Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 490, 491, 492 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rocket queen napisał:
czytając "psychozę" natrafiałam na nie co chwilę...

Żartujesz ? :>

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Czw 21:40, 01 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

wiolka17 napisał:
Rocket, to porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym: jak Ci mijają wakacje? chtry

I teraz wyjdzie na to, jak jestem nudna :lol: Skończyłam praktyki w jednym miejscu, dodatkowe robię w drugim. Z racji tego, że nie potrafię znaleźć pracy - chcę rozpocząć badania do pracy magisterskiej (czyt. poczuć się jak Michael Scotfiel) ^^ W międzyczasie niszczę wątrobę i zdzieram gardło podczas spotkań ze znajomymi. Co u Ciebie?

Gusq, nie - właśnie skończyłam czytać :P

PostWysłany: Czw 21:41, 01 Lip 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

rocket queen, właśnie powinnam dokończyć książkę :P . Jezu gdzie ja mam głowę :P.

PostWysłany: Czw 21:46, 01 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

rocket queen napisał:
wiolka17 napisał:
Rocket, to porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym: jak Ci mijają wakacje? chtry

I teraz wyjdzie na to, jak jestem nudna Laughing Skończyłam praktyki w jednym miejscu, dodatkowe robię w drugim. Z racji tego, że nie potrafię znaleźć pracy - chcę rozpocząć badania do pracy magisterskiej (czyt. poczuć się jak Michael Scotfiel w "Prison Break'u") ^^ W międzyczasie niszczę wątrobę i zdzieram gardło podczas spotkań ze znajomymi. Co u Ciebie?

Nudna - też wymyśliłaś. ;) A gdzie masz praktyki? :> Zabiłaś mnie tym PB. :lol: A ja niedawno skończyłam pracować i obecnie siedzę w domu, obijam się i od tego tygodnia zapisałam się na prawko i to jest chyba najciekawsze, co u mnie się dzieje. ;) Instruktor mnie zabił, gdy powiedział, że w przyszłym tyg. już będziemy jeździć. Mam nadzieję przez wakacje zaliczyć cały kurs. :)
Poza tym, to moje dość przyziemne marzenie, że na Warka Fest będzie grał jakiś zespół, którego sobie chętnie posłucham legło w gruzach, gdy zobaczyłam banner reklamujący Feel i klęłam na czym świat stoi. ;)

Dodano 2 minut temu:

Gusq napisał:
właśnie powinnam dokończyć książkę

Coben? :>

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Czw 21:50, 01 Lip 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Hello! Czekając na limity na megauploadzie wybrałem się na spacer z kumplem i niedawno wróciłem. Przechodząc obok placu zabaw spotkałem kuzyna, który delektował się piwem marki lubelskie z kilkoma koleżankami i grupą kolegów skejtów :D

Zostaliśmy zaproszeni na degustację i po 3 darmowych buteleńkach wróciłem do Was. Dodam, że owe dziewczęta usilnie wieszały się na mnie i kumplu
:hahaha: Gdyby nie to że nie kręcą mnie małolaty... :twisted:

rocket! obejrzałem do końca Chloe i powiem Ci , że moja ulubiona scena to ta pod prysznicem :twisted: Nie znoszę A.S i podczas scen łóżkowych musiałem zatykać ją dłonią ale i tak zakończenie mnie zaskoczyło :mrgreen:

So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.

PostWysłany: Czw 21:50, 01 Lip 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Pochwał: 30

Miasto: Miasto Grzechu
Powrót do góry

Cytat:
Coben? chtry

Owszem, tylko 10 ksiażek i mam spokój z nim :D . :P

Dodano 35 sekund temu:

JigSaw napisał:
Dodam, że owe dziewczęta usilnie wieszały się na mnie i kumplu

O skąd ja to znam :)

PostWysłany: Czw 21:52, 01 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Gusq napisał:
Cytat:
Coben? chtry

Owszem, tylko 10 ksiażek i mam spokój z nim

Ja jak na razie czytam 5. część - stoję w miejscu, bo jakoś nie mam czasu. Wiem, że to brzmi absurdalnie: wakacje i nie mieć czasu, ale jak rany, tak u mnie jest. :)

Gusq napisał:
JigSaw napisał:
Dodam, że owe dziewczęta usilnie wieszały się na mnie i kumplu

O skąd ja to znam

Na Tobie też się wieszają dziewczyny? :shock:

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Czw 21:58, 01 Lip 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
Nudna - też wymyśliłaś. Wink A gdzie masz praktyki? chtry Zabiłaś mnie tym PB. Laughing A ja niedawno skończyłam pracować i obecnie siedzę w domu, obijam się i od tego tygodnia zapisałam się na prawko i to jest chyba najciekawsze, co u mnie się dzieje. Wink Instruktor mnie zabił, gdy powiedział, że w przyszłym tyg. już będziemy jeździć. Mam nadzieję przez wakacje zaliczyć cały kurs. Smile

To witaj w klubie - ja też zapisuję się na jazdy i chcę wreszcie zdać ten cholerny egzamin :lol: Gdy coś nie wychodzi mi za pierwszym razem, to frustruję się niesamowicie. A praktyki miałam w wojsku, teraz walczę w domu pomocy społecznej, a badania prowadzę w więzieniu i w areszcie śledczym.

JigSaw napisał:
rocket! obejrzałem do końca Chloe i powiem Ci , że moja ulubiona scena to ta pod prysznicem Twisted Evil Nie znoszę A.S i podczas scen łóżkowych musiałem zatykać ją dłonią ale i tak zakończenie mnie zaskoczyło Mr. Green

Jejejejeje! Wreszcie jakaś bratnia dusza! Ja też nie znoszę kobiety i we wszystkich hot scenach zamykałam to lewe, to prawe oko, żeby jej nie widzieć i delektować się widokiem J.M :lol: Scena w hotelu przebija w moim prywatnym rankingu scenę prysznicową, a swoją decyzję argumentuję większą plastycznością obrazu :mrgreen:

Cytat:
Owszem, tylko 10 ksiażek i mam spokój z nim Very Happy . Razz

jak to? to nie czytasz dla przyjemności tylko pospolicie zaliczasz? :shock:

PostWysłany: Czw 21:59, 01 Lip 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Powrót do góry

wiolka17 napisał:

Ja jak na razie czytam 5. część - stoję w miejscu, bo jakoś nie mam czasu. Wiem, że to brzmi absurdalnie: wakacje i nie mieć czasu, ale jak rany, tak u mnie jest. Smile

Ja mam teraz kompa to rzadko bd zaglądać , ale znająć mnie jak się uprę to w jeden dzień przeczytam książkę .

Cytat:

Na Tobie też się wieszają dziewczyny? Shocked

No pewnie i chłopacy, działam na dwóch frontach *dumna* :P

Dodano 4 minut temu:

rocket queen napisał:
jak to? to nie czytasz dla przyjemności tylko pospolicie zaliczasz? Shocked

:hahaha:Oj Czytam i to dla jakiej. Normalnie wole to od rajcowania się z Hubertem!
Ciekawsze jest, Choć niektóre Ksiązki przelece , z trudem , ale jakoś się udaję :)

PostWysłany: Czw 22:04, 01 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Gusq napisał:

Ja mam teraz kompa to rzadko bd zaglądać , ale znająć mnie jak się uprę to w jeden dzień przeczytam książkę .

To moja największa bolączka - książkę mam max na 2 dni, a raczej 2 wieczory. Na początku tygodnia przytargałam z biblioteki 6 Grishamów i nie mam już co czytać. Z braku laku, sięgnęłam po "Psychozę" po ang. i kupiłam 2 kolejne, gorące obiekty pożądania :mrgreen:

PostWysłany: Czw 22:05, 01 Lip 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Powrót do góry

Cytat:
To moja największa bolączka - książkę mam max na 2 dni, a raczej 2 wieczory. Na początku tygodnia przytargałam z biblioteki 6 Grishamów i nie mam już co czytać. Z braku laku, sięgnęłam po "Psychozę" po ang. i kupiłam 2 kolejne, gorące obiekty pożądania Mr. Green

Kurde każdy w nocy czyta, a kiedy ja się zabieram to mi każą światła gasić :? . Tak akurat książek mi nie brakuję , bo Aneta to ma chorobę na punkcie czytania i Całą ścianę mam w książkach. Teraz po Cobenie Spróbuję jeszcze raz Sagę Zmierzchu przeczytać a później to Brean Down :P.
A jakie czytasz ? ;>

PostWysłany: Czw 22:07, 01 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Jeny dlaczego coraz głupsi ludzie się biorą za pseudo jeździectwo? :roll: :mdleje: i jeszcze uważają, że wiedzą wszystko najlepiej :roll:

PostWysłany: Czw 22:08, 01 Lip 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

rocket queen napisał:
wiolka17 napisał:
Nudna - też wymyśliłaś. Wink A gdzie masz praktyki? chtry Zabiłaś mnie tym PB. Laughing A ja niedawno skończyłam pracować i obecnie siedzę w domu, obijam się i od tego tygodnia zapisałam się na prawko i to jest chyba najciekawsze, co u mnie się dzieje. Wink Instruktor mnie zabił, gdy powiedział, że w przyszłym tyg. już będziemy jeździć. Mam nadzieję przez wakacje zaliczyć cały kurs. Smile

To witaj w klubie - ja też zapisuję się na jazdy i chcę wreszcie zdać ten cholerny egzamin Laughing Gdy coś nie wychodzi mi za pierwszym razem, to frustruję się niesamowicie.

O, to będzie jakaś grupa wsparcia, jakby co. ;) Oj, ja też tak mam - niestety. :)

rocket queen napisał:
A praktyki miałam w wojsku, teraz walczę w domu pomocy społecznej, a badania prowadzę w więzieniu i w areszcie śledczym.

Wojsko, wow. No o Twoich pracach badawczych, to coś wcześniej słyszałam/czytałam. :) Ja w techn. miałam praktyki w Urzędzie Gminy, Skarbówce i PKO BP. Podobno mieli mnie coś tam nauczyć, a chyba jedyne co wyniosłam z tych praktyk, to spinacze. :hahaha:

Arroch napisał:
Jeny dlaczego coraz głupsi ludzie się biorą za pseudo jeździectwo? Rolling Eyes mdleje i jeszcze uważają, że wiedzą wszystko najlepiej Rolling Eyes

:glaszcze: Arroch, co się stało? Niestety, tak jest zazwyczaj: nie znam się dobrze, ale zachowuję się, jakbym pozjadał wszystkie rozumy. :roll:

PostWysłany: Czw 22:12, 01 Lip 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
A jakie czytasz
Ostatnio oddaję się totalnie i w całości Grishamowi, którego książki szczerze polecam. Skoro lubisz Cobena, to nie powinnaś być zawiedziona. Poza tym, ubóstwiam T.Harrisa (tego od Milczenia Owiec, Hannibala, Czerwonego Smoka), M.Puzo (Ojca Chrzestnego chyba nie trzeba przestawiać). Romain Sardou też świetnie pisze i przekonuję się do faceta z każdą przeczytaną stronicą. Z klasyki: Dostojewski i Steinbeck.

PostWysłany: Czw 22:14, 01 Lip 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Powrót do góry

Dobry wieczór, wróciłam z grilla, obżarłam się jak świnia, za przeproszeniem :mrgreen: w końcu mój jeden głód został zaspokojony.

PostWysłany: Czw 22:16, 01 Lip 2010
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 490, 491, 492 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny
Strona 491 z 669

Skocz do: