no dziękuję bardzo :]
mamy w poniedziałki etykę na pierwszej lekcji, kto by nie chciał z tej okazji wstawać wcześniej?!
hattrick napisał:
My tak specjalnie!
wiedziałam! rozszyfrowałam was!
ej, nasza szkoła jest zbudowana na jednej z niższych części miasta, jak w ostatnie wakacje padało, to Służew pływał i Ikarusy udawały łodzie podwodne, a teraz nas nie zaleje, to dziwne.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Nie 10:26, 23 Maj 2010
Nie 10:27, 23 Maj 2010
ja podrywam w szpitalach, więc uważam, że kościół też jest dobrym miejscem :mrgreen:
ann -może jeszcze kiedyś przyjdzie, czatuj na niego :mrgreen:
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Nie 10:27, 23 Maj 2010
zaneta94, na poniedziałek ;) Oprócz tego mam 3 sprawdziany, kartkówkę i 5 prac. A od 85% tych rzeczy zależą moje oceny końcowe. Ale nawet jak wszystko zawalę, to
Spojler:
House jest z Cuddy, więc się nie przejmuję :mrgreen:
joker508, dziękuję bardzo :D Na Twoim ubranku House ma boskie miny :wink:
Nie 10:30, 23 Maj 2010
W szpitalach ! Wow ! Jak wyglądały Twoje podrywy ?
tak samo, jak w każdych innych miejscach na całym świecie, siedziałam i wzdychałam :mrgreen:
kiedyś w kolejce do ortopedy był taki mały chłopiec z ojcem. jego ojciec seryjnie wyglądał jak Stu Sutcliffe, nawet miał piegi...
Nie 10:31, 23 Maj 2010