Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 622, 623, 624 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marguerite napisał:
Shitzune oglądasz LOST ?? podziwiam ja się zgubiłam z tym co się dzieje,gdzieś w 2 serii....
Nie bójcie się drogie dzieci ciocia Marg,przyszła tylko zerknąć jak się bawicie :twisted:

Tak jak zwykle, nudno bez Ciebie, reszta bardzo niekofeinowa, nie ma z kim o parzeniu kawy tudzież herbaty pogadać :cry: :cry:

PostWysłany: Wto 22:39, 14 Wrz 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

hej Shee i Marg, moje nocne towarzyszki :*
Shee widzę, że czas ci mija "serialowo: :P
Chciałabym sobie pooglądać seriale, tylko dajcie mi na to czas, wydłużcie dobę!!!
Marg jak tam czekanie na nowe Bones, bo ja nie mogę się już doczekać, jeszcze "tylko" 9 dni :P a ja ciągle żyję spoilerami :P

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Wto 22:41, 14 Wrz 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Arroch :* jak ja dawno z Tobą na forum nie pisałam,obiecuję się poprawić :twisted: ojj, o parzeniu kawy,czy tam herbatki chcesz pisać :twisted: wiesz jak mnie zainteresować

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Wto 22:45, 14 Wrz 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Marguerite napisał:
Arroch :* jak ja dawno z Tobą na forum nie pisałam,obiecuję się poprawić :twisted:

hehe :twisted: uważaj bo znowu wszyscy od nas pouciekają :twisted:

Marguerite napisał:
ojj, o parzeniu kawy,czy tam herbatki chcesz pisać :twisted: wiesz jak mnie zainteresować

:twisted:

PostWysłany: Wto 22:51, 14 Wrz 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

nimfka moja droga towarzyszko, na początek Bones czekam niecierpliwie nowa blondi mnie intryguje, niestety z braku czasu,sił i chęci nie czytuje spoilerów.
Ahh,zmuście mnie bym poszła odebrać dyplom licencjacki :D Bo się zebrać nie mogę

Dodano 2 minut temu:

Arroch napisał:

hehe Twisted Evil uważaj bo znowu wszyscy od nas pouciekają Twisted Evil

I co z tego,że pouciekają ?? Pomyśl sobie całe forum będzie do naszej dyspozycji :twisted: To byłby szał

Dodano 8 minut temu:

Ups... chyba znów wszystkich wystraszyłam :twisted: tak,muszę zrobić sobie lepszy grafik

PostWysłany: Wto 23:03, 14 Wrz 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Marguerite napisał:

Arroch napisał:

hehe Twisted Evil uważaj bo znowu wszyscy od nas pouciekają Twisted Evil

I co z tego,że pouciekają ?? Pomyśl sobie całe forum będzie do naszej dyspozycji :twisted: To byłby szał

hehe mówiłam, że wszyscy sobie pójdą :twisted:

PostWysłany: Wto 23:03, 14 Wrz 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

ja jeszcze nadal jestem :P
Marg mnie również blondi intryguje i o dziwo w najmniejszym stopniu nie denerwuje, a proma widziała? Są boskie, więc warto :P

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Wto 23:05, 14 Wrz 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

nimfka napisał:
ja jeszcze nadal jestem :P
Marg mnie również blondi intryguje i o dziwo w najmniejszym stopniu nie denerwuje, a proma widziała? Są boskie, więc warto :P

Ja widziałam, Brennan w krótkich włosach wygląda strasznie, chyba najbardziej podobał mi się jej image w pilocie...

PostWysłany: Wto 23:08, 14 Wrz 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Cytat:

hehe mówiłam, że wszyscy sobie pójdą Twisted Evil

no to możemy zacząć zabawe na forum :twisted: i inne szaleństwa xD

nimfka napisał:
Marg mnie również blondi intryguje i o dziwo w najmniejszym stopniu nie denerwuje, a proma widziała? Są boskie, więc warto

Proma widziałam i podobają mi się,szczerze widziałam tylko proma z Bones gorzej z doktorkiem jakoś do żadnego się przekonać nie mogę.
Jeśli blondi faktycznie wywoła jakieś uczucie zazdrości u Brenn,to ja muszę to widzieć,bo może być ciekawe,że w końcu jej zacznie zależeć i ta walka o ile będzie, tak to może być całkiem obiecujący sezon

PostWysłany: Wto 23:12, 14 Wrz 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Witam Was po dłuższej nieobecności. Zdawałem dziś pewien egzamin, chciałem poprawić się z 3 na 5 i ... dostałem 5, ale po przecinku 3, czyli 3,5 ;) Dwa dni nauki i efekty nienajlepsze, ale przynajmniej próbuje sie pocieszyć faktem, że zdałem to najlepiej w grupie :P

PostWysłany: Wto 23:15, 14 Wrz 2010
sajmon
Stażysta
Stażysta

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

Marg, ja oglądam cały czas, odcinek za odcinkiem, dlatego wiem o co chodzi. W drugim sezonie, ach, jeju, wtedy to wszystko było jeszcze normalne,

Spojler:

jak się zaczną podróże w czasie, zakręcone koligacje rodzinne i alternatywny bieg wydarzeń, to wtedy dopiero jest to wszystko zakręcone ;)

nimfka, a jakie są spojlery Bones? Bo póki co to widziałam tylko jedno promo.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 23:22, 14 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

sajmon witaj, gratuluję Ci poprawy egzaminu :)

Dodano 2 minut temu:

Shitzune ja nie mogę się zmusić, właściwe jakoś niedawno coś tam widziałam o tych podróżach i stwierdziłam, ja dziękuje nie będę tego oglądać, bo tam chyba sami scenarzyści się gubili... w tym całym labiryncie,a o końcu tego wspaniałego serialu nie wspomnę gorszy niż wszytko inne :|

PostWysłany: Wto 23:25, 14 Wrz 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Marquerite dzięki, to niewątpliwie mój wielki sukces ;) A tak na poważnie, to te pól oceny wyżej może później zadecydować o wyższej ocenie końca studiów, więc napewno było warto, zwłaszcza, że to przedmiot o dużej wadze.

PostWysłany: Wto 23:35, 14 Wrz 2010
sajmon
Stażysta
Stażysta

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

Marg, no właśnie tak czuję, że ten szósty sezon to na siłę robiony, dlatego podejrzewam, że końcówka będzie straszna. Na razie jestem na przedostatnim odcinku, więc jeszcze nic nie wiem :3
Ale jest duży plus oglądania tego serialu - od samego patrzenia na tropikalną wyspę robi mi się cieplej :hahaha:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Wto 23:36, 14 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shee,co tam ciepło dla mnie LOST winien być skończony gdzieś w 3 może 4 sezonie,a nie robić 6 sezon,gdzie już chyba wszystko się wymieszało

PostWysłany: Wto 23:42, 14 Wrz 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 622, 623, 624 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 623 z 636

Skocz do: