W sumie to czasem chodzi i o pacjenta i bohaterów... np. ja myśle że both sides now chodziło o 2 rece pacjenta ale też o rzeczywistość i halucynacje House'a
Nowe promo yes yes yes!!! "What now" my też nie wiemy co teraz!! 14 dni!!
A 13 to pewnie będzie w pierwszym odcinku tak mi się wydaje nie może tak po prostu wziąść sobie urlopu musi mieć pozwolenie od szefa.
Selfish może chodzić o pacjenta w końcu jeden tytuł już jest o sprawach prywatnych a drugi niech będzie przydzielony medycynie :)
Nawet jeżeli House będzie "to" rozpowiadał to Cuddy mogła się tego spodziewać, a wtedy nie można by tego nazwać samolubnością.
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć " Wysłany:
Pon 18:35, 06 Wrz 2010
kocham House'a!! Gdyby nie to, że jest z Cuddy chciałabym z nim iść na randkę!!! Przed snem mam wizję: jak będzie wyglądać ten pierwszy odcinek? Co by było gdyby.... Ja jestem householiczką! na każdym przedmiocie myśle jak house, mówię jak House, do nauczycieli pyskuje tak jak House... po prostu przez tęsknotę zaczynam się w niego zmieniać. Np.: mam łysego nauczyciela religii. i my na lekcji tak mówimy, że wieje itp. a Filip mówi: "Pan to ma dobrze, jedzie pan samochodem" a ja na to:"To przynajmniej panu czupryny nie rozwiewa!" Gościu chciał mi wpisać minusowe punkty ale jakoś go tam ubłagałam. Ale klasa miała śmiech!!! Mogłabym pisać i pisać co takiego jeszcze nauczycielom mówiłam ale to nie forum o tym. Ja tych dwóch tygodni nie wytrzymam! Po prostu rwę włosy z głowy, jem do oporu, ciągle siedzę na kompie i w ogóle nie mogę sie wziąć za lekcję. Jak wy sobie poradziliście z House'owym głosem??? Czy jest ktoś kto potrafi się skupić????
Ja też nie potrafie !!! Normalnie w szkole też ciągle o tym mówię i nawet koleżanki też już zaczęły o tym gadać !!! Mwahahaha ... Nasz koleś od religii też jest jakiś taki nie kumaty ... Dobry pomysł z tym żeby mu gadać ... Bo ja na religii to zawsze siedze i pisze w zeszycie 'Huddy' Już mam 2 strony takich napisów małych na jedną kratkę! xD
Ja to różnie najczęściej zadręczam ją moimi opowiadaniami o Housie :)
Nie wiem co będzie tego 21 września ze szkoły wracam dopiero o 17:25 chyba w szkole wszystkie długopisy poobgryzam!! Przyjadę do domu i zatarasuje drzwi i będę czekała na napisy mam nadzieję że szybko będą.
I chyba czuje że nie zasnę 21 sep
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć " Wysłany:
Pon 19:00, 06 Wrz 2010
Dam sobie rękę uciąć żeby już teraz obejrzeć pierwszy odcinek House'a (głowy nie dam, bo potrzebne będą mi oczy do oglądania ;D )oglądam po raz dwutysięczny!!! pierwsze promo pierwszego odcinka. nie mogę oderwac oczu od monitora. Jutro mam kółko chemiczne i na bank przez House'a coś poknocę i wysadzę budę w powietrze :D:D:D:D
ja jutro się dowiem czy zaczne studia,więc macie lepiej ;)
a House... Wiadomo,Rachel i cała ta sytuacja nie będzie łatwa.
_________________ "Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień" Wysłany:
Pon 21:52, 06 Wrz 2010