Daisy jest zakręcona, ale podobało mi się w sumie to jak ich wątek rozegrali :P Z dziecka Hodgeli się strasznie cieszę, myślę, że jak już to pokażą pod koniec sezonu, bo to się będzie czasowo zgadzać wtedy :P
No ale teraz zostaje nam czekać na następny odcinek :P
Chyba zwinę się do domu, bo od czasu jak zaczęłam robić ten franc, czyli mniej więcej od 13:30 siedzę na dworze, na tarasie i się "dotleniam" :lol: ale juz komary zaczynają latać :/
Nie 17:13, 26 Wrz 2010
nimfka, dotleniasz się i dajesz odpocząć swoim oczom na łonie natury... A nie, jednak nie, cały czas siedzisz przy komputerze, bycie na dworze niczego nie zmienia :roll:
Ja się dotleniam przy uchylonym oknie :]
Jeanne, powodzenia, kochana, i trzymaj się :*! :przytul:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
:cry: Teraz to mnie dobiło!sie normalnie wzruszyłam...a to się rzadko zdarza :roll: Takiego końca nie przewidziałam. :(
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet'' Wysłany:
Nie 17:20, 26 Wrz 2010
Sevir oczy mi nie odpoczną, ale zawsze świeże powietrze dobrze zrobi, bez spalin i innych śmieci, a ja tak rzadko na ten taras wychodzę, że to święto normalnie :P
Marguerite a ty jesteś przypadkiem fanką Demily czy nie bo nie pamiętam??
Nie 17:24, 26 Wrz 2010
Sevir już kiedyś Ci chyba mówiłam czego słucham. Co u mnie? Jestem chora 3 raz w tym miesiącu, jutro szkoła a ja już nie mam siły :< O i w tym tygodniu robię spacer po lekarzach. Jutro dermatolog, a w następne dni pewnie neurolog i kardiolog.
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Nie 17:38, 26 Wrz 2010
Sevir z jaka znów rewelacja ?? :> Bo teraz zrobiłam się ciekawa
Aaa, ślub ?? Nie no, od zagorzałych fanek już słyszałam,że w Hollywood rozwody są popularne,więc nic straconego :hahaha:
Ostatnio zmieniony przez Marguerite dnia Nie 17:48, 26 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
Marg a pytam, bo dziś od rana mi Doma wysłała "rewelację", że Emily wyszła za mąż :shock:
Nie 17:46, 26 Wrz 2010
nimfka zdradzić Ci tajemnice ?? Mam rodzinkę w stanach,więc rewelacje związane z serialami, mam zawsze z pierwszej ręki xD A eska o ślubie miałam o 4 nad ranem :lol:
Znowu chora? Och :przytul:
nimfka, ja po prostu jestem zÓa :twisted:.
Marguerite napisał:
Nie no, od zagorzałych fanek już słyszałam,że w Hollywood rozwody są popularne,więc nic straconego
:hahaha: taaaa
Widzę, że nie tylko Doma ma wszędzie swoje źródła porozsyłane i informacje na bierząco :hahaha:
Uciekam już, wychodzę za jakieś 25 minut, a muszę jeszcze ogarnąć i wydrukować sobie wybrane fragmenty charakterystyk z Mikołajka :roll:
Do napisania :*
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*