|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 490, 491, 492 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Rocket, to porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym: jak Ci mijają wakacje? chtry |
I teraz wyjdzie na to, jak jestem nudna :lol: Skończyłam praktyki w jednym miejscu, dodatkowe robię w drugim. Z racji tego, że nie potrafię znaleźć pracy - chcę rozpocząć badania do pracy magisterskiej (czyt. poczuć się jak Michael Scotfiel) ^^ W międzyczasie niszczę wątrobę i zdzieram gardło podczas spotkań ze znajomymi. Co u Ciebie?
Gusq, nie - właśnie skończyłam czytać :P
|
|
Wysłany:
Czw 21:41, 01 Lip 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | wiolka17 napisał:
Rocket, to porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym: jak Ci mijają wakacje? chtry
I teraz wyjdzie na to, jak jestem nudna Laughing Skończyłam praktyki w jednym miejscu, dodatkowe robię w drugim. Z racji tego, że nie potrafię znaleźć pracy - chcę rozpocząć badania do pracy magisterskiej (czyt. poczuć się jak Michael Scotfiel w "Prison Break'u") ^^ W międzyczasie niszczę wątrobę i zdzieram gardło podczas spotkań ze znajomymi. Co u Ciebie? |
Nudna - też wymyśliłaś. ;) A gdzie masz praktyki? :> Zabiłaś mnie tym PB. :lol: A ja niedawno skończyłam pracować i obecnie siedzę w domu, obijam się i od tego tygodnia zapisałam się na prawko i to jest chyba najciekawsze, co u mnie się dzieje. ;) Instruktor mnie zabił, gdy powiedział, że w przyszłym tyg. już będziemy jeździć. Mam nadzieję przez wakacje zaliczyć cały kurs. :)
Poza tym, to moje dość przyziemne marzenie, że na Warka Fest będzie grał jakiś zespół, którego sobie chętnie posłucham legło w gruzach, gdy zobaczyłam banner reklamujący Feel i klęłam na czym świat stoi. ;)
Dodano 2 minut temu:
Gusq napisał: | właśnie powinnam dokończyć książkę |
Coben? :>
|
|
Czw 21:50, 01 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello! Czekając na limity na megauploadzie wybrałem się na spacer z kumplem i niedawno wróciłem. Przechodząc obok placu zabaw spotkałem kuzyna, który delektował się piwem marki lubelskie z kilkoma koleżankami i grupą kolegów skejtów :D
Zostaliśmy zaproszeni na degustację i po 3 darmowych buteleńkach wróciłem do Was. Dodam, że owe dziewczęta usilnie wieszały się na mnie i kumplu
:hahaha: Gdyby nie to że nie kręcą mnie małolaty... :twisted:
rocket! obejrzałem do końca Chloe i powiem Ci , że moja ulubiona scena to ta pod prysznicem :twisted: Nie znoszę A.S i podczas scen łóżkowych musiałem zatykać ją dłonią ale i tak zakończenie mnie zaskoczyło :mrgreen:
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Czw 21:50, 01 Lip 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | Cytat:
Coben? chtry
Owszem, tylko 10 ksiażek i mam spokój z nim |
Ja jak na razie czytam 5. część - stoję w miejscu, bo jakoś nie mam czasu. Wiem, że to brzmi absurdalnie: wakacje i nie mieć czasu, ale jak rany, tak u mnie jest. :)
Gusq napisał: | JigSaw napisał:
Dodam, że owe dziewczęta usilnie wieszały się na mnie i kumplu
O skąd ja to znam |
Na Tobie też się wieszają dziewczyny? :shock:
|
|
Czw 21:58, 01 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Nudna - też wymyśliłaś. Wink A gdzie masz praktyki? chtry Zabiłaś mnie tym PB. Laughing A ja niedawno skończyłam pracować i obecnie siedzę w domu, obijam się i od tego tygodnia zapisałam się na prawko i to jest chyba najciekawsze, co u mnie się dzieje. Wink Instruktor mnie zabił, gdy powiedział, że w przyszłym tyg. już będziemy jeździć. Mam nadzieję przez wakacje zaliczyć cały kurs. Smile |
To witaj w klubie - ja też zapisuję się na jazdy i chcę wreszcie zdać ten cholerny egzamin :lol: Gdy coś nie wychodzi mi za pierwszym razem, to frustruję się niesamowicie. A praktyki miałam w wojsku, teraz walczę w domu pomocy społecznej, a badania prowadzę w więzieniu i w areszcie śledczym.
JigSaw napisał: | rocket! obejrzałem do końca Chloe i powiem Ci , że moja ulubiona scena to ta pod prysznicem Twisted Evil Nie znoszę A.S i podczas scen łóżkowych musiałem zatykać ją dłonią ale i tak zakończenie mnie zaskoczyło Mr. Green |
Jejejejeje! Wreszcie jakaś bratnia dusza! Ja też nie znoszę kobiety i we wszystkich hot scenach zamykałam to lewe, to prawe oko, żeby jej nie widzieć i delektować się widokiem J.M :lol: Scena w hotelu przebija w moim prywatnym rankingu scenę prysznicową, a swoją decyzję argumentuję większą plastycznością obrazu :mrgreen:
Cytat: | Owszem, tylko 10 ksiażek i mam spokój z nim Very Happy . Razz |
jak to? to nie czytasz dla przyjemności tylko pospolicie zaliczasz? :shock:
|
|
Wysłany:
Czw 21:59, 01 Lip 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: |
Ja jak na razie czytam 5. część - stoję w miejscu, bo jakoś nie mam czasu. Wiem, że to brzmi absurdalnie: wakacje i nie mieć czasu, ale jak rany, tak u mnie jest. Smile
|
Ja mam teraz kompa to rzadko bd zaglądać , ale znająć mnie jak się uprę to w jeden dzień przeczytam książkę .
Cytat: |
Na Tobie też się wieszają dziewczyny? Shocked
|
No pewnie i chłopacy, działam na dwóch frontach *dumna* :P
Dodano 4 minut temu:
rocket queen napisał: | jak to? to nie czytasz dla przyjemności tylko pospolicie zaliczasz? Shocked |
:hahaha:Oj Czytam i to dla jakiej. Normalnie wole to od rajcowania się z Hubertem!
Ciekawsze jest, Choć niektóre Ksiązki przelece , z trudem , ale jakoś się udaję :)
|
|
Czw 22:04, 01 Lip 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: |
Ja mam teraz kompa to rzadko bd zaglądać , ale znająć mnie jak się uprę to w jeden dzień przeczytam książkę . |
To moja największa bolączka - książkę mam max na 2 dni, a raczej 2 wieczory. Na początku tygodnia przytargałam z biblioteki 6 Grishamów i nie mam już co czytać. Z braku laku, sięgnęłam po "Psychozę" po ang. i kupiłam 2 kolejne, gorące obiekty pożądania :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Czw 22:05, 01 Lip 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeny dlaczego coraz głupsi ludzie się biorą za pseudo jeździectwo? :roll: :mdleje: i jeszcze uważają, że wiedzą wszystko najlepiej :roll:
|
|
Wysłany:
Czw 22:08, 01 Lip 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | wiolka17 napisał:
Nudna - też wymyśliłaś. Wink A gdzie masz praktyki? chtry Zabiłaś mnie tym PB. Laughing A ja niedawno skończyłam pracować i obecnie siedzę w domu, obijam się i od tego tygodnia zapisałam się na prawko i to jest chyba najciekawsze, co u mnie się dzieje. Wink Instruktor mnie zabił, gdy powiedział, że w przyszłym tyg. już będziemy jeździć. Mam nadzieję przez wakacje zaliczyć cały kurs. Smile
To witaj w klubie - ja też zapisuję się na jazdy i chcę wreszcie zdać ten cholerny egzamin Laughing Gdy coś nie wychodzi mi za pierwszym razem, to frustruję się niesamowicie. |
O, to będzie jakaś grupa wsparcia, jakby co. ;) Oj, ja też tak mam - niestety. :)
rocket queen napisał: | A praktyki miałam w wojsku, teraz walczę w domu pomocy społecznej, a badania prowadzę w więzieniu i w areszcie śledczym. |
Wojsko, wow. No o Twoich pracach badawczych, to coś wcześniej słyszałam/czytałam. :) Ja w techn. miałam praktyki w Urzędzie Gminy, Skarbówce i PKO BP. Podobno mieli mnie coś tam nauczyć, a chyba jedyne co wyniosłam z tych praktyk, to spinacze. :hahaha:
Arroch napisał: | Jeny dlaczego coraz głupsi ludzie się biorą za pseudo jeździectwo? Rolling Eyes mdleje i jeszcze uważają, że wiedzą wszystko najlepiej Rolling Eyes |
:glaszcze: Arroch, co się stało? Niestety, tak jest zazwyczaj: nie znam się dobrze, ale zachowuję się, jakbym pozjadał wszystkie rozumy. :roll:
|
|
Czw 22:12, 01 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ostatnio oddaję się totalnie i w całości Grishamowi, którego książki szczerze polecam. Skoro lubisz Cobena, to nie powinnaś być zawiedziona. Poza tym, ubóstwiam T.Harrisa (tego od Milczenia Owiec, Hannibala, Czerwonego Smoka), M.Puzo (Ojca Chrzestnego chyba nie trzeba przestawiać). Romain Sardou też świetnie pisze i przekonuję się do faceta z każdą przeczytaną stronicą. Z klasyki: Dostojewski i Steinbeck.
|
|
Wysłany:
Czw 22:14, 01 Lip 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór, wróciłam z grilla, obżarłam się jak świnia, za przeproszeniem :mrgreen: w końcu mój jeden głód został zaspokojony.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Czw 22:16, 01 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 490, 491, 492 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 491 z 669 |
|