[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 59, 60, 61 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stwierdzam fakt! Najlepsze promo House, jakie dotychczas moje oczy widziały. Na początku myślałam, że mi się zdaję, to co widzę, jednak po obejrzeniu czwarty raz zajarzyłam. House będzie nie lada problem miał do zgryzienia. Bardzo dramatycznie, aż prosi się o zepsucie coś z Huddy. O.o

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Wto 9:32, 25 Sty 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Guśka_ Ok, ja zajarzyłam, ale nie do końca wiem, czy to przez Cuddy jej matka wyląduje w szpitalu, co się stanie pomiędzy nimi, o co House ma ogromne pretensje do MASTERS?! To jest dla mnie odcinek tajemnica i będzie moim zdaniem najbardziej udany ze wszystkich dotychczasowych, chociaż i tak wszystskie bardzo lubię!

PostWysłany: Wto 13:18, 25 Sty 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 7
Ostrzeżeń: 1

Powrót do góry

Moja teoria, zbudowana na podstawie promo:
Cuddy zabije swoją matkę, jednak nie będzie zdawała sobie z tego sprawy. House, aby Ją chronić, przyjmie winę na siebie (to jest tą rzeczą, o której Masters nie może nikomu powiedzieć). Cuddy nie będzie mu mogła tego wybaczyć i tak się rozpoczną poważne problemy w Ich związku... :]

PostWysłany: Wto 18:59, 25 Sty 2011
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Pochwał: 78

Miasto: Poznań/Londyn
Powrót do góry

Cytat:
Cuddy zabije swoją matkę, jednak nie będzie zdawała sobie z tego sprawy. House, aby Ją chronić, przyjmie winę na siebie (to jest tą rzeczą, o której Masters nie może nikomu powiedzieć). Cuddy nie będzie mu mogła tego wybaczyć i tak się rozpoczną poważne problemy w Ich związku... krzywy

Nie wybaczyć, tylko nie będzie potrafiła pogodzić się, że śmiercią matki oraz że House się dla niej poświęcił!

PostWysłany: Wto 19:02, 25 Sty 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ale no dziewczyny, proszę Was! Cuddy zabije matkę! Nie jest morderczynią! To z gruntu dobra osoba a przede wszystkim ma swoje zasady, a że nie przepada za matką, nie oznacza, że musi ją od razu zabijać!
Ja myślę tak: Cuddy popełniła jakiś błąd medyczny, który mógł przyczynić się do pogorszenia się stanu jej matki. Tylko za ni w świecie nie mogę wymyślić co Masters ma z tym wspólnego. Ewidentnie coś jest na rzeczy. House chce jej rozpętać piekło. Szkoda, że nie ma czegoś dokładniejszego o tym odcinku od twórców, bo zapowiada się nam genialny, trzymający w napięciu odcinek. Wątpię żeby Huddy na długo się rozpadło, skoro już w 13 odcinku gdzieś idą ze sobą (spoilery sprzed chyba 4 tygodni), tak mi się wydaje.

PostWysłany: Wto 21:00, 25 Sty 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

Aneczka, Doma nie miała na myśli, że Cuddy jest morderczynią tylko, że popełni, jakiś błąd, który może spowodować śmierć Matki.

PostWysłany: Wto 21:07, 25 Sty 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Guśka_ Ja to tak odebrałam, że może chciała uśmiercić swoją matkę i mieć z nią spokój, wiesz, przypadki chodzą po ludziach, nawet tych fikcyjnych. Mi sie też tak wydaje, zresztą pisałam to już wcześniej. Ciekawe w jakiej sytuacji znajdzie się relacja Huddy?

PostWysłany: Wto 21:12, 25 Sty 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

Była informacja, że rozejdą się dwie pary (razem z Wilsonem i Sam). Rozpadło się małżeństwo Tauba, więc Huddy jest chyba bezpieczne :)

PostWysłany: Wto 21:20, 25 Sty 2011
flower
Rezydent
Rezydent

Pochwał: 2

Powrót do góry

Dobra, dobra, wydaje mi się, że warto się skupić na kłótni House'a z Foremanem.
Foreman mówi, że coś, co House chce zrobić, to pogwałcenie praw etyki większe, niż kiedykolwiek (nawet jak na House'a).
House na to: "Ona umiera!"
A Foreman: "To nie znaczy, że mamy iść do więzienia tylko po to, żeby ją uratować".
Wydaje mi się, że to będzie clue odcinka. A skoro w grę wchodzi pogwałcenie etyki, to zapewne o tym ma nic nie mówić nikomu Masters.

