|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 724, 725, 726 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | mnie na szczęście powoli przestają. |
W sumie już mi to nie przeszkadza. Przez mój strój i włosy pomyłka jest możliwa ;)
|
|
Pią 17:29, 28 Maj 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
wiolka17 napisał: |
Wiedziałam, że się nie powstrzymasz.
|
OJ, oj , Ja lubię informować , co mnie boli, a że to dziwne miejsca to nie moja wina. Tylko urządzeń, na których się jeździ lub wkłada :D
wiolka, Ja tu czekałam na jakieś sprośne nowinki , a tu wina genów ;(. Zawiodłam się :P
Dodano 1 minut temu:
wiolka17 napisał: | Jak Ty możesz tak mówić?! Przecież my Cię wszyscy kochamy, ściskamy, tulimy i nazywamy Cię 'George'... tfu! 'Gusia' |
Masz farta , że poprawiłaś :D . Hm... ale bd kiepskie , bo zrobię zdj, zdjęciu i będzie wypas :D
|
|
Pią 17:31, 28 Maj 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | czekałam na jakieś sprośne nowinki |
Osz Ty ! :twisted: :mrgreen:
Zmykam. Wrócę poootem ;)
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 17:32, 28 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq - jaki seksi kombinezonik na drugim zdjęciu :hahaha:
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pią 17:39, 28 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To jak takie dawne stroje plażowe...
|
|
Pią 17:41, 28 Maj 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | wiolka17 napisał:
Poza tym, a raczej razem z tym do kompletu mam prawą nogę o 1 cm krótszą od lewej
od tego skolioza od tego ucisk na nerwy? czy inaczej? |
Wiesz co, sam ortopeda nie wiedział, jak to wyjaśnić. Pierwsze, co stwierdził, to to, że mam to 1 nogę krótszą i dlatego mnie ta noga boli. Potem, pomimo, że nosiłam wkładkę też mnie czasami bolała, to stwierdził, że może to coś z kręgosłupem, że któryś tam kręg mam minimalnie zwężony i wtedy mi wlepił receptę na sznurówkę ortoped. - miałam nosić, jeśliby mnie bolała noga. Tak to kręgosłup mam prosty, nie mam skoliozy. Chociaż i tak za każdym razem wysyłał mnie na basen. Tak to mniej więcej wygląda. :)
|
|
Pią 17:42, 28 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wiolu - bo u mnie jak znaleźli skoliozę to pierwsze co zrobili, to rzucili się sprawdzać, czy mam równej długości nogi. dlatego tak mi się skojarzyło.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Pią 17:43, 28 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | Ja tu czekałam na jakieś sprośne nowinki |
Że Bóg wie, gdzie byłam i Bóg wie co robiłam? :> Sorry Winnetou. ;)
maagdaa :papapa:
Cytat: | Gusq - jaki seksi kombinezonik na drugim zdjęciu |
:hahaha: Popieram. I jakie google. ;)
|
|
Pią 17:45, 28 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | Wiolu - bo u mnie jak znaleźli skoliozę to pierwsze co zrobili, to rzucili się sprawdzać, czy mam równej długości nogi. dlatego tak mi się skojarzyło. |
Aha. Spoko. A wiesz jak mnie załatwiła moja lekarka? Przyplątałam się do niej, bo mnie noga nawalała od tyg (o ile sobie przypominam, to też po jakimś weselu ;) ). Popatrzyła na mnie, stwierdziła, że to pewnie zakrzepica żył głębokich. Przez tydzień byłam uziemiona na łóżku, wstać tylko na papu i siusiu i się umyć, a dodatkowo sama musiałam sobie robić zastrzyki z heparyny na rozrzedzenie krwi. Potem, jakieś pół roku później wylądowałam w szpitalu i m.in. sprawdzano, co mi jest z tą moją nogą i zrobili mi usg żył głębokich i wyszło, że nic takiego jak zakrzepica nie mam i nie miałam. Myślę sobie, fajnie, musiałam się kłuć, zawaliłam wtedy chemię i to wszystko przez to, że komuś się wydawało... :roll:
Dodano 1 minut temu:
Gusq napisał: | wiolka17 napisał:
Popieram. I jakie google.
No co lata 20 |
Odjazd. :mrgreen: Ja chcę sobie strzelić kapelusz a la Sinatra, ale w domu się na mnie dziwnie patrzą, jak o tym mówię. :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
Muszę spadać. Pa. :*
|
|
Pią 17:54, 28 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
helllou :mrgreen:
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Pią 17:55, 28 Maj 2010 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wiolka, papa :*
|
|
Wysłany:
Pią 17:56, 28 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 724, 725, 726 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 725 z 899 |
|