|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 764, 765, 766 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Madziu Moja choroba postępuje... Może rozwinie się na tyle żebym Cię widziała halucynacjo. AS może jestem marsjanką a Ziemia przyśniła mi się w czasie 12-letniej śpiączki. Może jutro obudzę się w szpitalu i moi marsjańscy rodzice będą płakali ze szczęścia,ale ja tak będę rozpaczała za wyśnionym światem,że będą mnie musieli uśpić?
Gorm Przepraszam,że nie odpowiem,ale się Ciebie boję... Chociaż może nie ma czego,bo możesz nie istnieć...
|
|
Sob 22:01, 29 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | kiedy pada pytanie: "co studiujesz?" odpowiadam najczęściej "oligo", bo kiedy mówię całą nazwę kierunku, to każdy prosi o powtórzenie, a tak mi łatwiej
|
ło, matko, skąd ja to znam.
ludzie mnie pytają, co skończyła moja matka. jak powiem oligo to pytają co to. a jak podam pełną nazwę to im szczęka opada.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gorm napisał: | a co będę z tego miał |
satysfakcję, że uszczęśliwiłeś dziecko. :D
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Junius napisał: | Właśnie, bo studentką medycyny akurat nie jestem |
to nie ma znaczenia. Tak się nazywa ten syndrom. Jak masz Parkinsona, to nie znaczy, że masz na nazwisko Parkinson :)
Dodano 56 sekund temu:
Nutty Nettie napisał: | Przepraszam,że nie odpowiem,ale się Ciebie boję... Chociaż może nie ma czego,bo możesz nie istnieć... |
To ja jestem potworem z szafy z przyszłości ;)
Dodano 16 sekund temu:
maagdaa napisał: |
satysfakcję, że uszczęśliwiłeś dziecko. Very Happy |
Nisko mnie cenisz ;)
|
|
Sob 22:02, 29 Maj 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Przy okazji muszę się wam pochwalić - dostałam wyniki zaliczenia z metod badań pedagogicznych i nie ma mnie na liście osób, które mają się zgłosić na poprawkę, juuuhu. Co prawda to tylko ćwiczenia, ale dobrze chociaż być dopuszczonym do egzaminu. Obawiam się, że wezmę udział w kampanii wrześniowej, ale chociaż nie będę musiała tego badziewia ruszać do środy ;)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 22:03, 29 Maj 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gorm napisał: | Nisko mnie cenisz |
no wiesz ?
powinienieś dawać dobry przykład i bezinteresownie pokazać mi zdjęcie, o ! :mrgreen:
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 22:04, 29 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusia napisał: | A co nie widać ? |
Niee *udaję, że tak nie jest*
Gusia napisał: | Jak okażesz się halucynacją nasze rozmowy, wspólna praca itp. chwilę , Nasze wakacje pójdą na marne Crying or Very sad |
A może nie jestem halucynacją ? Tylko fantazją :mrgreen:
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Sob 22:04, 29 Maj 2010 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | bezinteresownie |
nie znam takiego słowa ;)
|
|
Sob 22:05, 29 Maj 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gorm Możliwe...
Mamuś Jeśli what nie istnieje to ty pewnie też nie więc skoro nie istniejesz to nie przeprowadzałaś z nią rozmów,czyli nic nie pójdzie na marne! Zresztą jeśli What jest halucynacją to moją halucynacją czyli ty nawet nie wiesz o jej istnieniu(jeśli ty istniejesz). Jedynie mój umysł stwarza iluzję,że z nią rozmawiasz...
|
|
Sob 22:05, 29 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gorm napisał: | nie znam takiego słowa |
osz Ty !
No więc co proponujesz ? :twisted:
|
|
Wysłany:
Sob 22:06, 29 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq, przestań się we mnie zakochiwać! :?
|
|
Sob 22:06, 29 Maj 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 764, 765, 766 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 765 z 899 |
|