To mnie ciekawi najbardziej.
Nie wydaje mi się, że "House weźmie winę za zabicie matki Cuddy na siebie i o tym Masters ma nikomu nie mówić"... To znaczy - dla mnie to nie wynika z promo...

Poza tym też obstawiam jakiś błąd medyczny Cuddy. Tylko nie "Cuddy nie będzie o niczym wiedzieć", skoro House mówi jej to wprost ;)

PostWysłany: Wto 23:33, 25 Sty 2011
Katia
Patomorfolog
Patomorfolog

Pochwał: 12

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

A to z głównej od NAS! I to by było logiczne rozwiązanie!

Cytat:
Tym kimś będzie niedawno wprowadzona do serialu matka Cuddy - grana przez Candice Bergen - Arlene. Kobieta zostanie przyjęta na oddział szpitala Princeton Plainsboro, ponieważ będzie skarżyć się na dziwne, niepokojące objawy.

Jaka jest matka Cuddy już wiemy: uparta, trudna, nie umiejąca utrzymać języka za zębami. Jaki jest House również wiemy. Wiemy też, że tych dwoje nie przypadło sobie zbytnio do gustu, choć zgodzili się na pewien kompromis (dla dobra Cuddy). Jednak, kiedy Arlene zachoruje, nie będzie chciała żeby zajął się nią House i poprosi o wykluczenie go ze "sprawy". Problem w tym, że tylko House będzie w stanie jej pomóc. I żeby to zrobić posunie się do nie koniecznie legalnych sposobów. Właściwie, żeby uratować matkę kobiety, którą kocha, House będzie musiał złamać wszystkie obowiązujące zasady.

Na dodatek śledztwo w sprawie Arlene ujawni fakty z jej życia, które skrywała przed Cuddy i swoją drugą córką - Lucindą...

Więcej... http://www.housemd.info.pl/news/2498/takiego-dramatu-nikt-sie-nie-spodziewa.html#ixzz1C5vS1gam

Dodano 1 minut temu:

Ha fakty z życia... Anka siedź cicho, bo chyba spoilerować najnowszymi spoilerami to tu nie można...? Tylko jakim cudem można mieć siostrę i jej nie mieć. Matka Cuddy to hipokrytka!

PostWysłany: Sro 0:58, 26 Sty 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

kurczę ! emocje jak przed startem 7 sezonu. House wiele razy pogwałcał etyke pracy. Czasem przekraczał bardzo dalekie granice,by "ratować matke kobiety którą kocha" złamię wszelkie reguły. No ta,ale biorą pod uwagę spryt scenarzystów obstawiam,że nikt nie umrze. Może chodziło o psychiczną śmierć? Co do House i ślubnych dzwonów... jakoś mi się to nie widzi,ale już niczego nie wykluczam.

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Sro 15:28, 26 Sty 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 4

Miasto: Pionki
Powrót do góry

diabelek91 Po tym, co widziałam w "Carrot or Stick", ślub chyba mnie już by zbytnio nie zaskoczył. House nie tylko uśmiecha się na widok Cuddy, ale również gdy myśli o Rachel, mówi jak ojciec. Z tą parą liczę choćby na to, by byli ze sobą jak najdłużej!

PostWysłany: Sro 17:22, 26 Sty 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

A ja nadal optymistycznie wykluczam ślub !

PostWysłany: Sro 18:04, 26 Sty 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ślub byłby.... czymś zbyt nie oczekiwanym. Może w ostatnim odcinku całego serialu. Albo gdy Cuddy odejdzie a House by ją zatrzymać zrobi wszystko.Sprawa z Rachel też jest zabawna. House polubił małą dopiero gdy wyszło ,że potrafi kłamać tak dobrze jak on. Na razie mamy matke Cuddy w szpitalu. House łamiącego wszelkie reguły i załamaną Cuddy -> Gorąco !

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Sro 19:23, 26 Sty 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 4

Miasto: Pionki
Powrót do góry

czy ktoś mógłby przetłumaczyć pierwsze promo 11 odcinka, bo ja nie rozumiem wszystkich słów? Z góry dzięki. :ok:

PostWysłany: Sro 20:37, 26 Sty 2011
najlepszykakashi
Student medycyny
Student medycyny

Miasto: gdzieś tam w Polsce
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 59, 60, 61 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny
Strona 60 z 91

Skocz do: