|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 674, 675, 676 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Hey Wszystkim:*
maagdaa Gratulacje * cieszy się jak głupia z madzią* :D
Jestem z Ciebie dumna^^
|
|
Sro 16:14, 26 Maj 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cześć!
Ja jestem. ;)
Magdo, gratuluję!!! :przytul:
|
|
Sro 17:06, 26 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
heeeeeja wszystkim :mrgreen:
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Sro 17:09, 26 Maj 2010 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | Chcecie usłyszeć Historie ? |
No to dawaj. ;)
Dodano 3 minut temu:
kasiacuddy7 hej! :)
Wiecie co, robię sobie urlop do końca tyg. :mrgreen:
O, odnośnie dnia matki, to ja mojej kochanej mamusi zrobiłam roladę z bitą śmietaną. ^^
|
|
Sro 17:14, 26 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
chcemy, chcemy :]
|
|
Wysłany:
Sro 17:16, 26 Maj 2010 |
|
kretowa
Gastrolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No to tak . Żeby kogoś obgadać trzeba przedstawić go I oto. Magda P. Jest to głupie, ułomne dziecko. Wszystkim włamawiała , że brzydzi się fałszywością , popularnością itp . taka odmienna. Cieła się , bo miała niby swoje `prolemy`. Kolegowała się z taką mega Olą , hannką ;/ i Domczą ;/. (te dwie to po prostu Żal) No i nie dawno wyszła afera związana z Olą ( Nie bd opowiadać zbyt prywatna) I się okazało , że to wszystko rozpuściłą Magda. Która wróciła do przyjaźni z Hannką i to Domczą , zostawiając Olę i niesamowitę historie. Po tej `przyjaźni` okazało się , że Magda była najbardziej fałszywą , hipokrytką , która cięła się aby być popularną i która pragnęła popularności, a i brzydzila się kopiowania, co i później skopiowałam pewną Ulę z LO. No i teraz Magda , hannka i DOmcza mają zwaloną opinie wszyscy ją jadą nawet w LO. Brawo dla nich a i one są Metale , które brzydzą się popularnych , i plastików choć one są podbne co widać z wcześniejszego opisu
NO i tu opowiadam hisotirę.
Siedzimy w autobusie , No i taki Damian ma lustrzankę . I ja takim tekstem `Fajnie bd mógł laski wyrywać `no i ta Hannka z Magda do mnie ` Chyba takie puste jak Guśka` ( na cały autobus ) Oczywiście ja wstałam i tak niby to reszty na parę ( A ja brzydzę się fałszywością Hipokryzją , co już pewne osoby wiedzą , bo im to w oczy powiedziałam a i tak na waszej wiadomości `Lepiej być słit plastikami niż udwanami glan metalami`) Wszyscy śmiech one jakieś waty a my tylko o boże widziałaś jaką masz słit laskę , O boże patrz im wypadła ta słit książka o narkomanach!
Więc dziś pokazałam , że Jak macie coś do mnie to mówicie mi w Oczy a nie obgadujcie .
PS. Miałam jeden wcześniej dzień z Magdą rozmowę o tym , żeby nie obagywała mnie do mojego najlepszego przyjaciela , bo i tak się dowiem i jest pieprzoną hipokrytką ` Ale ludzie lubią popełniać te same błędy.
|
|
Sro 17:21, 26 Maj 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
upsss... to nie usłyszymy :]
|
|
Wysłany:
Sro 17:21, 26 Maj 2010 |
|
kretowa
Gastrolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej kochane mrówusie!
Wracam z apelu z okazji dnia matki... 5b zrobiła najpierw początek,potem końcówkę,potem znowu początek,potem środek,część początku i na reszcie cały koniec przedstawienia... Pani B. całą godzinę się śmiała :D
|
|
Sro 17:22, 26 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mamusiu Jasne! Moja mama stwierdziła,że "ta wasza pani od teatru jest sympatyczne z wyglądu" :twisted:
|
|
Sro 17:27, 26 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq wow.
A tak swoją drogą... czy mi się wydaje, czy Ty wreszcie zaczynasz się stawiać? :> :brawo:
Nutty Nettie hej! :)
Gusq napisał: | Pani B. całą godzinę się śmiała |
Widzę, że Twoja mania się pogłębia. ;)
|
|
Sro 17:27, 26 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | A tak swoją drogą... czy mi się wydaje, czy Ty wreszcie zaczynasz się stawiać? |
Ja zawsze mówiłam takie rzeczy, ale dziś nie wytrzymałam i krzyknęłam na cały autobus. Z resztą to było przegięcie. Miałam z nią rozmowę o tym ;o , że jak chce to niech mi w oczy mówi a nie na boki , że ja się później dowiaduję ( Nie była przyjemna rozmowa dla niej) Ale wiesz być taką jaką ona jest . wee 3 gim to nawet ma takie hasło ` Nie bądź druga Magda P`
A i do tego nienawidzę pieprzonej hipokryzji a ona wgl przegięcie . Mogła się tak pociać aby wreście do szpitala trafiła . PIęknie chyba jej powiem , że wreście jest popularna ale negatywnie. z resztą Klasy średnie , nawet ja jadę .
Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Sro 17:31, 26 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sro 17:30, 26 Maj 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wiolka Mania? Hmmm.... Można tak to ująć. A ja myślałam,że z czasem mi przejdzie
|
|
Sro 17:30, 26 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 674, 675, 676 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 675 z 899 |
|