w jednym liście od jakiejś nastolatki do czasopisma typu "Bravo" napisała, jak to uprawiała stusunek z owczarkiem neimieckim
To musiał być wyjątkowo zdesperowany "owczarek niemiecki" :hahaha:
Mam nadzieję, że to nie był labrador, bo bym stracił szacunek do tej rasy i musiałbym zmienić plany zakupu cuda :roll:
Ciekawe czy psa też objęli opieką po tym traumatycznym przeżyciu :wink:
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Pon 19:09, 31 Maj 2010
No super, wyszło na to, ze stara jestem. :roll: Jeszcze jestem nastolatką! Niedługo, ale jeszcze :mrgreen:
O taaak, badmington! Rekord w rodzinie należy do mojej siostry i taty - łącznie ponad trzysta odbić bez spadnięcia lotki na ziemię ;)
Mój ulubiony list do Bravo brzmi mniej więcej tak: "ostatnio zauważyłam, że mam niewielką narośl nad kolanem. Czy to może być ciąża pozamaciczna? Proszę, pomóżcie!" :3
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
JigSaw, labka sobie kupisz? a co cię ruszyło w tej rasie? mam nadzieję, że rozpatrzyłeś wszystkie za i przeciw? To wcale nie taka łatwa rasa. Psa łatwo zespuć.
Nutty Nettie, :papapa:
Lupus, o nie :X
Spojler:
No ale zawsze tak jest, jak się uprawia seks bez odpowiedniego zabezpieczenia -.-' A trójkącik podobał mi się niezmiernie :mrgreen: xD
Dobra.. pytaliście co się wcześniej stało. To dzisiaj poszłam na angielski do drugiej grupy(klasa jest podzielona na dwie przy takich językowych przedmiotach itd.). I siadłam na początku bo dzisiaj miałam odpowiadać.I co? i oczywiście dwie panienki które wprost nienawidzę zaczęły z tekstem "Co tu robi *moje nazwisko?! Przeniosła się* Ja odpowiedziałam uprzejmie że zdaję a jedna z nich "Matko Boska.. to nie jest dobra wiadomość, ja jej nie chcę!". I wszyscy zaczęli się śmiać. Żałosne! Bo jak zdawałam to cały czas za plecami słyszałam jak się śmieli a gdy już wychodziłam to jedna kopnęła mnie w nogę i powiedziała "Przepraszam".. jasne, że niby przypadkowo!? Jestem MEGA wkurzona! Jedna z nich sobie na wiele pozwala bo zmienia szkołę. Przez nią mogłam mieć nawet czwórkę z zachowania! A ona dostała 5 bo tylko zmienia szkołę :/ Wkurza mnie to! Co sobie myśli? Że może gadać o wszystkich co chce? Psuć humor innym?! Nic jej nie zrobiłam, nie gadam z nią , ignoruję .. nie wiem skąd takie teksty? Bo nie należę do grupy która piję i urządza super "słodkie" imprezki? :x
Mój ulubiony list do Bravo brzmi mniej więcej tak: "ostatnio zauważyłam, że mam niewielką narośl nad kolanem. Czy to może być ciąża pozamaciczna? Proszę, pomóżcie!" :3
:hahaha: Oj, trochę tych śmiesznych listów było... Sprawa z kaszanką na zawsze pozostanie w mojej pamięci. :shock:
Shitzune napisał:
O taaak, badmington! Rekord w rodzinie należy do mojej siostry i taty - łącznie ponad trzysta odbić bez spadnięcia lotki na ziemię
Ja z siostrą nie pobijemy tego rekordu, bo ona jest kompletną łamagą, jeśli chodzi o sport. Za to nadrabia czymś innym, bardziej cennym - urodą i inteligencją -.-'
ann, pozostaje ignorować. Złością wiele nie wskurasz, a jeśli nie masz poparcia zdecydowanej większości klasy i w dodatku nie bojącej wyrazić swojego zdania to nic nie da twoje oburzenie. Byle do końca.
tak, ja też takiego miałam!
dostałam zdezelowanego simensa po tacie jak jechałam pierwszy raz na kolonie. co to go ładowałam całą noc, a już około południa był kompletnie rozładowany. teeechnika.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 19:20, 31 Maj 2010
hattrick chodzi o to że jest grupka osób typu te dwie co są pod władaniem tej grupy klasy. Co jeśli ma zdanie o kimś złe to i inni muszą być za tym. Ja przetrwam, tylko niech ona się dostanie gdzieś najszybciej i najdalej ode mnie!
ann - wiesz, co najbardziej wkurza takich ludzi? śmiech.
spróbuj przy nich pośmiać się z jakiegoś inteligentnego żartu. jak nie zrozumieją, to się tylko sami ośmieszą.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 19:21, 31 Maj 2010
Pon 19:25, 31 Maj 2010