Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 484, 485, 486 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
Cytat:
bo nie wiem, czy nie zacząć oglądać po bożemu, od początku. Smile

TAK TAK I JESZCZE RAZ TAK. Wprawdzie niektóre odcinki są nudnawe, ale w jakim serialu nie? ;>

Dzięki. To się zerknie. :)

Shee, to masz ciekawie.

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Pon 23:01, 21 Lut 2011
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Cytat:
DLACZEGO nikt mi nie powiedział, że istnieje coś takiego jak VSEPR? Ja rozumiem, że humany są gupie, ale humanom też się powinno mówić, że VSEPR istnieje, w razie gdyby przypadkiem tak się zdarzyło, że jakiemuś humanowi zachciałoby się studiować na wydziale chemicznym. Sad

Miałam z tego ostatnio test! <3 <3! Biedna Shee *głasku głasku* Jeanne nie wyobraża sobie życia bez VSEPR-u!

Cytat:

hmmm Blondynka na Zanzibarze? hahaha

Nie!
Ó mysju Toma wy deżyne mysju Wajs?!

PostWysłany: Pon 23:03, 21 Lut 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Shitzune napisał:
konwalia7777, widzę, że zajmujesz się tym samym co ja Wink

Jak widać tak ;)
Shitzune napisał:
DLACZEGO nikt mi nie powiedział, że istnieje coś takiego jak VSEPR? Ja rozumiem, że humany są gupie, ale humanom też się powinno mówić, że VSEPR istnieje, w razie gdyby przypadkiem tak się zdarzyło, że jakiemuś humanowi zachciałoby się studiować na wydziale chemicznym.

A co byłaś na profilu humanistycznym :?: Nie wiedziałam, że to się jeszcze VSEPR nazywa :D Pani O. zapomniała nas widać poinformować
DOMA napisał:
mam 3 zapasowe karty...

Ubezpieczona na wszystkie możliwości ;)

Dodano 1 minut temu:

Cytat:
Miałam z tego ostatnio test! <3

To po nim pytałaś o wiązania pi i sigma :twisted:

Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Pon 23:10, 21 Lut 2011, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Pon 23:07, 21 Lut 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

jeanne napisał:
Cytat:

hmmm Blondynka na Zanzibarze? hahaha

Nie!
Ó mysju Toma wy deżyne mysju Wajs?!

Wajs mówisz... No więc na pewno Radio Zet! :D

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Pon 23:08, 21 Lut 2011
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne napisał:
Jeanne nie wyobraża sobie życia bez VSEPR-u!

Ja w ogóle nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Humany hybrydyzują na czuja. :lol:

konwalia7777 napisał:
A co byłaś na profilu humanistycznym ? Nie wiedziałam, że to się VSEPR nazywa

Tajest, rozszerzony polski i historia i dodatkowe przedmioty filozofia i łacina meldują się na rozkaz! :D
Vsepr to taka sprytna metoda, która pozwala ci łatwo i szybko obliczyć liczbę koordynacyjną, a liczba koordynacyjna mówi ci, jaki ma kształt cząsteczka. Nic dziwnego, że zawaliłam dwa poprzednie egzaminy jak o tym nie wiedziałam :lol:

No, wesoło mam, przynajmniej przez ten tydzień, dopóki mnie nie wyrzucą (módlcie się, zeby mnie jednak nie wyrzucili). A co u was, robaczki?
A właśnie, czy mamy na forum jakichś tegorocznych maturzystów?

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 23:09, 21 Lut 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

wiolka17 OGLĄDAJ!!! Castle jest super, podobne do Bones trochę, tylko zamiast agenta fbi i pani antropolog masz panią detektyw i pisarza który pomaga policji :lol: Mi odcinki się bardzo podobają :D (No i oczywiście tak jak w Bones jest ship B&B tak w Castle jest Caskett, który jak lubisz shipy na pewno będziesz śledzić, a jak nie to zawadzać ci nie będzie :P )

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Pon 23:13, 21 Lut 2011
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Cytat:
A właśnie, czy mamy na forum jakichś tegorocznych maturzystów?

*podnosi łapkę*

wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Vsepr to taka sprytna metoda, która pozwala ci łatwo i szybko obliczyć liczbę koordynacyjną, a liczba koordynacyjna mówi ci, jaki ma kształt cząsteczka. Nic dziwnego, że zawaliłam dwa poprzednie egzaminy jak o tym nie wiedziałam Laughing

Dobrze wiedzieć, przyda się na sprawdzian z hybrydyzacji, który czeka mnie niebawem. Na ostatniej chemii dowiedzieliśmy się, że jak to możliwe, że nie mieliśmy stopnia utlenienia pierwiastków w gimnazjum :D

pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

wiolka17, o, super, w takim razie: jak oceniasz stopień dokuczania ci z tego powodu przez rodzinę i przyjaciół? :D

nimfka napisał:
tylko zamiast agenta fbi i pani antropolog masz panią detektyw i pisarza który pomaga policj

Brzmi ciekawie. A jest lepsze/gorsze/podobne/zupełnie inne niż Bones?

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 23:16, 21 Lut 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

nimfka napisał:
agenta fbi i pani antropolog masz panią detektyw i pisarza który pomaga policji

Wiem, tyle coś zdążyłam ogarnąć. ;) Dzięki. A co do shipu, to może to wyglądać ciekawie, więc tym bardziej na to zerknę. Tylko nie wiem jeszcze kiedy... Dzięki. :)

PostWysłany: Pon 23:19, 21 Lut 2011
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Idę dziś w miarę wcześnie jak na mnie spać. Dobranoc, kolorowych snów ;*

PostWysłany: Pon 23:19, 21 Lut 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Shitzune nie umiem powiedzieć czy lepsze czy gorsze niż Bones, ale generalnie na podobnym poziomie, schemat serialu/odcinków dosyć podobny, ale w tego typu serialach zawsze są podobne. Mi się bardzo podoba i polecam :D

Dodano 2 minut temu:

konwalia7777 dobranoc :*
Podjęłam decyzję, że będę dojrzała i zamiast zarwać noc na serial, zarwę na naukę :roll: Inaczej bym nie przetrwała pewnie tego tygodnia :lol: Castle obejrzę sobie po szkole :P

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Pon 23:23, 21 Lut 2011
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Shitzune napisał:
wiolka17, o, super, w takim razie: jak oceniasz stopień dokuczania ci z tego powodu przez rodzinę i przyjaciół? Very Happy

Umiarkowany. ;)

Znaczy się chłopak mnie pociesza, jak się zaklinam, że jeszcze nie wynaleźli kierunku studiów adekwatnych do mojej wiedzy i kiedy labidzę, że nie dam rady z prezentacją na ustnym.
Przyjaciółka na przemian albo mnie dobija ('no, ucz się, zobaczysz') albo demotywuje ('Wioleta, ja się nic nie uczyłam i patrz, zdałam, to Ty nie dasz rady?'). Ogólnie rzecz biorąc jest ciekawie. ;)
A tak serio to najlepsze są rodzinne spędy. Ostatnio coś w okolicy świąt ciotka sobie przypomniała, że ja maturę w tym roku piszę. 'A to co zdajesz? Na jakie studia dalej?' A co na to Wioleta: 'Rozszerzoną biologię. Chcę iść na medycynę i zostać patologiem.' Ah, i teraz taka chwila konsternacji, czy ja aby tak na serio, czy jaja sobie robię. Coś pięknego. :D
To tak z grubsza. Masz jeszcze jakieś interesujące pytania? ;>

PostWysłany: Pon 23:26, 21 Lut 2011
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
To tak z grubsza. Masz jeszcze jakieś interesujące pytania? ;>

Interesujących już nie mam, zostały same nudne i przewidywalne. :C

wiolka17 napisał:
A tak serio to najlepsze są rodzinne spędy. Ostatnio coś w okolicy świąt ciotka sobie przypomniała, że ja maturę w tym roku piszę. 'A to co zdajesz? Na jakie studia dalej?' A co na to Wioleta: 'Rozszerzoną biologię. Chcę iść na medycynę i zostać patologiem.' Ah, i teraz taka chwila konsternacji, czy ja aby tak na serio, czy jaja sobie robię. Coś pięknego.

To prawie jak u mnie - "Asia, a ty co studiujesz?" "Biotechnologię" *chwila ciszy* "Ooooo... to super... a co to jest?" :D
Ale medycyna to prestiżowa jest, powinni się cieszyć. ;)

PostWysłany: Pon 23:30, 21 Lut 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Shitzune napisał:
To prawie jak u mnie - "Asia, a ty co studiujesz?" "Biotechnologię" *chwila ciszy* "Ooooo... to super... a co to jest?" Very Happy

Epickie. ;)

Cytat:
Ale medycyna to prestiżowa jest, powinni się cieszyć. Wink

Oczywiście. A widzisz, oni nic. ;)

I jak tam, przeszedł Ci już uraz po ustnym pol? ;>

PostWysłany: Pon 23:37, 21 Lut 2011
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 484, 485, 486 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny
Strona 485 z 649

Skocz do: