Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 604, 605, 606 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

to jedna z cech "słodkich dziewczynek" - zwykle są zwierzętami stadnymi.

Ja tam całe życie byłam ałtsajderem i atakowałam z nienacka :hahaha:

PostWysłany: Pon 19:20, 13 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

maria lucie napisał:
jeanne napisał:
ale skoro przebywają gromadnie...

to jedna z cech "słodkich dziewczynek" - zwykle są zwierzętami stadnymi.

Gdyby były oddzielnie myślę, że nie był by już tymi samymi "słodkimi dziewczynkami". To im dodaje odwagi. A do tego ta publika, które je "kocha". O tak, to coś dla nich. A gdyby zabrać lub zupełnie przewrócić do góry nogami stałyby się zupełnie inne.
Wystarczyłoby zwrócenie się większej ilości osób przeciwko nich i już są skończone. Albo przynajmniej trzymają się od tej części z daleka.

Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie

PostWysłany: Pon 19:20, 13 Wrz 2010
whatever
Reumatolog
Reumatolog

Pochwał: 5

Powrót do góry

Cytat:

Wystarczyłoby zwrócenie się większej ilości osób przeciwko nich i już są skończone. Albo przynajmniej trzymają się od tej części z daleka.

Wystarczyły by 2, albo 3, bo tak to by nie skupiły uwagi na jednej, musiały by się rozproszyć i były by mniej skuteczne ^^

PostWysłany: Pon 19:23, 13 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Na niektórych takie interweniowanie działa jeszcze inaczej - kolejny powód do śmiechu. W sumie zależy od osoby. Niektórym po prostu trzeba się postawić - szczególnie, jeśli zazwyczaj tego nie robisz. Wtedy taką osobą wryje i nie będzie wiedziała co powiedzieć. Ale jak już mówiłam - zależy od osoby, trzeba wyczuć.

w przypadku tych bestii raczej będzie tak że zaczną się śmiać a potem zacznie się dokuczenie w stylu.. zabieranie mi plecaka czy mowienie jakis glupich rzeczy przeciwko mnie, nauczycielom.

jeanne napisał:
niezbędne! Laughing

mdleje No to bardzo ineligentne z jej strony, opowiadać o swoich wpadkach z alkoholem O.o

gratulacje dla niej!

jeanne napisał:
W sumie to najgorszy typ, raczej nic na nie nie pomoże, tak prawdę mówiąc... Bo ok, jeśli by taka była jedna, ale skoro przebywają gromadnie...

no właśnie chyba nie ma żadnego wyjścia :( w tym roku szkolnym dołączyły jeszcze dwie fajne dziewczyny.. które stały się teraz takie słodkie, nieznośne że szkoda gadać. aż strach się bać kto kolejny dojdzie za rok.. albo co gorsza za kilka miesięcy :shock:

PostWysłany: Pon 19:23, 13 Wrz 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Ann no to ucz się, uproś rodziców i przenoś! Fakt, będzie Ci trudno na początku, ale może tak źle aż tak jak tu to nie będzie.

PostWysłany: Pon 19:25, 13 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

whatever napisał:

Gdyby były oddzielnie myślę, że nie był by już tymi samymi "słodkimi dziewczynkami". To im dodaje odwagi. A do tego ta publika, które je "kocha". O tak, to coś dla nich. A gdyby zabrać lub zupełnie przewrócić do góry nogami stałyby się zupełnie inne.

Tyle że wszystkie się im podlizują bo boją się ich reakcji itd.. To jest najgorsze! Przykładem jest moja koleżanka. Wracamy ze szkoły, tak na nie przeklina, szczególnie na J. a na następny dzień miziu, miziu "Jak pięknie wyglądasz! Zazdroszczę Ci". Szlak mnie trafia!

Dodano 1 minut temu:

Cytat:
Ann no to ucz się, uproś rodziców i przenoś! Fakt, będzie Ci trudno na początku, ale może tak źle aż tak jak tu to nie będzie.

Uczę się, uczę tylko pytanie czy przy zmianie szkoły oprócz odpowiedzi ustnej i testu będą brać egzamin gimnazjalny? Bo jeśli tak to wątpię żebym do jakieś dobrej szkoły się dostała. A do kiepskiej, mama mnie nie puści.

PostWysłany: Pon 19:27, 13 Wrz 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Cytat:
Wracamy ze szkoły, tak na nie przeklina, szczególnie na J. a na następny dzień miziu, miziu "Jak pięknie wyglądasz! Zazdroszczę Ci". Szlak mnie trafia!

TO mi przypomniało jak moje bardzo dobre koleżanki były pokłócone z taką jedną przez cały rok szkolny odkąd do nas przyszła i policja była w to wmieszana i wszystko, a na koniec roku się popłakały, ze się już nie zobaczą :hahaha:

PostWysłany: Pon 19:28, 13 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

O, a wy znowu o pustych panienkach? Nie żal wam poświęcać na nie tak dużo czasu?
Ja się rozkoszuję moją taktyką olewczą i absolutnie mi wisi, jaki kto sobie jest. I dobrze mi z tym. 8)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 19:29, 13 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Cytat:

Uczę się, uczę tylko pytanie czy przy zmianie szkoły oprócz odpowiedzi ustnej i testu będą brać egzamin gimnazjalny?

Mogą brać oceny z półrocza jeśli przeniesiesz się po wystawieniu już ocen, a nawet jeżeli z egzaminem to warto spróbować. Zawsze w podaniu możesz napisać, że przez cały czas ciężko pracowałaś żeby nadrobić zaległośći.

Dodano 54 sekund temu:

Cytat:
O, a wy znowu o pustych panienkach? Nie żal wam poświęcać na nie tak dużo czasu?

Ja aktualnie kieruję swą nienawiść w kierunku 4 złotych dzieci. Pewnie z zazdrośći 8)

PostWysłany: Pon 19:31, 13 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Nie nadążam nad Wami ludziska :hmmm:

PostWysłany: Pon 19:33, 13 Wrz 2010
Kaszka
Stażysta
Stażysta

Pochwał: 1

Powrót do góry

A, właśnie mi się coś przypomniało...
U nas w klasie jest Panna Idealna. Wszystko wie, do wszystkiego chętna, zgłasza się, dopytuje, przypomina o pracach domowych... I obraziła się na mnie i moją koleżankę za to, że nie zagłosowałyśmy na nią w wyborach do rady liceum :hahaha: Najlepsze było to, że każdy kandydat uzbierał sporą kupkę głosów, a ona jedna biedaczka zdobyła jeden. Bo zagłosowała sama na siebie.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pon 19:34, 13 Wrz 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Ja na szczęście nie trafiam na takie panienki. Znaczy na takie, które wszyscy wielbią. Dosłownie wszyscy. Teraz np mam w klasie takie dwie, ale one nic nie mogą. Są sobie, szpanują, ale co z tego, skoro większość nie zwraca na nie uwagi ? Albo je obgaduje, wyśmiewa z ich zachowania i twierdzi, że strasznie je wnerwiają?
Tylko, że z nimi akurat da się zamienić kilka słów jak trzeba... Ostatecznie.

Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie

PostWysłany: Pon 19:35, 13 Wrz 2010
whatever
Reumatolog
Reumatolog

Powrót do góry

Okej, dobra, poprawić wam humor? Bo mam całkiem dobry środek - właśnie dostałam mój plan zajęć. Jest tak piękny, że jak zobaczycie, jak mam przewalone, od razu zrobi wam się weselej. :D

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 19:36, 13 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Sal no to ja mam taką 4, tyle, że z poparciem całej klasy. Widocznie tylko mnie wpiepnia taka idealność :D

Właśnie próbuję nauczyć koleżankę przez gg, uzupełniania wzorów z chemii. Czarno to widze, skoro przez 3 lata tego nie pojęła O.o

PostWysłany: Pon 19:37, 13 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Shitzune napisał:

ale to jest dobre, gadasz o takich i nagle się czujesz inteligentna i dojrzała :mrgreen:

jeanne napisał:
atakowałam z nienacka

a znasz to:
Stirlitz zaatakował Znienacka. Znienacko bronił się jak Umiał. a Umiał też był nie lada zawodnik!

PostWysłany: Pon 19:39, 13 Wrz 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 604, 605, 606 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 605 z 636

Skocz do: