|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 535, 536, 537 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
JigSaw napisał: | Ale u nas wszystko można kupić, |
W kiosku naprzeciwko mojej szkoły facet sprzedaje fajki na sztuki i raczej o dowód nie pyta. ;)
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | Dziwię się że nie zabezpieczyli odpowiednio Sandomierza, bo przecież to zabytkowe miasto... |
Wiesz co, też się nad tym zastanawiałam.
|
|
Czw 13:32, 20 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | nie wiem. Do naszej szkoły chodzą ludzie z różnych miejscowości, które nadal są zalane... Na pewno nie będzie wielu uczniów. |
Ach. To w takim razie współczuję że macie tą szkołę no ale jak dużo osób nie będzie , to tak dużo nie będzie nauki .
JigSaw napisał: | aż sam jestem ciekaw czy mogą ukarać osobę nieletnią za posiadanie papierosów...raczej sklepikarka by za to niezłą grzywnę dostała Smile |
i tak bym miała przechlapane od ojca :lol: uwielbiam Wiki Twoją !!!
Warszawa będzie odpowiednio zabezpieczona . W sumie Kraków też był . Była bardzo dobra organizacja . To tym bardziej będzie w Stolicy .
Co do Sandomierza też się dziwię . Strasznie to wyglądało . Jak ludzie dzwonili do TVN 24 ledwo co mówili.. w końcu utraciło się wszystko . Cenne rzeczy , cały dom .
|
|
Wysłany:
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć, cześć. Jak chce się kupić, to się kupi. Takie czasy. Ja o falę się zbytnio nie martwię, bo żadnych informacji, żeby coś na moich terenach było nie tak, nie ma.
|
|
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, też tak myślę. Dyrekcja i inne "mądre głowy" chyba śpią, że nie widzą, co się dzieje...
|
|
Czw 13:35, 20 Maj 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | W kiosku naprzeciwko mojej szkoły facet sprzedaje fajki na sztuki i raczej o dowód nie pyta. |
Biznes is biznes :hahaha:
Mój kumpel hoduje zielsko w doniczce a starsza mu podlewa i cieszy się, że synek ma takie hobby :hahaha: Padaka..
Cytat: | Co do Sandomierza też się dziwię . Strasznie to wyglądało . Jak ludzie dzwonili do TVN 24 ledwo co mówili.. w końcu utraciło się wszystko . Cenne rzeczy , cały dom .
|
Tam woda praktycznie dachy poprzykrywała miejscami i korony drzew ledwo wystają zza linii o.O Ciekaw jestem jak będzie wyglądało osuszanie podziemnej trasy, bo przecież mury stare *chociaż i tak nie dawno jakieś tam remonty były* jak wilgoci nabiorą może to trwać długo..
Cytat: | Ja o falę się zbytnio nie martwię, bo żadnych informacji, żeby coś na moich terenach było nie tak, nie ma. |
Grunt to urodzić się w porządnym regionie polski :)
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Czw 13:37, 20 Maj 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | w końcu utraciło się wszystko . Cenne rzeczy , cały dom . |
To jest w tym wszystkim najgorsze. Jedna chwila i tracisz wszystko, na co harowałeś całe życie.
A wiecie co mnie dziś najbardziej wkur...? Stoję i czekam na ten autobus do domu, a tu stoi obok Ciebie jakaś grupka ludzi i mają wielki ubaw z tego, że niektórzy się boją, czy bd mieli do czego wrócić z tej szkoły... No normalnie takich to tylko :killer:
|
|
Czw 13:37, 20 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Stoję i czekam na ten autobus do domu, a tu stoi obok Ciebie jakaś grupka ludzi i mają wielki ubaw z tego, że niektórzy się boją, czy bd mieli do czego wrócić z tej szkoły... No normalnie takich to tylko |
Mnie rozbroił wczorajszy telefon od kuzyna z Wawy, który zadzwonił do ojca z pytaniem czy opłaca im się jechać na weekend do Kazimierza, czy jednak będzie za mokro
:hahaha:
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Czw 13:42, 20 Maj 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | Cytat:
W kiosku naprzeciwko mojej szkoły facet sprzedaje fajki na sztuki i raczej o dowód nie pyta.
Biznes is biznes hahaha |
Oczywiście. :mrgreen:
JigSaw napisał: | Mój kumpel hoduje zielsko w doniczce a starsza mu podlewa i cieszy się, że synek ma takie hobby |
:shock: Zabiłeś mnie. To dziadek mojej koleżanki hodował kiedyś kanarka czy cuś takiego i kupował te ziarenka. Raz wsadził sobie do doniczki, no i mu wyrosła marycha. Marta wpada do dziadka w odwiedziny, on się chwali, że tak pięknie mu wyrosło, a ta blada jak ściana i co prędzej to wywalać. :]
W miejscowości niedaleko mnie jeden koleś przez jakiś czas z powodzeniem hodował sobie marychę w tunelach... No dopóki go nie zgarnęli. :]
|
|
Czw 13:43, 20 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17, takich to wystrzelać, albo niech się wrócą do przedszkola :evil:
|
|
Czw 13:43, 20 Maj 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | Mnie rozbroił wczorajszy telefon od kuzyna z Wawy, który zadzwonił do ojca z pytaniem czy opłaca im się jechać na weekend do Kazimierza, czy jednak będzie za mokro |
:mdleje: Dobre. Trzeba było podpowiedzieć, że jak chce, to może przypłynąć. :]
Dodano 1 minut temu:
zaneta94 napisał: | takich to wystrzelać, albo niech się wrócą do przedszkola |
A no prawda, a pomyśleć, że to są Ci światli ludzie, którzy kiedy zdadzą w przyszłym roku maturę bd tzw. 'inteligencją Polski'. :roll:
|
|
Czw 13:46, 20 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A no prawda, a pomyśleć, że to są Ci światli ludzie, którzy kiedy zdadzą w przyszłym roku maturę bd tzw. 'inteligencją Polski'. Rolling Eyes
|
Rozumiem, że "inteligencja" w tym przypadku jest rzeczą bardzo wątpliwą :]
|
|
Czw 13:49, 20 Maj 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jig, Wielkopolska zawsze była sucha. A poza tym z tego co wiem mamy gdzieś tam mądre głowy i w razie czego będzie gdzie nadmiar wody umieścić :)
|
|
Czw 13:53, 20 Maj 2010 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zaneta94
Taaaa.
Dobra, trzeba sobie jakoś poprawić humor:
Gdzie się podziała czekolada...? :hmmm:
|
|
Czw 13:54, 20 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17, może to przypadek, ale też przeglądam demotywatory :mrgreen:
|
|
Czw 13:57, 20 Maj 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | czekolada...? |
Mmm czekolada...*wywieszony język*
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Czw 13:57, 20 Maj 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 535, 536, 537 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 536 z 899 |
|