|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 114, 115, 116 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Jeanne, ja nie widziałam od początku września, jak skończyłam `Zmierzch czytać` :roll: a i `Sprzedawce broni` . Teraz muszę obowiązkowo zajrzeć do niemieckiego :roll: (nie da się zwolnić z tego przedmiotu, próbowałam ;x)
Polski, Plastyka ( His, sztuki, obowiązkowo muszę wiedzieć tak samo, jakby to była normalna historia) I to wszystko.
jeanne napisał: |
To był dramat chyba! Shocked Reklamowali to jak oglądałam Housa, któregoś <3 |
Tak? A może, nie wiem nie znam się na takich gatunkach filmów. O i teraz pomyślałam sobie, czy mamy kilku House'ów :hahaha:.
Przez Bones mam ochotę obejrzeć The X Files.
|
|
Nie 12:55, 26 Wrz 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Mirela czemóż mnie nie wzięłaś? :(
Sevir w mojej klasie tego zaszczytu dostąpił tylko mój kolega przed olimpiadę informatyczną xD Ale wiem jak to zrobił. Google otwarte na pasku zadań dodaje +100 do wiedzy :hahaha:
|
|
Nie 12:57, 26 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka, którą piosenkę 3 doors down masz na karaoke? To tak zupełnie odbiegając od jakiegokolwiek tematu poruszanego w tej chwili :P
ach, jeanne, jako aniołek byłaś powalająca :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | Ale wiem jak to zrobił. Google otwarte na pasku zadań dodaje +100 do wiedzy |
:hahaha: u mnie na konkursie niektóre pisały z zeszytu na rejonowym, a ja starałam się być uczciwa :P
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Nie 12:58, 26 Wrz 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jeanne, ja nie widziałam od początku września, jak skończyłam `Zmierzch czytać` Rolling Eyes a i `Sprzedawce broni` . |
Ja przeczytałam ostatnio Simona Becketta - Chemię śmierci i od tego czasu nic! Ściągnęłam sobie ebooka Pamietnik narkomanki, ale nie mam jakoś serca przewijać stron ;/
Cytat: | (nie da się zwolnić z tego przedmiotu, próbowałam ;x) |
Rozumiem ból :przytul: Pamiętam jeszcze jak w domu dostawałam praktycznie obłędu, że oszaleję z tą wariatką :hahaha: Tzn, nauczycielką i że żadnego szwabskiego się uczyć nie będę, bo nikt mnie germanił nie będzie :D
Cytat: |
Tak? A może, nie wiem nie znam się na takich gatunkach filmów. O i teraz pomyślałam sobie, czy mamy kilku House'ów hahaha.
Przez Bones mam ochotę obejrzeć The X Files. |
Hej, mnie też wzruszył ten film, a raczej końcówka, o. Tak! Hałs normalny i Hałs z TVP2 to inne Hałsy!
X files jest boskie *ślinotok* Pierwsze 6 sezonów oglądałam chyba ze 4 razy :D
Sevir mam jeszcze bardziej powalające zdjęcia ale się powstrzymam :D
|
|
Nie 13:03, 26 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka, ja mam tylko: 3x dokładny opis bohatera, więc jak dla mnie jest dowolność, kogo wybrać.
Super, ja każdemu wszystko sprawdzam, a ty mi nie chcesz podać jednej piosenki *foch*
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Nie 13:04, 26 Wrz 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nika603 napisał: | Dzięki Sajmon! |
Nie ma za co, miałem dużo termodynamiki na studiach, więc dla mnie to Pan Pikuś :wink: Jakbyś czegoś jeszcze nie rozumiała to pytaj.
|
|
Wysłany:
Nie 13:04, 26 Wrz 2010 |
|
sajmon
Stażysta

Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Sevir mam jeszcze bardziej powalające zdjęcia ale się powstrzymam |
jeanne, zÓy i niedobry człowieku, co to ma być za powstrzymywanie się i ukrywanie przed nami :(?
|
|
Wysłany:
Nie 13:05, 26 Wrz 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, zÓy i niedobry człowieku, co to ma być za powstrzymywanie się i ukrywanie przed nami Sad? |
Mam zdjęcie jak miałam może z 4 lata i śliczne blond loczki i szeroki uśmiech, ale tu już je kiedyś pokazywałam :D
|
|
Nie 13:07, 26 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Pamietnik narkomanki |
Muszę sobie ją wypożyczyć. Już od pół roku za mną chodzi. :shock:. Ja czekam na grudzień aż Aneta przyjedzie z porcją Książek `Vampire Daries`. Podobno kompletnie inaczej wszystko ;x.
Jakoś nie ma do tego zaufania :O.
jeanne napisał: | Tzn, nauczycielką i że żadnego szwabskiego się uczyć nie będę, bo nikt mnie germanił nie będzie Very Happy |
Moja Krew <3. Ja wczoraj, że byłam lekko `rozluźniona` klnęłam na cały dom, że pójdę do pedagog, żeby tego zboczeńca ze szkoły wywalili, albo Anetę ściągnę z Norwegii (uczy mnie jej kolega z LO ;x) I na żadne skarby nie pójdę na niemiecki. Kiedyś nawet się go spytałam, czy fascynuję go Hitler i czy nie chcę się do niego upodobnić, bo malu mu brakuję do osiągnięcia szczytu :hahaha: I za karę dostałam 1 stronę na pamięć tekstu po niem :roll:
jeanne napisał: | Hałs normalny i Hałs z TVP2 to inne Hałsy! |
Jak to ? A tak samo wyglądają O.o
jeanne napisał: | X files jest boskie *ślinotok* Pierwsze 6 sezonów oglądałam chyba ze 4 razy Very Happy |
Ja kiedyś miałam na kasecie, ale wątpie, czy nadal je mam. Więc jak skończę Glee to wezmę się za X.
|
|
Nie 13:10, 26 Wrz 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Mam zdjęcie jak miałam może z 4 lata i śliczne blond loczki i szeroki uśmiech, ale tu już je kiedyś pokazywałam |
a ja nie widziałam :evil:
coś mi nie idzie to zadanie z francuskiego :roll:
|
|
Wysłany:
Nie 13:11, 26 Wrz 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka, nie, nie znalazłam. I nie mogę nawet zrobić z polskiej wersji, bo jej nie mam.
Dodano 2 minut temu:
Idę, nie mogę tu siedzieć, bo nic nie zrobię :(... Do napisania później :papapa:
|
|
Wysłany:
Nie 13:18, 26 Wrz 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Muszę sobie ją wypożyczyć. Już od pół roku za mną chodzi. |
Za mną właśnie też, zabiorę się może za nią jak nauczę się wszystkiego, czyli pewnie nie O.o
Jakoś nie ma do tego zaufania :O. |
Ja przeczytałam tak Samotność w Sieci <3 Potem tak mnie oczy bolały, że przez tydzień ciężko mi było patrzeć na białe tło xD
Cytat: | żeby tego zboczeńca ze szkoły wywalili |
Oj Gusia Gusia, biust do przodu i 5 bardzo prosto dostaniesz :roll:
Jak to ? A tak samo wyglądają O.o |
Ale inaczej mówią :D
Ja kiedyś miałam na kasecie, ale wątpie, czy nadal je mam. |
U mnie na kasetach były pokemony :D
Sevir trzymaj się :*
|
|
Nie 13:26, 26 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 114, 115, 116 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 115 z 649 |
|