Na tym kolędowym? Hmm... Nie, nie zobaczysz mnie tam Chiny Ludów, za bardzo po lewej stronie jestem.
Bueh, jakie te stroje były brzydkie. Całe szczęście, że już mamy nowe. :roll:
Jak bora koHam, nikt nie wie, o której mam tę próbę. Co za niedoinformowany naród! :D
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wreszcie kupiłam sobie przystawkę do gitary. Co prawda w domu nie mam się do czego podpiąć, ale na próbie za to dam czadu :twisted:
Hugoo! *tańczy*
Oglądam sobie nagrania z dzisiejszego występu. Nie miałam pojęcia jak ja idiotycznie wyglądałam w czapce z piórem :mrgreen: A fragment w którym robię striptiz nadaje się do wycięcia :hahaha:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 16:26, 24 Maj 2010
Nie, nie zobaczysz mnie tam Chiny Ludów, za bardzo po lewej stronie jestem.
Buuu, a ja już się tak na to naszykowałam. :roll:
Shitzune napisał:
Bueh, jakie te stroje były brzydkie. Całe szczęście, że już mamy nowe.
Pierwsze co mi przyszło na myśl odnośnie strojów, to scena z 'Kevin sam w domu', jak rąbnął kogoś tam świecą i wszyscy się posypali. :lol:
A jakie teraz macie? Bardziej skąpe? :twisted:
Dodano 1 minut temu:
Salamandra napisał:
Oglądam sobie nagrania z dzisiejszego występu. Nie miałam pojęcia jak ja idiotycznie wyglądałam w czapce z piórem Mr. Green A fragment w którym robię striptiz nadaje się do wycięcia
Czapka z piórkiem, striptiz, oooo, ciekawe. :mrgreen:
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Pon 16:31, 24 Maj 2010
Nie :D Białe bluzki i takie ładne szaroniebieskie szeleszczące długie spódnice i bolerka. ;)
Aaaaaaaaa!
Film klasy 3f jest na yt! Taka parodia naszej szkoły :D
Pamiętacie moje opowieści o łacinie? Obejrzyjcie sobie od 0:36 do 1:51 (reszty nie warto), Karolina świetnie sparodiowała Puellę, dokładnie tak wygląda każda lekcja! :D
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
"gdzie jest kij?!" :hahaha:
czy ona tam mówi kij, czy ja jestem głucha?
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 16:50, 24 Maj 2010
Tak, ona mówi kij, chodzi tutaj o tzw. Ferulę (po łacinie - rózga, kij, itp. ;) ), ulubiony kijaszek Puelli. Puella zawsze tak woła, jak się "zezłości", że nie umiemy. Czasem nawet nas dźga. Ja mam nawet zdjęcie z Ferulą. ;)
Haha, jak wpiszesz w google "ferula puella", to od razu wyskakuje temat na gronie :mrgreen:
a ja bardzo żałuję, że nikt nigdy nie opublikował, jak jedna z naszych klas trzecich śpiewa "Pust' wsjegda budiet słońce".
to było z grubsza tak - nie dało się zrozumieć słowa, specjalnie śpiewali jak dzieci i solo wystąpił kolega, który najpiękniej umie fałszować piskliwym głosem.
a widownia mało się nie posikała.
Dodano 2 minut temu:
zresztą przed nimi była inscenizacja "Rzepki" w wykonaniu mojej klasy.
i ja jako Włodzimierz Wysocki, tylko bez gitary.
jeszcze jakieś dwa tygodnie po przedstawieniu wołaliśmy do siebie "babuszka, idi pamagi!"
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 16:58, 24 Maj 2010
Dzień dobry kochani :*
Ja tylko na chwilę, bo siedze mimo szlabanu i nie wiem o której matka wróci :?
Na szczęście od jutra będę miała zasilacz (bo matka już mi nie daje ustnych zakazów tylko zasilacz od liveboxa zabrała) i będę normalnie wieczorami siadać :D
Pon 17:02, 24 Maj 2010