Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 646, 647, 648 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiolka17 napisał:
Hatt, czyżbyś zaczęła zbierać fundusze na wyjazd do Mayfield?

Nieee... na zatrudnienie terrorystów, którzy go porwą i do mnie przywiozą.

PostWysłany: Wto 13:06, 25 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

hattrick napisał:
Wilson ładnie śpiewa, House ślicznie krzyczy, Cuddy jest mistrzynią stękania - i mamy mojego ulubionego Hudsona!

:hahaha: O mamo. Próbuję sobie wyobrazić to wszystko naraz... :hahaha:

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Wto 13:07, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
Próbuję sobie wyobrazić to wszystko naraz...

:hahaha: xD
Teraz to ja też.

PostWysłany: Wto 13:08, 25 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

hattrick napisał:
na zatrudnienie terrorystów, którzy go porwą i do mnie przywiozą.

Ha! Można i tak. A co Ty z nim bd robić, kiedy już Ci go dostarczą? :>

Dodano 1 minut temu:

Cytat:
Teraz to ja też.

I jak Ci idzie? Wiem! Zrób animkę, która to wszystko zobrazuje. :mrgreen: Albo lepiej: klip. :mrgreen:

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Wto 13:10, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
Ha! Można i tak. A co Ty z nim bd robić, kiedy już Ci go dostarczą?

Na pewno będę się z niego śmiać, a potem będę go torturować aż do momentu, gdy mi sprowadzi House'a.

Dodano 57 sekund temu:

Cytat:
I jak Ci idzie? Wiem! Zrób animkę, która to wszystko zobrazuje. Albo lepiej: klip.

Za dużo trudu jak na moje marne umiejętności :roll:

PostWysłany: Wto 13:11, 25 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

hattrick napisał:
Na pewno będę się z niego śmiać, a potem będę go torturować aż do momentu, gdy mi sprowadzi House'a.

'... a w następnej kolejności Wilsona i Cuddy. A gdy już bd mieć całą trójkę, to każę im stanąć pod ścianą i, żeby kolejno House krzyczał, Wilson śpiewał, a Cuddy stękała. W tym czasie siądę z wytorturowanym Nolanem na kanapie i bd obserwować Hudsona.' :hahaha:

PostWysłany: Wto 13:15, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
'... a w następnej kolejności Wilsona i Cuddy. A gdy już bd mieć całą trójkę, to każę im stanąć pod ścianą i, żeby kolejno House krzyczał, Wilson śpiewał, a Cuddy stękała. W tym czasie siądę z wytorturowanym Nolanem na kanapie i bd obserwować Hudsona.'

nie, nie... House'a przytulę, Wilsona też przytulę, potem przytulimy się we trójkę. Następnie przeprowadzę wywiad z House'em i Cuddy, jak się czują po tych najnowszych wydarzeniach oraz powiem im, jak bardzo mnie one ucieszyły i jak uwielbiam ich związek. Dopiero później Wilsona poproszę, że śpiewał (może być "Evita"), House'a, żeby krzyczał (może być jak w reklamie "Mediasetu"), a Cuddy zostawię stękanie. Nagram to, wrzucę na youtube, wezmę od nich autografy, wszyscy się przytulimy. A Nolana zamknę w komórce albo zatrudnię jako szofera.

PostWysłany: Wto 13:23, 25 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

hattrick napisał:
wiolka17 napisał:
'... a w następnej kolejności Wilsona i Cuddy. A gdy już bd mieć całą trójkę, to każę im stanąć pod ścianą i, żeby kolejno House krzyczał, Wilson śpiewał, a Cuddy stękała. W tym czasie siądę z wytorturowanym Nolanem na kanapie i bd obserwować Hudsona.'

nie, nie... House'a przytulę, Wilsona też przytulę, potem przytulimy się we trójkę. Następnie przeprowadzę wywiad z House'em i Cuddy, jak się czują po tych najnowszych wydarzeniach oraz powiem im, jak bardzo mnie one ucieszyły i jak uwielbiam ich związek. Dopiero później Wilsona poproszę, że śpiewał (może być "Evita"), House'a, żeby krzyczał (może być jak w reklamie "Mediasetu"), a Cuddy zostawię stękanie. Nagram to, wrzucę na youtube, wezmę od nich autografy, wszyscy się przytulimy. A Nolana zamknę w komórce albo zatrudnię jako szofera.

Hmm... A ja myślałam, że puściłam wodze fantazji... :roll: ;)

PostWysłany: Wto 13:26, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
Hmm... A ja myślałam, że puściłam wodze fantazji...

Och, ciesz się, że nie słyszałaś mojego tekstu po obejrzeniu 6x10 :lol:

PostWysłany: Wto 13:30, 25 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

hattrick napisał:
Och, ciesz się, że nie słyszałaś mojego tekstu po obejrzeniu 6x10

Odc. o Wilsonie o ile się nie mylę...? Aż strach pomyśleć, co mogłaś wymyślić. ;)

PostWysłany: Wto 13:39, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
Odc. o Wilsonie o ile się nie mylę...? Aż strach pomyśleć, co mogłaś wymyślić.

uhm. to było straszne :hahaha: gorzej, że to zapisano. :X

PostWysłany: Wto 14:03, 25 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

Takie fantazje to mi przypominają moje pomysły rok temu, które nawet zostały uwiecznione w RwT w pigułce. ;)

Bueh, nie kontaktuję dzisiaj. Myślałam, że wczoraj źle się czułam, ale to nic w porównaniu do dzisiaj.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 14:06, 25 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune napisał:
Bueh, nie kontaktuję dzisiaj. Myślałam, że wczoraj źle się czułam, ale to nic w porównaniu do dzisiaj.

co ci?

Shitzune napisał:
Takie fantazje to mi przypominają moje pomysły rok temu, które nawet zostały uwiecznione w RwT w pigułce.

jakie? ja nic nie pamiętam :shock:

PostWysłany: Wto 14:08, 25 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
co ci?

Chyba alergia, nie wiem. Gardło mnie boli, smarkam, kicham, prycham i jeszcze mam to takie dziwne uczucie w głowie, jakbym miała w środku za duże ciśnienie.

Aż nawet znalazłam ten fragment:

Cytat:
Nocne rozmowy o Bollywoodzie ! Zdychanie nad filmem Baazigar a także zabójcze fantazje Shitzune :

Cytat:
Nie no, ale wyobraźcie sobie - Cuddy i House tańczący w holu na dole, razem z nimi wszystkie pielęgniarki i personel i doktorzy, nawet pacjenci, House wykonujący ruchy jak SRK, tak z ręką na czole i kręcąc biodrami

i
Cytat:
A pomysł genialny, zobaczcie to oczami wyobraźni, Cuddy z dzwoniącymi bransoletkami, 'hej ledża, ledża' xD

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 14:13, 25 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

czeeeeść.
wita Was dalej zakatarzona maria. i zmęczona.
ale za to kupiłam sobie w drodze ze szkoły cebularz, ahaha.

PostWysłany: Wto 14:13, 25 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 646, 647, 648 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny
Strona 647 z 899

Skocz do: