|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 604, 605, 606 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
to jedna z cech "słodkich dziewczynek" - zwykle są zwierzętami stadnymi. |
Ja tam całe życie byłam ałtsajderem i atakowałam z nienacka :hahaha:
|
|
Pon 19:20, 13 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
maria lucie napisał: | jeanne napisał: | ale skoro przebywają gromadnie... |
to jedna z cech "słodkich dziewczynek" - zwykle są zwierzętami stadnymi. |
Gdyby były oddzielnie myślę, że nie był by już tymi samymi "słodkimi dziewczynkami". To im dodaje odwagi. A do tego ta publika, które je "kocha". O tak, to coś dla nich. A gdyby zabrać lub zupełnie przewrócić do góry nogami stałyby się zupełnie inne.
Wystarczyłoby zwrócenie się większej ilości osób przeciwko nich i już są skończone. Albo przynajmniej trzymają się od tej części z daleka.
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Pon 19:20, 13 Wrz 2010 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wystarczyłoby zwrócenie się większej ilości osób przeciwko nich i już są skończone. Albo przynajmniej trzymają się od tej części z daleka.
|
Wystarczyły by 2, albo 3, bo tak to by nie skupiły uwagi na jednej, musiały by się rozproszyć i były by mniej skuteczne ^^
|
|
Pon 19:23, 13 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Na niektórych takie interweniowanie działa jeszcze inaczej - kolejny powód do śmiechu. W sumie zależy od osoby. Niektórym po prostu trzeba się postawić - szczególnie, jeśli zazwyczaj tego nie robisz. Wtedy taką osobą wryje i nie będzie wiedziała co powiedzieć. Ale jak już mówiłam - zależy od osoby, trzeba wyczuć. |
w przypadku tych bestii raczej będzie tak że zaczną się śmiać a potem zacznie się dokuczenie w stylu.. zabieranie mi plecaka czy mowienie jakis glupich rzeczy przeciwko mnie, nauczycielom.
jeanne napisał: | niezbędne! Laughing
mdleje No to bardzo ineligentne z jej strony, opowiadać o swoich wpadkach z alkoholem O.o |
gratulacje dla niej!
jeanne napisał: | W sumie to najgorszy typ, raczej nic na nie nie pomoże, tak prawdę mówiąc... Bo ok, jeśli by taka była jedna, ale skoro przebywają gromadnie... |
no właśnie chyba nie ma żadnego wyjścia :( w tym roku szkolnym dołączyły jeszcze dwie fajne dziewczyny.. które stały się teraz takie słodkie, nieznośne że szkoda gadać. aż strach się bać kto kolejny dojdzie za rok.. albo co gorsza za kilka miesięcy :shock:
|
|
Wysłany:
Pon 19:23, 13 Wrz 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann no to ucz się, uproś rodziców i przenoś! Fakt, będzie Ci trudno na początku, ale może tak źle aż tak jak tu to nie będzie.
|
|
Pon 19:25, 13 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
whatever napisał: |
Gdyby były oddzielnie myślę, że nie był by już tymi samymi "słodkimi dziewczynkami". To im dodaje odwagi. A do tego ta publika, które je "kocha". O tak, to coś dla nich. A gdyby zabrać lub zupełnie przewrócić do góry nogami stałyby się zupełnie inne.
Wystarczyłoby zwrócenie się większej ilości osób przeciwko nich i już są skończone. Albo przynajmniej trzymają się od tej części z daleka. |
Tyle że wszystkie się im podlizują bo boją się ich reakcji itd.. To jest najgorsze! Przykładem jest moja koleżanka. Wracamy ze szkoły, tak na nie przeklina, szczególnie na J. a na następny dzień miziu, miziu "Jak pięknie wyglądasz! Zazdroszczę Ci". Szlak mnie trafia!
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | Ann no to ucz się, uproś rodziców i przenoś! Fakt, będzie Ci trudno na początku, ale może tak źle aż tak jak tu to nie będzie. |
Uczę się, uczę tylko pytanie czy przy zmianie szkoły oprócz odpowiedzi ustnej i testu będą brać egzamin gimnazjalny? Bo jeśli tak to wątpię żebym do jakieś dobrej szkoły się dostała. A do kiepskiej, mama mnie nie puści.
|
|
Wysłany:
Pon 19:27, 13 Wrz 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Wracamy ze szkoły, tak na nie przeklina, szczególnie na J. a na następny dzień miziu, miziu "Jak pięknie wyglądasz! Zazdroszczę Ci". Szlak mnie trafia! |
TO mi przypomniało jak moje bardzo dobre koleżanki były pokłócone z taką jedną przez cały rok szkolny odkąd do nas przyszła i policja była w to wmieszana i wszystko, a na koniec roku się popłakały, ze się już nie zobaczą :hahaha:
|
|
Pon 19:28, 13 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Uczę się, uczę tylko pytanie czy przy zmianie szkoły oprócz odpowiedzi ustnej i testu będą brać egzamin gimnazjalny? |
Mogą brać oceny z półrocza jeśli przeniesiesz się po wystawieniu już ocen, a nawet jeżeli z egzaminem to warto spróbować. Zawsze w podaniu możesz napisać, że przez cały czas ciężko pracowałaś żeby nadrobić zaległośći.
Dodano 54 sekund temu:
Cytat: | O, a wy znowu o pustych panienkach? Nie żal wam poświęcać na nie tak dużo czasu? |
Ja aktualnie kieruję swą nienawiść w kierunku 4 złotych dzieci. Pewnie z zazdrośći 8)
|
|
Pon 19:31, 13 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie nadążam nad Wami ludziska :hmmm:
|
|
Wysłany:
Pon 19:33, 13 Wrz 2010 |
|
Kaszka
Stażysta

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A, właśnie mi się coś przypomniało...
U nas w klasie jest Panna Idealna. Wszystko wie, do wszystkiego chętna, zgłasza się, dopytuje, przypomina o pracach domowych... I obraziła się na mnie i moją koleżankę za to, że nie zagłosowałyśmy na nią w wyborach do rady liceum :hahaha: Najlepsze było to, że każdy kandydat uzbierał sporą kupkę głosów, a ona jedna biedaczka zdobyła jeden. Bo zagłosowała sama na siebie.
|
|
Pon 19:34, 13 Wrz 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja na szczęście nie trafiam na takie panienki. Znaczy na takie, które wszyscy wielbią. Dosłownie wszyscy. Teraz np mam w klasie takie dwie, ale one nic nie mogą. Są sobie, szpanują, ale co z tego, skoro większość nie zwraca na nie uwagi ? Albo je obgaduje, wyśmiewa z ich zachowania i twierdzi, że strasznie je wnerwiają?
Tylko, że z nimi akurat da się zamienić kilka słów jak trzeba... Ostatecznie.
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Pon 19:35, 13 Wrz 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sal no to ja mam taką 4, tyle, że z poparciem całej klasy. Widocznie tylko mnie wpiepnia taka idealność :D
Właśnie próbuję nauczyć koleżankę przez gg, uzupełniania wzorów z chemii. Czarno to widze, skoro przez 3 lata tego nie pojęła O.o
|
|
Pon 19:37, 13 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | O, a wy znowu o pustych panienkach? Nie żal wam poświęcać na nie tak dużo czasu? |
ale to jest dobre, gadasz o takich i nagle się czujesz inteligentna i dojrzała :mrgreen:
jeanne napisał: | atakowałam z nienacka |
a znasz to:
Stirlitz zaatakował Znienacka. Znienacko bronił się jak Umiał. a Umiał też był nie lada zawodnik!
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pon 19:39, 13 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 604, 605, 606 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 605 z 636 |
|