Shocked Będę ją głaskać i tulić i nazwę ją Dżordż. Mr. Green
Tylko ma dziurę pod szyją, bo ją męczyli w szkole i wykorzystali, ale i tak jest cudna :buja w oblokach: . Taki mały prezent. ;) Abyś o mnie pamiętała.
Mrukasia napisał:
Wioli dałaś, Nutti też a mi nie!
*foch*
Wioli i Nutt nic nie dawałam. i Nie dam :shock:
Mrukasia napisał:
Guśka_ napisał:
za darmo daję
Yyy... Laughing
Nom Mr. Green
Bujaj się :P
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Wto 21:45, 14 Wrz 2010
Za karę masz mi przynieść kocyk i zaśpiewać kołysankę!
*z oddali słychać pseudo-nucenie* ;)
Spojler:
Szły dwie mrówki nocą
wnet spostrzegły, że się pocą
przystanęły i zacięciem
a jakże! i przejęciem,
zaśpiewały Nutt tak:
Ach śpij Kochanie,
tarantula łazi Ci po ścianie
a ja wezmę gruby kij
tarantulę prosto w ryj,
a Ty sobie dalej śpij!
Dodano 4 minut temu:
Guśka_ napisał:
Abyś o mnie pamiętała.
Guśka, o Tobie nie dałby mi nawet zapomnieć Alzhaimer. ;)
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Wto 21:55, 14 Wrz 2010
Ach dziękuję, dziękuję. Niegdyś chciałam zawojować świat swoim talentem lirycznym. ;)
Jednakże mam szczerą nadzieję, że Guśka nie publikowała całości, czy części mojej twórczości...? Gusia? :>
Jednakże mam szczerą nadzieję, że Guśka nie publikowała całości, czy części mojej twórczości...? Gusia?
*uśmiecha się* niestety nie wpadałam na ten pomysł :mdleje: za to w domu każdy wie, że masz słabość do Krów i jestem fanem Polańskiego :hahaha:
A pamiętam moją piosenkę dla Hambarr :
Spojler:
Miało Ola sesje, sesję jedyna.
Chciała ją zaliczyć jak numerek z Gusią.
Niech żyję sesja i numerek.
Niech żyję Hambarr no i Chaseronek.
Czy normalna Hambarr z Wódką, może sobie z sejsą krótką ?
Ale owszem czemu nie głupiej sesji też należy się!
Nie da Ci tego Forum, nie da prywatna dz*wka, co może dać Ci dzisiaj 5 za zaliczenie.
Niech chce Cię , niech chcę Cię, nie chcę Cię mieć,
Choć do mnie choć do mnie 5 mi daj.
Jedną zalicz drugą ściągnij i daj mi spokój wreszcie dziś
:hahaha: Jezu jaka ja byłam zdolna :D nawet chyba dobranocki takie nie są, jak te piosenki moje :D
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Wto 22:03, 14 Wrz 2010
Guśka = przenikliwy umysł i księga niecodziennych textów w jednym. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
:hahaha: Zabijasz słowem pisanym.
Guśka, ja Ci coś poradzę: Ty nie czytaj Cobena, tylko sama coś napisz. :D Np. swoje przemyślenia. Bd sprzedawały się jak świeże bułeczki, ręczę Ci. :hahaha:
Guśka_ dobrej nocki :* Niech ci się dużo zÓa przyśni, żebyś mogła mi bajki napisać :D
Wto 22:18, 14 Wrz 2010
Słaby ten szósty sezon Lost, powinni poprzestać na piątym. Póki co tak średnio się nudzę, ale za bardzo się zżyłam, żeby nie obejrzeć do końca. Tylko jeden odcinek mnie zauroczył, no, zgadnijmy z kim :mrgreen:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Shitzune oglądasz LOST ?? podziwiam ja się zgubiłam z tym co się dzieje,gdzieś w 2 serii....
Nie bójcie się drogie dzieci ciocia Marg,przyszła tylko zerknąć jak się bawicie :twisted: