Guśu ty!jak możesz?A ty Nettynie demoralizuj tych ludzi tam nszymi zóymi postami!oo!np.o moich lekcjach religii! :twisted:
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet'' Wysłany:
Sob 21:06, 25 Wrz 2010
Nettie nie mam faksu :( A Gusia to kUamca, moja pani od biologi jest satanistką i daje nam preparaty z kota, nie ja, ja jestem gszeczna! ;(
*fsnosi toat redublem*
(a tak w ogóle to teraz po nim ziewam ;/)
Nika proszę
**KLYK**
Moja Nika, moje słońce na niebie i jedyna osoba, w promieniu 100km, którą mogę przytulać non stop <3 Na zdjęciu ze swoimi replikami O.o
dobry wieczór :*
Ja namiętnie oglądam sobie serial, zamiast się uczyć lub robić zadania :roll:
A jak wam mija wieczór??
Sob 21:07, 25 Wrz 2010
Moja Nika, moje słońce na niebie i jedyna osoba, w promieniu 100km, którą mogę przytulać non stop <3 Na zdjęciu ze swoimi replikami O.o
Dziękuje, nie wiedziałm że jeśmy sobie aż tak bliskie! :hahaha: :hahaha:
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Sob 21:09, 25 Wrz 2010
Wiecie, co jestem kUamcą, jestem zÓa, Dobra przyznaję się. Nikt mnie nie kocha i ja nikogo, ale jak widzę Koty Jeanne to mi serce topnieje i przypomina mi się KOCUREk Madzi z dziś. Chyba kota do domu przyniosę, o :serducho:
Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Sob 21:10, 25 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sob 21:09, 25 Wrz 2010
Jeanne śliczny Kocuś!ode mnie ładniejszy! :D a ten rudasek cudny*kradnie rudaska i wieje* :] :twisted:
Sob 21:10, 25 Wrz 2010
Wiecie, co jestem kUamcą, jestem zÓa, Dobra przyznaję się. Nikt mnie nie kocha i ja nikogo, ale jak widzę Koty Jeanne to mi serce topnieje i przypomina mi się KOCUREk Madzi z dziś. Chyba kota do domu przyniosę, o :serudcho:
Gusiu najdroższa moja! Jak możesz tak mówić! Tyś nie kUamca i my cię wszystkie kochamy a ja najbardziej!
Jeanny
Spojler:
przez Gusię! :twisted:
Nika603 napisał:
Dziękuje, nie wiedziałm że jeśmy sobie aż tak bliskie! hahaha hahaha
Też najpierw myślałam,że o ciebie chodzi :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez Nika603 dnia Sob 21:15, 25 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
Sob 21:15, 25 Wrz 2010