|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 250, 251, 252 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Witajcie, kochani :* właśnie mamy informatykę, czyli 2 godziny wolne ;)
nimfka zaczęła przed chwilą przycinać banner w paintcie, aż w końcu jej zaproponowałam, żeby użyła corela :mrgreen:
a jednak nie, znów powrót do painta :roll:
jest tu ktokolwiek :>?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sro 9:06, 23 Cze 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Czasem tak mam, jak sie wciągnę w serial (khm, khm, Bones, khm), że jak skończę, to czuję taką... pustkę. I oderwanie od rzeczywistości. Tak się wczuwam w akcję, tak zgłębiam bohaterów, że po wszystkim strasznie mi ich brakuje - niemalże jak prawdziwych ludzi. |
Podpisuję się pod tym wszystkimi swoimi kończynami. Ciągle jestem w szoku po wczorajszym finale "Saving Grace" i nie wiem czy bardziej dlatego, że był mocny, jak uderzenie obuchem w głowę, czy może dlatego, że to już koniec. Taki ostateczny i definitywny :?
---
Czy tylko ja nie widzę na forum żadnych obrazków czy Wy też?!
|
|
Wysłany:
Sro 9:18, 23 Cze 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej, rocket :przytul:
ja oglądam właściwie tylko House'a, i raczej na spokojnie, nie przeżywam tego za bardzo ;)
nimfka napisał: | bo robię sobie własny koniec(oglądania) ale mam świadomość, że zawsze mogę do tego wrócić |
zapisałam sobie na komórce: 21.05, nimfka twierdzi, że nie ogląda następnego sezonu House'a
i myśli, że jej nie będę opowiadać :D
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Sro 9:23, 23 Cze 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ale najlepsze i tak jest to, że zawsze powątpiewałam, iż jakikolwiek serial będzie mnie w stanie tak wciągnąć. Jeśli koleżanki opowiadały mi, że wstają bladym świtem, żeby ściągać kolejne odcinki albo, że wysiadują godzinami na forum, dyskutując o ulubionych bohaterach - najczęściej starałam się powstrzymać śmiech. Nie było mi do śmiechu, jak sam zaczęłam łapać się na tym, że wolę oglądać serial, aniżeli spotykać się z realnymi ludźmi ;-)
|
|
Wysłany:
Sro 9:30, 23 Cze 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen ja też kiedyś nie oglądałam seriali i jak pomyślałam, że można siedzieć godzinami na jakimś tam forum i wstawać w nocy czy nad ranem dla serialu to nie wierzyłam, teraz chcąc nie chcąc wierzę :mrgreen:
ale nadal się zaskakuję, jak w nocy wstawałam na House'a to jeszcze ok, bo ja lubię długo w nocy siedzieć, ale jakby mi ktoś pół roku temu powiedział, że z własnej woli, w środku tygodnia będę wstawała o 5 to by,m go wyśmiała :P
|
|
Wysłany:
Sro 9:37, 23 Cze 2010 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dla mnie było w ogóle nie do pomyślenia, że można coś oglądać obsesyjnie, a siedzenie na forum? To, to sobie nawet nie wyobrażałam. Nie uwierzyłabym, gdyby ktoś mi powiedział, że na ankiecie będę wpisywać w rubryczce znajomi, przyjaciele "ludzie z forum" :shock: :hahaha:
|
|
Wysłany:
Sro 9:41, 23 Cze 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
...albo kupowała gadżety z podobizną bohaterów, albo współtworzyła coś w stylu książki :D Serial, film, książka wciągają i uzależniają równie mocno, jak najpopularniejsze używki.
A o licznej grupie znajomych już nawet nie piszę, bo to takie oczywiste :D
|
|
Wysłany:
Sro 9:42, 23 Cze 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Serial, film, książka wciągają i uzależniają równie mocno, jak najpopularniejsze używki. |
tak, i doświadcza tego zdecydowana większość ludzi obecnych na naszym forum :]
rocket queen napisał: | ...albo kupowała gadżety z podobizną bohaterów, albo współtworzyła coś w stylu książki |
uważałam to za idiotyzm :P nadal uważam, jeśli tym "bohaterem" jest Hannah Montana, ale zupełnie inaczej jest na przykład z Housem :roll:
|
|
Wysłany:
Sro 9:45, 23 Cze 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | uważałam to za idiotyzm nadal uważam, jeśli tym "bohaterem" jest Hannah Montana, ale zupełnie inaczej jest na przykład z Housem |
nie ma to jak obiektywizm :roll: ale też tak uważam :P
Ja w ogóle nie myślałam, że można tyle czasu poświęcać na rozmowy z praktycznie obcymi ludźmi, choć teraz nikogo ze stałych bywalców forum nie uważam za obcych, no ale przecież na żywo znam tylko 2 osoby :roll:
Nie mówiąc o tej całej otoczce o której piszesz Rocket, kupowanie książek, współtworzenie książki, tworzenie avków na potęgę, w życiu bym nie uwierzyła jakby mi ktos powiedział, że będę to robić :roll: :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sro 10:02, 23 Cze 2010 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Ja w ogóle nie myślałam, że można tyle czasu poświęcać na rozmowy z praktycznie obcymi ludźmi, choć teraz nikogo ze stałych bywalców forum nie uważam za obcych, no ale przecież na żywo znam tylko 2 osoby |
no właśnie, opisuję swój dzień, dzielę się przeżyciami, mówię wszystko co mi leży na sercu osobom, które moi rodzice na pewno uznaliby za obce :roll:
Dodano 22 minut temu:
Za moment koniec lekcji, więc musimy już, niestety, uciekać :?
Miłego dnia i do napisania :*
:papapa:
|
|
Wysłany:
Sro 10:32, 23 Cze 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Czy tylko ja nie widzę na forum żadnych obrazków czy Wy też?! |
nie zablokowałaś sobie obrazków w przeglądarce?
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Sro 10:52, 23 Cze 2010 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry :) Zaczynam wierzyć,że w mojej byłej podstawówce pracują naprawdę normalni ludzi. Nie mogę wyjść z podziwu,że dziś od nauczycielki którą swoją drogą widziałam słownie dwa raz, uzyskałam pomoc, a nie od nauczycielki u której miałam praktyki i wtedy była jakże pomocna :|
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sro 11:03, 23 Cze 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 250, 251, 252 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 251 z 669 |
|