaczego, ale jakoś zawsze najbardziej żal mi zwierząt...Słyszałem że kilka osób zginęło właśnie z powodu powodzi, ale kiedy przeczytałem o odstrzale zwierzaków przeszły mi dopiero ciarki...
Hm..tak samo kiedy oglądałem klęskę naszych w Ogniem i mieczem...Na pobojowisku strasznie szkoda było mi poległych koni...Wiem mam nie po kolei w głowie :cry:
Warszawę będą starali się zabezpieczyć jak najlepiej i wydaje mi się że większość środków i służb zostanie włączona do ratowania stolicy...Zresztą pewnie te super maszyny odsysające wodę z niemiec też tam przerzucą jeśli zajdzie potrzeba...Taka już polityka, ratuje się w pierwszej kolejności "najważniejsze" miasta a potem resztę...
Tak jak u nas, jeśli woda będzie się podnosić gwałtownie mają wysadzać wały i puszczać wodę na wsie żeby tylko Kazimierza nie zatopiło... Dziwię się że nie zabezpieczyli odpowiednio Sandomierza, bo przecież to zabytkowe miasto...
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | A inni się wybierają do szkoły czy nie ? |
Ja to nie. Nawet jak jakimś cudem dotrę do szkoły, to nie wiem, czy bd w stanie wrócić. A 25 km to nie w kij dmuchał.
Katia
Żubry. Zastrzelić. :shock: O rany.
|
|
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tomek, Ewuś, Wiola, witajcie :D
|
|
Czw 13:29, 20 Maj 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: |
- Po maciejowickiej str. wału są już podłożone ładunki i w razie by było zagrożenie zalania elektrowni bd wysadzać wał, no i zatopią Maciejowice
|
O kurczę... :|
Ann - no właśnie to straszne :| Nie chciałabym, żeby musieli odstrzelić zwierzęta :(
|
|
Wysłany:
Czw 13:30, 20 Maj 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 534, 535, 536 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 535 z 899 |
|