|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 644, 645, 646 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
kremówka hej :)
My to się nie znamy. Wiolka jestem. *wyciąga łapkę* :)
|
|
Wto 10:35, 25 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
hattrick ojej, dziękuję :) jesteś w takim razie oficjalnie jedną z dwóch osób na świecie które pamiętały (przy czym tej drugiej musiałam niedyskretnie przypominać)
wiolka17 hej :) miło Cię poznać :D *potrząsa łapką*
|
|
Wysłany:
Wto 10:39, 25 Maj 2010 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

Pochwał: 11
Miasto: Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kremówko no to takie spóźnione: najlepszego z okazji imienin. :oops:
Z tego, co widzę, to jakby tak zawołać na forum 'JOANNO', to parę głów by się odwróciło. ;)
|
|
Wto 10:43, 25 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Ja tam chyba do końca tyg robię sobie urlop. Rolling Eyes |
Ja tam chodzę, co drugi dzień, żeby nie było :hahaha:
Kremówka omg! Kolejna fatamorgana? O.o :przytul:
Hi hatrrick :*
|
|
Wto 10:43, 25 Maj 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dorodna marchewa napisał: | Popieram. Wprawdzie jeszcze mnie czekają 2 seriale, ale na pewno będzie w pierwszej trojce. |
Koziołku matołku, napisałem przecież że mi się nie podobało i nie będzie w pierwszej trójce
:hahaha: Jakie seriale Ci zostały? :> Napisz to powiem Ci czy warto oglądać, a w ogóle to co ty robisz na necie o tej porze o.O
wiolka napisał: | moja kochana klasa przełożyła spr z matmy na dziś i zamiast się na niego stawić, 2/3 spieprzyło na oddawanie krwi |
Ja też przy każdej możliwości uciekałem bo nie dość że zwolnienia za free rozdawali to jeszcze smakołyki do tego były :D
Cytat: | dzień dobry. Wink
JigSaw, wiesz, że pewna moja znajoma stwierdziła, że wyglądasz jak gwiazda disco polo? |
hattrick mamy wspólnych znajomych , znam tą dziewczynę o.O Gdzie mnie widziała?
Wizerunek siebie jako gwiazdy w pełni akceptuję, ale żeby od razu disco polo :( Chyba się potnę gumową emo żyletką =(
Jak mogła mi tak powiedzieć...
A jeanne zawsze mówiła że wyglądam jak z okładki Playboya :roll:
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Wto 10:44, 25 Maj 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja tam chodzę, co drugi dzień, żeby nie było |
Można i tak. ;)
jeanne
Bd mieć do Ciebie prośbę. Poleć mi jakiś program/programy, dzięki którym bd można zrobić takie cudo jak masz np. w podpisie. :] Help.
|
|
Wto 10:47, 25 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne jeśli fatamorgana, to chyba jakaś zbiorowa, bo inni mnie też widzą ;) Chyba, że się zbiorowo naćpaliście czegoś a mnie tu nie ma, jest taka opcja :)
wiolka17 dziękuję :)
|
|
Wysłany:
Wto 10:52, 25 Maj 2010 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kremówka napisał: | Chyba, że się zbiorowo naćpaliście czegoś |
Ja co najwyżej gripexem i thiocodinem. :mrgreen:
|
|
Wto 10:54, 25 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jak przystało na porządną halucynację będę "pojawiać się i znikać" żeby Was zdezorientować :D
więc znikam, bo muszę spożyć coś, a potem jeszcze zrobić coś do spożycia rodzinie ;)
|
|
Wysłany:
Wto 10:56, 25 Maj 2010 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kremówka :papapa:
Mnie dziś odpadło gotowanie, bo babcia się zaofiarowała, że zrobi obiad. :)
|
|
Wto 10:59, 25 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Urodziwy cap napisał: |
Koziołku matołku, napisałem przecież że mi się nie podobało i nie będzie w pierwszej trójce |
W pierwszej trójce tych złych zakończeń :hahaha: Bo najlepsze to było GA :D
Cytat: | Napisz to powiem Ci czy warto oglądać, a w ogóle to co ty robisz na necie o tej porze o.O |
Gotowe na wszystko i Zaklinacz Dusz :D Akutalnie? Siedzę. Dopóki ludzie z wsi się nie zlecą do domów to mogę siedzieć :D
kłamczuszek napisał: |
A jeanne zawsze mówiła że wyglądam jak z okładki Playboya Rolling Eyes |
Tak, ale wydawanego na wsi :mrgreen:
Bd mieć do Ciebie prośbę. Poleć mi jakiś program/programy, dzięki którym bd można zrobić takie cudo jak masz np. w podpisie. krzywy Help. |
Photoshop :D
Cytat: | Chyba, że się zbiorowo naćpaliście czegoś a mnie tu nie ma, jest taka opcja Smile |
Ale to musiało być bardzo dobre skoro Cię widzimy <3
Wpadaj częściej :*
|
|
Wto 11:08, 25 Maj 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Photoshop |
Aha. Dzięki. Ja tam na gimpie śmigam, ale wygląda na to, że trzeba bd się wziąć za siebie i odpalić PSa. ;)
JigSaw napisał: | wiolka napisał:
moja kochana klasa przełożyła spr z matmy na dziś i zamiast się na niego stawić, 2/3 spieprzyło na oddawanie krwi
Ja też przy każdej możliwości uciekałem bo nie dość że zwolnienia za free rozdawali to jeszcze smakołyki do tego były |
Wiesz, w sumie i racja. Tylko chodziło mi o to, żeby się jakoś fair wobec matematyczki zachować. Kobicina z dobrego serca zgodziła się to przełożyć, chociaż jej to było nie na rękę, a tu taką manianę odwalają. :roll:
|
|
Wto 11:15, 25 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Patałachu finał Desperatek uplasuje się gdzieś w okolicach Brennonowego uścisku dłoni :cry: Też nie porywa, nie zachwyca...Ot, taki epizod jak zawsze można by rzec, a Lynette hm...ma dużą wytrzymałość na ból i jest bezwstydna...HA!
Cytat: | Tak, ale wydawanego na wsi Mr. Green |
Sugerujesz, że lecą na mnie bezzębne osiemdziesiątki? Fajnie :hahaha:
Ale moja klata Ci się podobała, no!
Cytat: | Wiesz, w sumie i racja. Tylko chodziło mi o to, żeby się jakoś fair wobec matematyczki zachować. Kobicina z dobrego serca zgodziła się to przełożyć, chociaż jej to było nie na rękę, a tu taką manianę odwalają. Rolling Eyes |
Jest koniec roku szkolnego, więc szybko kobieta zapomni... U nas w liceum kumpel powiedział prof. od chemii , że przez te wszystkie lata niczego nas nie nauczyła i wyszło by na to samo gdyby uczyła nas pani Marysia (nasza ulubiona woźna) :D A tydzień później nie mieliśmy zajęć bo okazało się, że ta sama prof miała wypadek i już nie wróci do szkoły. To dopiero kat ;)
W drugiej liceum znowu wkurzony kopnąłem samochód polonistki, a ona z okna wszystko widziała - wtedy miałem przekichane, a wy macie zbiorową odpowiedzialność wiec siła zÓa się rozłoży poniekąd :D
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Wto 11:47, 25 Maj 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wiolka w gimpie raczej też się powinno dawać robić animacje, ale nie wiem jak, dla mnie to czarna magia O.o
Dodano 14 minut temu:
Cytat: | .Ot, taki epizod jak zawsze można by rzec, a Lynette hm...ma dużą wytrzymałość na ból i jest bezwstydna...HA!
|
Bezwstydna powiadasz? To chyba obejrzę, bo nie mogę się do tego zebrać ;/
Sugerujesz, że lecą na mnie bezzębne osiemdziesiątki? Fajnie hahaha
Ale moja klata Ci się podobała, no! |
Dokładnie. W moherowych beretach :D
Bo była z foto szopa!
|
|
Wto 12:03, 25 Maj 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Niech to dunder świśnie :? Znowu się wzruszyłam, oglądając film o umieraniu :mdleje: Chyba zrobiła się... wrażliwsza :shock:
JigSaw napisał: | hattrick mamy wspólnych znajomych , znam tą dziewczynę o.O Gdzie mnie widziała?
Wizerunek siebie jako gwiazdy w pełni akceptuję, ale żeby od razu disco polo Chyba się potnę gumową emo żyletką =(
Jak mogła mi tak powiedzieć... |
Na zdjęciu, które wstawiłeś na forum.
Ale jeśli to cie pocieszy, to ja myślę, że wyglądasz normalnie :cfaniak:
jeanne napisał: | Hi hatrrick :* |
hej, haj, heloł :wink: Co tam?
Dodano 3 minut temu:
kremówka napisał: | hattrick ojej, dziękuję jesteś w takim razie oficjalnie jedną z dwóch osób na świecie które pamiętały (przy czym tej drugiej musiałam niedyskretnie przypominać) |
o.O. no jak tak można? Ja wiem, bo moja przyjaciółka miała.
|
|
Wysłany:
Wto 12:14, 25 Maj 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 644, 645, 646 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 645 z 899 |
|