Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 668, 669, 670 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
O, Shee, a jak tam próba chóru?

Wczorajsza? Geniaśna, tylko trochę mi samotnie było na przerwach, bo tam wszyscy starsi dwa razy ode mnie, a połowa z nich to moi byli nauczyciele :mrgreen: Moja wychowawczyni z klas 1-3 (chlip!) wypytała mnie o przyszłe plany, trochę pogadałam z koleżanką rok młodszą... A jeśli chodzi o piosenki to jak zwykle super, śpiewaliśmy "O sacrum convivium" (grałam to na flecie, więc szybko się nauczyłam) i ćwiczyliśmy piosenki na Ołtarze, bo Boże Ciało za pasem.

Jak mi się uda, to jutro zapiszę się na fitness!
Prędzej umrę, niż odważę się zadzwonić, ale lubię pomarzyć, że chociaż spróbuję ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 21:31, 25 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Witajcie :)

Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie

PostWysłany: Wto 21:33, 25 Maj 2010
whatever
Reumatolog
Reumatolog

Pochwał: 5

Powrót do góry

Gusq napisał:
Marg, Hej :*
A o czym ? :> Są te książki. A ja potrzebuje jakich fajnych :).

O problemach edukacji integracyjnej u dzieci i młodzieży z niepełnosprawnością intelektualną. Ogólnie bardzo mądre teksty tam są, nawet jeden dział po niemiecku :shock: Tragedia normalnie :(

wiolka17 napisał:
Naród wita Marg
Biedactwo :glaszcze: a co studiujesz? :)

Pedagogikę, a jeśli idzie o specjalizację to edukacje wczesnoszkolną

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Wto 21:33, 25 Maj 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Geniaśna

No i fajnie. Bd jakieś nagranie? :> Chciałabym zobaczyć Cię w mundurku. ;)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Wto 21:35, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

whatever, Ma łacina kochana ;**

Marguerite napisał:
O problemach edukacji integracyjnej u dzieci i młodzieży z niepełnosprawnością intelektualną. Ogólnie bardzo mądre teksty tam są, nawet jeden dział po niemiecku Tragedia normalnie

Brzmi ciekawie, ja chcę iść na pedagogikę ! Dla mnie byłoby to ciekawe.

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Wto 21:35, 25 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

whatever hej! :)

Marguerite napisał:
O problemach edukacji integracyjnej u dzieci i młodzieży z niepełnosprawnością intelektualną. Ogólnie bardzo mądre teksty tam są, nawet jeden dział po niemiecku Shocked Tragedia normalnie

:shock: Wow. No to rzeczywiście.

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Wto 21:37, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Marguerite napisał:
O problemach edukacji integracyjnej u dzieci i młodzieży z niepełnosprawnością intelektualną

Przydałaby się Juniuś i jej oligofrenopedagogika ;)

Cytat:
No i fajnie. Bd jakieś nagranie? Chciałabym zobaczyć Cię w mundurku.

Nagrania nie będzie, a jak ci bardzo zależy na tym, żeby zobaczyć mnie w stroju, to mogę poszperać i wynaleźć jakieś zdjęcia. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 21:41, 25 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Gusq Bo jest bardzo ciekawe, tylko,że ja muszę mieć tą prace na piątek :mrgreen: A jeszcze jej nie ruszyłam :lol: Ehh, ten 3 rok rozleniwia :D Ogólnie ja lubie czytać książki w tym temacie, ale idzie mi lepiej, gdy mnie do tego nie zmuszają

wiolka17 chyba będzie okey xD Choć ten rozdział cały po niemiecku mnie na łopatki rozłożył... Ostatni raz jakieś bardzo proste zdanie po niemiecku mówiłam/czytałam jak byłam w 2 klasie LO xD i to było gdzieś przed końcem 1 semestru

PostWysłany: Wto 21:41, 25 Maj 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Właśnie ślinię się (metaforycznie) na widok książek Cobena na Allegro i pluję sobie w brodę (której nie mam), czemu nie daję teraz korków i tym samym nie mam żadnych funduszy... :roll:

PostWysłany: Wto 21:42, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Marguerite napisał:
O problemach edukacji integracyjnej u dzieci i młodzieży z niepełnosprawnością intelektualną

Przydałaby się Juniuś i jej oligofrenopedagogika ;)

:mrgreen: zdecydowanie,ale z racji,że jej nie ma sama zmuszam, znajomych z oligo do pomocy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

PostWysłany: Wto 21:43, 25 Maj 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Shitzune napisał:
a jak ci bardzo zależy na tym, żeby zobaczyć mnie w stroju, to mogę poszperać i wynaleźć jakieś zdjęcia.

Ok. To poszperaj. :mrgreen:

Marguerite napisał:
Choć ten rozdział cały po niemiecku mnie na łopatki rozłożył...

Mi właśnie głównie o ten niem. chodziło, bo w to, że sobie z resztą poradzisz, to nie wątpię. :)

PostWysłany: Wto 21:45, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Marguerite, a to się nie dziwę, na pewno dasz radę . Ja też nie lubię czytac książek do których mnie zmuszają . Kurde myślisz , że się wyrobisz ? ;>

Dodano 1 minut temu:

wiolka17 napisał:
Cobena

Mam jego wszystkie ksiązki jakie w Polsce wyszły 8) . Ha raczej Aneta ma i ja :D Coben <.333

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Wto 21:46, 25 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Haha, znalazłam najstarsze zdjęcie naszego chóru, jeszcze z tymi okropnymi strojami, to jest chyba... 1999 rok!

Kto mnie znajdzie? ;)

PostWysłany: Wto 21:48, 25 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Gusq napisał:
Mam jego wszystkie ksiązki jakie w Polsce wyszły

Ja mam zamiar, ale nie wiem, co mi z tego wyjdzie. Jeśli jeszcze bd mieć korki, to sobie kupię parę książek, bo w wakacje to bd zbierać forsę na prawko. :)

PostWysłany: Wto 21:49, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Gusq Ja bym sie nie wyrobiła ?? Na 1 roku, prace pisałam na zajęciach, bo nie miałam wcześniej weny xD To zapewne zdążę jak tylko znajdę w tej książce jakieś wyniki badań,które zostały przeprowadzone xD
wiolka17 rodział po niemiecku, jest uroczo uroczy xD nie ma co :twisted:

PostWysłany: Wto 21:49, 25 Maj 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 668, 669, 670 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny
Strona 669 z 899

Skocz do: