Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 291, 292, 293 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Dla mnie luźne ubrania są najlepsze

dla mnie też, ale jak je kupowałam, to były o rozmiar za duże, teraz są o 2, to już trochę przesada.

Cytat:
Przecież Ty zgrabna jesteś. Ja to sie załamuję, jak szczupłe osoby mówią, że za dużo ważą. A co ja mam powiedzieć o sobie. Mało jem -.- a tyję. Dlatego czekam mnie wizyta .

jestem osobą z chorobliwie niską samooceną, więc powiedzenie " zgrabna jesteś" nic nie da. Tym bardziej, że przez większość życia się nasłuchałam, jak zgrabna jestem :roll:

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Sro 18:53, 25 Sie 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

bedzieburza, Ja glany dlatego noszę, bo inne na zimę się dla mnie nie nadają :D. A na koncerty takie nie chodze :P.

Nemezis napisał:
dla mnie też, ale jak je kupowałam, to były o rozmiar za duże, teraz są o 2, to już trochę przesada.

Aha rozumiem. Ja lubię nosić rzeczy Kamila. Centralnie się w nich topie.

Nemezis napisał:
jestem osobą z chorobliwie niską samooceną, więc powiedzenie " zgrabna jesteś" nic nie da. Tym bardziej, że przez większość życia się nasłuchałam, jak zgrabna jestem

Masz tak samo jak moja najlepsza przyjaciółka. Czasami mnie to wkurza jej narzekanie, jaka jest beznadziejna. A cóż to nie prawda .

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Sro 18:56, 25 Sie 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Kurczę, wpędziłyście mnie w kompleksy, jutro się zapisuję na aerobik. ;) Tez muszę schudnąć, ale wiem, że żadnymi dietami tego nie osiągnę - ja po prostu jestem wiecznie głodna. :roll:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 18:57, 25 Sie 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Od 3września mam zamiar chodzic regularnie na basen. W zeszłym roku przez zimę udało mi się schudnąć 5kg. więc mam nadzieję , że i w tym roku sie uda

PostWysłany: Sro 19:00, 25 Sie 2010
bedzieburza
Stażysta
Stażysta

Powrót do góry

jak ja się zabiorę za ćwiczenia, o ile się zabiorę, to liczę, że jakoś mi się uda jeszcze 6 kg. Ale trzeba zrezygnować z czekolady na pocieszenie :(

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Sro 19:05, 25 Sie 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Powrót do góry

Nemezis napisał:
Ale nadal za dużo ważę. Chcę jeszcze 6 kg się pozbyć

A ile ważysz ile masz wzrostu? Głodówkami nic nie osiągniesz a jedynie sobie zaszkodzisz! Nie będziesz sobie dostarczała substancji odżywczych (i kto to komu mówi, CHÓman biolchemowi :twisted: ) a schudniesz tylko z odwodnienia... Najlepsze na zgubienie kilku kilo jest oczywiście regularny wysiłek fizyczny no i dieta MŻ (mniej żreć :twisted: ale to nie oznacza wcale ;) )

PostWysłany: Sro 19:07, 25 Sie 2010
Chasper
Onkolog
Onkolog

Pochwał: 6

Miasto: Wrocław
Powrót do góry

Chasper tak już odkryłam, że jak się nie je w cale, to to nic nie daje. Ale uczucie głodu daje niezwykły spokój ducha. Czy coś. Ważę 53,5 kg przy 173 cm wzrostu. I wiem co teraz powiecie, ale ja mam widocznie lekkie kości. :roll:

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Sro 19:10, 25 Sie 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Powrót do góry

Nemezis, argh, nie chudnij! Albo chudnij wizualnie tylko! Wpędzisz się w chorobę dziewczyno!
A tak naprawdę to jestem zazdrosna, bo ważę jakieś ponad 10 kilo więcej. :roll:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 19:17, 25 Sie 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Nemezis napisał:
Ważę 53,5 kg przy 173 cm wzrostu

:shock: :shock: :shock: Nem!! Ważę tyle samo (no dobra, 53 :D) a mam 160 cm -.- To ja powinnam schudnąć ;/ moja wymarzona waga to 47 kg <33 A ty moim zdaniem to powinnaś nawet przytyć :) przy twoim wzroście idealna waga to tak ok. 60 kg. Jeśli schudniesz te 6 kilo to będziesz miała poważną niedowagę! I stracisz krągłości :twisted: Rozumiem, że miałaś załamanie wiary w siebie, ale naprawdę, nie musisz nic ze sobą robić :) A już na pewno nie chudnąć! Wiem, że prawdopodobnie nie weźmiesz sobie tych słów do serca, bo i tak będziesz sie uważała za grubą. Jedyne, co ci mogę powiedzieć: Uwierz, jest w porządku ;) I przestań się odchudzać :*

PostWysłany: Sro 19:21, 25 Sie 2010
Chasper
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

nie krzyczcie bo się będę jąkać ! :? Doskonale wszyscy wiemy jak powinna wyglądać idealna sylwetka i że nie mieści się w odpowiednim przedziale BMI. :roll: Ja mam dość słuchania jak nie taka jestem, skoro świata sie nie zmieni to widocznie trzeba zmienić siebie.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Sro 19:30, 25 Sie 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Powrót do góry

Boże święty, o czym wy tu rozmawiacie.

Jeszcze ponad rok temu wyglądałam jak kościotrup i miałam poważną niedowagę. Czułam się koszmarnie. Co z tego, że miałam figurę modelki? Byłam załamana, ale w końcu udało mi się przytyć prawie 10 kg i teraz sadełko mnie uszczęśliwia. Wtedy wszyscy pytali mi się, czy ja coś w ogóle jem, a ja jadłam, jadłam i przytyć nie mogłam. Na szczęście się to zmieniło. Lepiej mieć trochę za dużo, niż za mało.

Dodano 1 minut temu:

Shitzune napisał:
ja po prostu jestem wiecznie głodna

Kolejna sprawa, która nas łączy. :lol: :*

PostWysłany: Sro 19:35, 25 Sie 2010
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Hellou hellou
Temat dieta a więc ja ważę 55 kilo i mam 160 cm. Powinnam schudnąć tak mi się wydaje nawet zaczęłam jeździć na rowerze tym takim domowym :) bo wcześniej robił za wieszak

PostWysłany: Sro 19:39, 25 Sie 2010
LoveMeDead
Stomatolog
Stomatolog

Pochwał: 2

Powrót do góry

Nemezis napisał:
Doskonale wszyscy wiemy jak powinna wyglądać idealna sylwetka i że nie mieści się w odpowiednim przedziale BMI

Ale Nem, teraz twoje BMI jest dużo mniejsze niż niedowaga... Powiedz co ty chcesz osiągnąć przez schudnięcie? Po prostu żeby czuć się lepiej we własnym ciele? czy chodzi o coś innego?

Juniuś co zrobiłaś, że tak przytyłaś? I ile ważyłaś jak byłaś tym kościotrupem :>?
Juniuś napisał:
teraz sadełko mnie uszczęśliwia

wow, gratuluję takiego myślenia :)

Ja też zawsze należałam do chudych, dopiero jakoś pod koniec gimnazjum przestałam być kościotrupem ;/ Nie jestem jakoś strasznie gruba, no ale jednak kilka kilo zrzucić by się przydało :D

PostWysłany: Sro 19:40, 25 Sie 2010
Chasper
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

Cytat:
Ale Nem, teraz twoje BMI jest dużo mniejsze niż niedowaga... Powiedz co ty chcesz osiągnąć przez schudnięcie? Po prostu żeby czuć się lepiej we własnym ciele? czy chodzi o coś innego?

ja mam po prostu siebie dość i tyle. Juniuś miała dość, że ludzie mówią jej że nic nie je, ja mam dość odwrotnej sytuacji.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Sro 19:43, 25 Sie 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Powrót do góry

Nem, poczuj się jak Meg Ryan i łap wiadomość;)

PostWysłany: Sro 19:44, 25 Sie 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 291, 292, 293 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 292 z 636

Skocz do: