Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 354, 355, 356 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rocket queen napisał:
ja podobnie. szkoda tylko, że z lewej strony

a ja tylko z przodu, ale ciii ! :mrgreen:

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Nie 19:02, 27 Cze 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Ponawiamy prośbe! JamLegend (sz)czeka!

www.jamlegend.com.

Pokój: Glass Room (wszystkie zbereźne nazwy były zajęte)
Hasło: 25632

Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete.

PostWysłany: Nie 19:03, 27 Cze 2010
Dr Gregory House
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 3

Miasto: Radom
Powrót do góry

Ja tam oglądam debatę :mrgreen: Muppet show :lol:

PostWysłany: Nie 19:05, 27 Cze 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:
A jak myślicie kto wygra dziś Argentyna czy Meksyk??

Pytasz, a wiesz :lol:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-RGENTYNA!
I to co najmniej 3:0 :D

PostWysłany: Nie 19:10, 27 Cze 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

Jak ja uwielbiam to krążenie Jarka wokół tematu i unikanie odpowiedzi na proste pytania. :lol:

PostWysłany: Nie 19:16, 27 Cze 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
Jak ja uwielbiam to krążenie Jarka wokół tematu i unikanie odpowiedzi na proste pytania.

ja nie oglądam, ale słyszę, jak moi rodzice w pokoju obok na niego krzyczą, że nie potrafi odpowiedzieć :mrgreen:

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Nie 19:18, 27 Cze 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

maagdaa, bo Olenikowa zadała mu 3 razy pytanie wprost, czy jest zwolennikiem czy przeciwnikiem metody in vitro, a on ani razu nie odpowiedział wprost :lol:
- Jestem Katolikiem
- Czyli jest Pan przeciwko?
- Jestem Katolikiem

PostWysłany: Nie 19:20, 27 Cze 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
- Jestem Katolikiem
- Jestem Katolikiem

:hahaha:

dlatego wolę się nie denerwować i nie będę ryzykowała, oglądając to. :mrgreen:

PostWysłany: Nie 19:22, 27 Cze 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ja tam to olewam już. Nie denerwuję się wcale, ale pośmieję się trochę przynajmniej. Można było łatwo przewidzieć przebieg debaty. Bo to ktoś nie zna stylu wypowiedzi Jarka? Każdy wie, że nigdy nie wiadomo, o czym on mówi. Zastanawiam się, czy on sam wie :D Bronek jak zwykle się irytuje i nie potrafi opanować pewnych niepożądanych w tym momencie zachowań. Jarek jest lepiej wytrenowany :hahaha:

PostWysłany: Nie 19:26, 27 Cze 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Właśnie, czy ktoś mi może powiedzieć, jak ta debata idzie? Bo ja mam liveboxa i nie umiem go jeszcze obsługiwać, w związku z czym nie mogę znaleźć odpowiedniego kanału :mrgreen:

alhambra napisał:
- Jestem Katolikiem
- Jestem Katolikiem

Też jestem katoliczką, też jestem przeciwko in vitro, w baaardzo wielu punktach, jeśli nie we wszystkich, poglądowo zgadzam się z Jarkiem, a mimo wszystko nie przemknęłoby mi nawet przez myśl, żeby na niego zagłosować :D

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 19:35, 27 Cze 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune napisał:
też jestem przeciwko in vitro

Ty przynajmniej mówisz wprost, że jesteś przeciwko. Jarek, pomimo że każdy wie, że on jest przeciwko, nie chce tego powiedzieć wprost :D
Mi nie przeszłoby przez myśl, żeby na niego zagłosować, ale nie ma to nic wspólnego z in vitro. Co prawda nie jestem przeciwniczką tej metody. Jarek jest człowiekiem, który robi na mnie bardzo, ale to bardzo negatywne wrażenie. Poglądowo też jest mi zupełnie nie po drodze. Nie żeby PO było mi po drodze :mrgreen:

PostWysłany: Nie 19:39, 27 Cze 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
Ty przynajmniej mówisz wprost, że jesteś przeciwko.

Bo tu nie ma się czego wstydzić. Powiedziałby wprost, że jest przeciwko, bo jest przeciwko zabijaniu i miałby z głowy, a nie krąży wokół tematu. W takich debatach do końca nie jest ważne, co mówisz, ale JAK mówisz. ;)

alhambra napisał:
Poglądowo też jest mi zupełnie nie po drodze. Nie żeby PO było mi po drodze

Głosuj na Lady Gagę!

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 19:42, 27 Cze 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Kiedyś w Wysokich Obcasach, czytałam o katoliczkach, które zdecydowały się na in vitro. I najbardziej w pamięć zapadła mi historia pewnej kobiety, która długo walczyła sama z sobą, co ważniejsze, chęć posiadania potomstwa, czy wiara. Ostatecznie zdecydowała się na zabieg, który się powiódł. Ona poszła do spowiedzi, dostała rozgrzeszenie i postanowiła, że wykorzysta wszystkie zarodki. W chwili pisania do tej gazety miała już bodajże trójkę dzieci i zapowiadała, że zdecyduje się na kolejne. Za każdym razem się spowiadała. I od czasu przeczytania tego listu, patrzę inaczej na in vitro.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Nie 19:44, 27 Cze 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:
Głosuj na Lady Gagę!

Nie no, aż takich problemów z głosowaniem nie mam. Zagłosowałabym na każdego, kto nie jest Jarkiem :mrgreen:

Shitzune napisał:
Bo tu nie ma się czego wstydzić. Powiedziałby wprost, że jest przeciwko, bo jest przeciwko zabijaniu i miałby z głowy, a nie krąży wokół tematu. W takich debatach do końca nie jest ważne, co mówisz, ale JAK mówisz.

Dlatego Bronek ma problem z irytacją, której nie potrafi opanować. Daje się wyprowadzić z równowagi, a to nie wygląda dobrze. Jarek jest tak świetnym kłamcą, że nawet powieka mu nie drgnie :mrgreen:
Co do metody in vitro, ja jestem przeciwniczką zabijania, więc nie popieram aborcji. Za in vitro jestem jak najbardziej. Może nie uważam, że leczenie to powinno być finansowane przez NFZ, bo są poważniejsze wydatki, np. ratowanie życia, a nie tworzenie nowego. Metody in vitro nikt nikomu nie narzuca, dlatego uważam, że każdy powinien mieć wybór i jeśli stać go na to, to dlaczego ma sobie nie pomóc? Katolik, który jest przeciwko, oczywiście nie będzie wspomagał się tą metodą i to także jego prawo i jego wybór. Ale dajmy go :)

PostWysłany: Nie 19:49, 27 Cze 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Tzn. z in vitro jest taki problem, że tworzy się ileś tam zarodków, ale wykorzystuje tylko jeden, natomiast reszta jest niszczona. Logicznie więc rzecz biorąc, ta sytuacja, którą opisuje Sal, teoretycznie grzechem nie jest (przynajmniej ja to tak rozumiem, jeśli ona rzeczywiście wykorzysta wszystkie zarodki, to nikt nie umrze, więc jest okej ^^). Ale z drugiej strony jeśli ona robi coś z nastawieniem "zrobię coś złego, a potem się wyspowiadam", to to tak nie działa, sorry. ;)

alhambra napisał:
Dlatego Bronek ma problem z irytacją, której nie potrafi opanować. Daje się wyprowadzić z równowagi, a to nie wygląda dobrze. Jarek jest tak świetnym kłamcą, że nawet powieka mu nie drgnie

Nie wiem, co gorsze :mrgreen: Umiejętne aktorstwo to coś, co mi imponuje czasami, ale tylko w niektórych przypadkach, na pewno nie w sytuacji kandydowania na prezydenta :mrgreen:

PostWysłany: Nie 19:59, 27 Cze 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 354, 355, 356 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny
Strona 355 z 669

Skocz do: