Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 541, 542, 543 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej rocket,
ja w ogóle nie pomyślałam o halucynacjach,
był harleqiun, ale jestem w stanie go zaakceptować :mrgreen:

FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików

PostWysłany: Czw 19:37, 20 Maj 2010
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5

Powrót do góry

Cytat:
Chciałam się spytać, czy wiesz, w jaki sposób obejrzeć na żywo GA i o której on jest w ogóle emitowany.

Tylko tyle, jestem rozczarowany liczyłem na coś pikantnego... Nie mam pojęcia, ja jutro zamierzam ściągnąć z samego rana na kompa i obejrzeć przewijając w kółko momenty z Teddy i momenty z żelazną kulką trafiającą ludzi :D

Cytat:
lupus in fabula hahaha

Słyszysz Lupusie :D

Cytat:
Jig ja dwa dni temu jak ze szkoły wracałam to mnie jakiś idiota ochlapał autem, tak, że całe jeansy miałam mokre Confused ludzie nie myślą Confused

To musiała być baba! One nigdy nie patrzą jak jadą, a zamiast omijać kałuże pakują w sam środek, a potem stoją na poboczach z maskami w górze i dymem ze środka o.O

Ja kiedyś spisałem numery i zadzwoniłem na policję jak mnie ochlapało...taki wredny jestem :D

Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Czw 19:40, 20 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz

So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.

PostWysłany: Czw 19:38, 20 Maj 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Pochwał: 30

Miasto: Miasto Grzechu
Powrót do góry

JigSaw napisał:
Byłbym prawie jak Dexter Morgan Ta wizja bardzo mi się podoba, tylko nie wiem co by mochery powiedziały jakby mnie takiego zobaczyły...

Ej! Moja babcia chodzi w folii i jej z tym dobrze :wink: Powiem więcej - reprezentuje zaszczytne grono tzw. mocherów i jest z tego rada. ;)

Shitzune napisał:
Po Wrocławiu? Ja mieszkam we Wrocławiu, to znaczy nie ja, tylko Chasper, czyli prawie ja.
Jak będę miała przypływ gotówki, to sobie kupię. Pienionszki urodzinowe spożytkuję na książki. *_*

o.O. któś mądry w końcu, który nie wydaje jak ja pińąszków urodzinowych na nowe seozny House'a.
:hahaha: Ok. Więc Ty (znaczy Chasper) idź pochodź po Wrocławiu i włala. Z resztą nie droga - z 20-30 zyły.

PostWysłany: Czw 19:39, 20 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

JigSaw napisał:
Tylko tyle, jestem rozczarowany liczyłem na coś pikantnego...

Eee, pikantne pytania miały się zacząć, gdybyś odpowiedział "tak, oczywiscie, wiem", ale jak nie wiesz, to trudno, twoja strata. :(

No to teraz będę poszukiwać, bo mam ochotę, kurcze, obejrzeć już, teraz, zaraz, na żywo. Bo tak potem to nigdy nie mogę znaleźć linka, grr.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 19:40, 20 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Hambarr, pewnie znowu świetne, ale ja lubię moje szare odzienie. :mrgreen:
Gusq, :shock: jesteś pogibana.
A skoro już jesteśmy przy środkowej części człowieka. Okazało się, że mogę jeszcze spokojnie przytyć prawie 13 kg ^^

PostWysłany: Czw 19:40, 20 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

hattrick napisał:
rocket queen, od kiedy ludzie snują takie idiotyczne teorie a nawet twierdzą, że mają rację z nie wiadomo jakimi wymyślnymi wydarzeniami, które rzekomo miały miejsce w serialu, skoro wszystko wyjaśniłą Katie Jackobs?
Witaj. Wink Po prostu ludziom trudno w to uwierzyć.

Jackson Brown powiedział: „Bywa tak, że serce widzi coś, czego oko nie dostrzega”. Jeśli chodzi o seriale, uparcie trzymam się tej zasady ;-) Dla mnie, House i Cuddy byli dla siebie stworzeni od 1x02.

JigSaw napisał:
Ludziom spodobał się halunowy zwrot akcji z poprzedniego sezonu, taka dewiacja... Ale VII zapowiada się całkiem całkiem, jak drugiej MnS nie zrobią będzie git!

Cuddy jako Brooke, oddająca się wszystkim Hałsom po kolei? Obawiam się, że skończyłoby się po drugim odcinku... Zakładając, że w pierwszym udałoby się znaleźć biologicznego ojca House'a.

PostWysłany: Czw 19:41, 20 Maj 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

rocket queen napisał:
„Bywa tak, że serce widzi coś, czego oko nie dostrzega”.

:shock: I masz. Teraz będę myśleć nad tym zdaniem przez całą noc.

Dodano 55 sekund temu:

rocket queen napisał:
Dla mnie, House i Cuddy byli dla siebie stworzeni od 1x02.

ja dostałam huddyholizmu akurat wtedy, kiedy Huddzinki zaczęły podupadać w wierze :roll: Dziwna żem jestem. :lol:

PostWysłany: Czw 19:43, 20 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Ej! Moja babcia chodzi w folii i jej z tym dobrze Wink Powiem więcej - reprezentuje zaszczytne grono tzw. mocherów i jest z tego rada. Wink

Ale mi chodzi o samą folię, bez zbędnych ubrań, no! Moja babcia też jest mocherem z wyznania, ubrania i gadki...Ciężko się z nią porozumieć i sprowadza do domu inne mochery, najpierw sie modla a potem w tysiąca walą o.O

Cytat:
No to teraz będę poszukiwać, bo mam ochotę, kurcze, obejrzeć już, teraz, zaraz, na żywo. Bo tak potem to nigdy nie mogę znaleźć linka, grr

Linka moge Ci jutro podesłać do ściągnięcia, a co do listy to możemy rzeczywiście sprawdzić i odhaczyć na przyszłość :D

Cytat:
Cuddy jako Brooke, oddająca się wszystkim Hałsom po kolei? Obawiam się, że skończyłoby się po drugim odcinku... Zakładając, że w pierwszym udałoby się znaleźć biologicznego ojca House'a.

Ja bym w roli Bruk widział Cameron, powróciłaby i spała ze wszystkimi po kolei, ale i tak loffciała by ridża, tfu Hałsa, który byłby z kolei w związku z Cuddy ( jako Tejlor), która jakby się potem okazało miała dziecko z doktorem Polerką, który dawno temu wdał się w romans z pewnym sfrustrowanym detektywem...

Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Czw 19:46, 20 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz

So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.

JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
Powrót do góry

Cytat:
był harleqiun, ale jestem w stanie go zaakceptować Mr. Green

w stanach hipoglikemii potrzebuję cukru. wczoraj dostałam miesięczny zapas, więc przez najbliższe tygodnie będę latać kilka metrów nad Ziemią;)

rocket queen
Pumbiasta Burleska

Powrót do góry

hattrick napisał:
jesteś pogibana.

Ja ? ;> Chyba ty ! Sama to wczoraj stwierdziłaś!

Dziś stwierdziłam, że klepanie chłopaków po tyłku, za to , że oni mnie molestują, jest fajnie. A i na ang. pani kazała Maćkowi przestać mnie obmacywać , bo to dziwnie wygląda . :hahaha: A ja mam go przestać prowokować dekoltami.

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Lupus napisał:
był harleqiun, ale jestem w stanie go zaakceptować

podpisuję się. a akceptuję to bo ten sezon to w ogóle jakiś odlot z mnóstwem pobocznych watków. uswiadomiam sobie że nie było zadnego przypadku medycznego jaki bym zapamietała,a za to jakieś oposy, transwestyci, zdrady, zabójstwa, kanapy, i inna telenowela :P ciekawe co wymyslą w 7 sezonie skoro już wszystkie bzdurne wątki się wyczerpały ^^

- by Chasper:*
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html

PostWysłany: Czw 19:45, 20 Maj 2010
Hambarr
Psychiatra
Psychiatra

Powrót do góry

Cytat:
ja dostałam huddyholizmu akurat wtedy, kiedy Huddzinki zaczęły podupadać w wierze Rolling Eyes Dziwna żem jestem. Laughing

grunt, że zrozumiałaś swój błąd, zdjęłaś klapki z oczu (btw: klapki są do chodzenia po plaży!) i przeszłaś na ciemną stronę mocy :>

PostWysłany: Czw 19:45, 20 Maj 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Powrót do góry

JigSaw napisał:
Ale mi chodzi o samą folię, bez zbędnych ubrań, no!

*-* okeeej.

JigSaw napisał:
Moja babcia też jest mocherem z wyznania, ubrania i gadki...Ciężko się z nią porozumieć i sprowadza do domu inne mochery, najpierw sie modla a potem w tysiąca walą o.O

Z moją dogaduję się prześwietnie :mrgreen: Najfajniejsza była rozmowa o Rydzyku, picie Sprite'a i upijanie się winem. Moja babacia rulezzz.
o.O. nie. moja babcia chodzi codziennie do kościoła, jak wraca włącza wiadomo jakie radio na cały regulator, pyta mnie, czy nie za głośno, chodzi po całym domu i się modli z miną, jakby miała zaraz zabić wieprzka, regularnie ogląda Modę na Sukces i uzupełnia moje braki w wiedzy na temat fabuły w tymże serialu. :mrgreen:

PostWysłany: Czw 19:47, 20 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

Gusq z tym obmacywaniem to mi zaraz Jeanne przypominasz :hahaha:
Moja wiara w huddy zaczęła się op odejściu Stacy od House'a :D I trwa ciągle, choć nie obeszło si e bez zwątpień :P

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Czw 19:47, 20 Maj 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Gusq napisał:
Dziś stwierdziłam, że klepanie chłopaków po tyłku, za to , że oni mnie molestują, jest fajnie. A i na ang. pani kazała Maćkowi przestać mnie obmacywać , bo to dziwnie wygląda . A ja mam go przestać prowokować dekoltami.

:shock: ech, ta młodzież...

Gusq napisał:
Ja ? ;> Chyba ty ! Sama to wczoraj stwierdziłaś!

nie. Ja mam o sobie to samo zdanie co House. Ten fragment o przyprawie kuchennej... Ale pogibana nie jestem, bo jestem słabo rozciagnięta, mam problemy z secem, kręgosłupem, szczęką i mięśniami.

rocket queen napisał:
grunt, że zrozumiałaś swój błąd, zdjęłaś klapki z oczu (btw: klapki są do chodzenia po plaży!) i przeszłaś na ciemną stronę mocy

:hahaha: Chyba sobie latem zrobię zdjęcie z klapkami na oczach. :3
Yep. I nawet fosznęłam się na Wilsona. :lol:

PostWysłany: Czw 19:50, 20 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 541, 542, 543 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny
Strona 542 z 899

Skocz do: