To brzmi dumnie, poszczyć się, zresztą, lepsza Kobieta Herod niż Herod Baba.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Niech się wszyscy dowiedzą, co tak naprawdę interesowało Maciusia :mrgreen:
Espeszyli for ju, ann :hahaha:
Spojler:
Pią 16:32, 21 Maj 2010
Wyjaśnij mi jedno... czy poprawianie wszystkich na każdym kroku, sprawia Ci taką niewysłowioną radość? Czy moze to jedyne co potrafisz?
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Pią 16:32, 21 Maj 2010
zaneta94 czyli, jeśli dobrze rozumiem ann jest w sytuacji Maciusia, a Danusia to profesor, czyż nie? :>
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pią 16:34, 21 Maj 2010
Mirela, uwielbiam te scenę z twojego avka, Peter robi takie wspaniałe miny. :buja w oblokach:
Greg, co ty dzisiaj taki cięty? Wygląda, jakbyś chciał się wyładować na pierwszej lepszej osobie.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
nigide, wydaje mi się, że tak, chociaż dla pewności trzeba zapytać ann :lol:
Pią 16:35, 21 Maj 2010
zaneta94 czyli mogę zadać pytanie: "ann, gdzie Ty się patrzysz?" :lol:
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pią 16:36, 21 Maj 2010
Ale fajnie mieć dzień wolny... :D Pojeździłam wszystkie konie i wykąpałam Jacunia w końcu - pachnie teraz cytrynową oranżadą :)
A Rewirek super chodzić zaczął, normalnie chyba najlepiej mi się dzisiaj właśnie z nim współpracowało... 8)
nigide, nie wiem, czy ann się z nami zgodzi :lol:
ann, gdzie jesteś? :>
Pią 16:37, 21 Maj 2010
Wyjaśnij mi jedno... czy poprawianie wszystkich na każdym kroku, sprawia Ci taką niewysłowioną radość? Czy moze to jedyne co potrafisz?
Żabko uspokój się ;) Zmęczony dzisiaj jesteś i drażliwy troche ;)
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pią 16:40, 21 Maj 2010
Wkurwianie wszystkich naokoło, czy bycie chłopczarą.
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Pią 16:40, 21 Maj 2010
Mirela, ale, kurczę, nie mógł zwyczajnie kiwnąć głową, że też widzi, nie, musiał zrobić coś dziwnego, czego nawet nie potrafię powtórzyć. :D