Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 829, 830, 831 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maria lucie właśnie jest chyba na odwrót :( Oni lubią się śmiać z innych. No akurat dzisiaj ja byłam tym przykładem. Pociesza mnie ten fakt (choć nie powinien pocieszać) że nie tylko one mi dokuczają. Moja bliska koleżanka która chodzi z nimi do grupy.. przeżywa jakiś koszmar. I to naprawdę DOSŁOWNIE. Nazywaniem ją dziwka bo ubiera się w kolorowe ubrania, suka i inne same okrutne słowa. Raz zrobiły prezentacje o tym jak się ubierać i jak się zachować(jak one mogły to przedstawiać?) gdzie narysowały właśnie tą moją koleżankę. Świństwo!

PostWysłany: Pon 19:26, 31 Maj 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

ann napisał:
Oni lubią się śmiać z innych

ja własnie strasznie nie lubię, jak ktoś śmieje się z innych. chodziło mi raczej o co innego - nie śmiać się z nich, lecz do nich, z czegoś, czego one nie rozumieją. ciężko mi jest to wytłumaczyć.

ann napisał:
Nazywaniem ją dziwka bo ubiera się w kolorowe ubrania

a co, może powinna ubierać się jak żałobnica? :shock:
nie no, ludzie mnie dobijają.

PostWysłany: Pon 19:30, 31 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

ann, to jest naprawdę wredne, co one robią i ciężkie do zniesienia, ale one doskonale widzą, jak bardzo to rani innych, i wykorzystują to.
Dajmy na to, teoretycznie, ta sytuacja z twoją koleżanką - gdyby ona sama zaczęła do nich żartować w tym samym stylu, np. grożąc im, ze napuści na nich swojego alfonsa - tamte by zobaczyły, ze nie robi to na niej wrażenia i by odpuściły. Trochę to głupi przykład, wiem, i wymaga dużego dystansu do samej siebie, ale zazwyczaj tak własnie to działa. ;) Przecież one nie robiłyby tego, gdyby nie widziały, jak bardzo to boli.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 19:32, 31 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Aniu, to Ci się zołzy trafiły... Nie pokazuj przy nich słabości, bo się tylko nakręcą :roll: Musisz być silna...
maria lucie dobrze mówi, możesz spróbować śmiać się z ich przytyków, układać sobie cięte i zarazem zabawne riposty ;)
Ciekawa jestem jak one się ubierają, skoro tak szydzą z Twojej koleżanki...

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pon 19:34, 31 Maj 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Dzień dobry wieczór. ;)

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Pon 19:34, 31 Maj 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Magda, cześć!

PostWysłany: Pon 19:35, 31 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Witajcie! Zorientowałam się , że spałam 2 godziny. Ból jest mniejszy, ale mama grozi mi szpitalem :o.
O czym mowa ? ;>

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Pon 19:36, 31 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

jak nagle zniknę, to znaczy, że internet się spsuł. :)

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Pon 19:37, 31 Maj 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Gusq napisał:
ale mama grozi mi szpitalem

niektóre szpitale sa fajne!
np mój szpital jest fajny ;)

PostWysłany: Pon 19:38, 31 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

maria lucie napisał:

ja własnie strasznie nie lubię, jak ktoś śmieje się z innych. chodziło mi raczej o co innego - nie śmiać się z nich, lecz do nich, z czegoś, czego one nie rozumieją. ciężko mi jest to wytłumaczyć.

a rozumiem o co Ci chodzi, kochanie! Tyle że raczej wolę w ogóle do nich się nie zbliżać a oddalać. Jak najdalej. W ogóle, w ogóle nie mieć z nimi żadnych kontaktów. Nawet z tymi żartami sobie darować
Tyle że one same przychodzą i wyczyniają takie świństwa :(

Cytat:
a co, może powinna ubierać się jak żałobnica? Shocked
nie no, ludzie mnie dobijają.

Chyba jak żałobnica a najlepiej jak zakonnica. Phi :/ Wredne!

Cytat:
to jest naprawdę wredne, co one robią i ciężkie do zniesienia, ale one doskonale widzą, jak bardzo to rani innych, i wykorzystują to.

wyjęłaś mi to z ust!
To dlaczego jak wiedzą jak to kogoś robi, robią to? To jest chore! Co przez to zyskują? Smutek i płacz osoby zranionej?
Najgorsze jest to że chłopacy za nimi lecą bo są "ładne" i "fajne" a nauczyciele uważają za wzorowe uczennice. A tak na prawdę jest inaczej! Niech wreszcie ktoś przejrzy na oczy.

PostWysłany: Pon 19:39, 31 Maj 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

maria lucie napisał:

niektóre szpitale sa fajne!

Mój nawet,nawet. Znają mnie, blisko rodzice, przyjaciele i jest , co robić. Choć pewnie będą chcieli mnie przenieść do Olsztyna. ;/ A tam już tak wesoło nie jest. :(

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Pon 19:40, 31 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

ann napisał:
a nauczyciele uważają za wzorowe uczennice

zakładam fanclub moich nauczycieli, którzy na szczęście widzą takie rzeczy! (no, może nie wszyscy, ale niektórzy)

ann napisał:
Tyle że one same przychodzą

jak już przychodzą, to można się z nich pośmiać, tak w akcie samoobrony.

PostWysłany: Pon 19:42, 31 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Salamandra właśnie będę się starała! Muszę być silna bo z takimi trudno wytrzymać, naprawdę. Już się będę bała zdawać jakiekolwiek rzeczy w drugiej grupie bo już jesteś wyśmiana tylko przez to że tam zdawałaś :?

Cytat:
Ciekawa jestem jak one się ubierają, skoro tak szydzą z Twojej koleżanki...

ha! i to jest najśmieszniejsze. Jedna ubiera same getry i jakąś krótką bluzkę. Nic więcej! Ani spódnicy tylko getry. Druga ubiera się jakąś przyzwoicie ale za to inne rzeczy.. rzucają się w oczy

PostWysłany: Pon 19:43, 31 Maj 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Gusiu - przyjedź do nas!
wiem, że być może oddział ortopedyczno-neurologiczny Cię nie urządza, ale kto by się martwił.

PostWysłany: Pon 19:43, 31 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Cytat:
zakładam fanclub moich nauczycieli, którzy na szczęście widzą takie rzeczy! (no, może nie wszyscy, ale niektórzy)

to ja antyfanclub czterech nauczycieli którzy tego nie widzą! oo tak

Cytat:
jak już przychodzą, to można się z nich pośmiać, tak w akcie samoobrony.

ja chyba tak nie potrafię.. :(

PostWysłany: Pon 19:44, 31 Maj 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 829, 830, 831 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny
Strona 830 z 899

Skocz do: