|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 503, 504, 505 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
moniia2311 napisał: | A jak ona siedzi w domu i on wraca ona w dresie, on wychodzi a ona zapuchnięta bo dopiero wstała i w ogóle nie ogarnia to jednak on po jakimś czasie będzie pamiętał to że ona jednak nie jest taka fajna |
Ej no...mówimy tu o jakimś skrajnym przypadku zapuszczonej kury domowej :P
Dodano 2 minut temu:
Cytat: | Znam przypadek gdzie facet zostawił dokładnie taką dla zwykłej „kury domowej”. |
Każdy facet potrzebuje czasem kury domowej czasem kochanki i bogini seksu. Ale dojrzały facet, który chce założyć rodzinę i poważnie podchodzi do życia nie wybierze seksu tylko raczej kurę domową, o ile oczywiście nie jest ona tym skrajnym przypadkiem opisanym powyżej :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Czw 21:57, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Takie które naprawdę z własnego niechlujstwa, sposobu bycia, braku chęci...wyglądają jak wyglądają.
Nie dbają o siebie chociaż mają na to czas.
|
|
Wysłany:
Czw 22:00, 24 Lut 2011 |
|
kokosanka
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie koniecznie skrajnym przypadku. Ale kobieta przykładowo nie pracuje albo urodziła dziecko i tyle że siedzi w domu. A siedzi w domu to sie pojawia w jej głowie "i tak nikt mnie nie widzi więc nie ma po co się stroić".
I to działa tak samo w drugą stronę. Facet siedzący całymi dniami przed telewizorem w porwanym podkoszulku też może się bardzo szybko dziwić że ona zwyczajnie się spakuje i wyjdzie.
Chodzi o to że nie tylko dla samej/samego siebie trzeba o siebie dbać. Bo często jest tak że jedno z nich "zamieszkało" w tym dresie i później dziwi się że że to drugie odeszło albo zalicza coś na boku.
|
|
Czw 22:01, 24 Lut 2011 |
|
moniia2311
Stomatolog

Pochwał: 5
Miasto: wołomin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To nie jest powód do skoku w bok.
Najpierw próbuje się rozwiązać ten problem...porozmawiać a nie od razu fiku miku na boku.
Jak komuś nie zależy na związku to inna sprawa.
|
|
Wysłany:
Czw 22:04, 24 Lut 2011 |
|
kokosanka
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Przed świętami odwiedziłam koleżankę z pracy, która jest na macierzyńskim właśnie...nie powiem, że wyglądała niechlujnie, bo nikt jej nie widzi. A mogłaby, bo męża nie ma całymi dniami w domu, siedzi tylko z synkiem. Ale włosy ma umalowane, ułożone, makijaż na miejscu, paznokcie zadbane...
Ja chodząc do pracy, wyglądam gorzej od niej :)
|
|
Wysłany:
Czw 22:06, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No ja miałam koleżankę która w wieku 15 lat zaszła w ciąże. Urodziła dziecko i patrząc na nią myslałam że ma lat 12 a nie 19. Zero dbania o siebie. W pracy ja na szpilkach i trzy inne dziewczyny to samo. Makijaż, odpowiednie ciuchy itp. a ona sprane jeansy i adidasy. Na pytanie czemu nie założy czegoś co sprawi że nie będzie wyglądała jak dziecko a jak dorosła normalna kobieta odpowiedziała "po co mam się stroić? mój facet jest u mnie raz w tygodniu, mam dziecko i pracę więc nie potrzebuję tak bardzo o siebie dbać".
A druga dwójka małych dzieci, mąż 15 lat starszy a co trzy dni u fryzjera, i stwierdziła że jak sama o siebie nie zadba to umrze.
I jak widać przeginanie w obie strony fajne nie jest. :/
|
|
Czw 22:13, 24 Lut 2011 |
|
moniia2311
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wszystko to kwestia kobiety a nie sytuacji, w jakiej się znajduje :) Ale swoją drogą to też lubię jeansy i adidasy :) Na widok szpilek mnie odrzuca :lol:
|
|
Wysłany:
Czw 22:24, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Ale swoją drogą to też lubię jeansy i adidasy Smile Na widok szpilek mnie odrzuca Laughing |
Ja lubię ale od czasu do czasu tylko :)
No do pracy tak bo wiem że nie wytrzymam na 12 centymetrowych szpilkach 8 czy 9 godzin cały czas stojąc albo chodząc. Ale raz poszłam do pracy wcześniej bo miałam transport w obie strony na szpilkach to co jak co ale ludzie mnie nie poznali.
I ja potrafię w domu chodzić w szpilkach wysokich bo dostaje pierdzielca bez szpilek zwyczajnie.
Ale nie ważne w sumie :P
|
|
Czw 22:33, 24 Lut 2011 |
|
moniia2311
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Po prostu wychodzisz z założenia, że kobieta w szpilkach jest atrakcyjniejsza, z tego co widzę...A skąd ten pogląd? :)
Nie każdy facet gustuje w takich, nie każda kobieta...zależy od preferencji:)
|
|
Wysłany:
Czw 22:39, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie o to chodzi. Generalnie ja sama lepiej czuję się w szpilkach. Od razu jakoś bardziej kobieco się czuję. A tym bardziej gdy mam na sobie zwykłą sukienkę jakąś w miarę krótką to czuje mniej więcej + 50 pewności siebie
Dodano 6 minut temu:
i generalnie ja uciekam jutro o 4 muszę wstać do pracy :/
|
|
Czw 22:49, 24 Lut 2011 |
|
moniia2311
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Szpilki ładnie wyglądają w sklepie na półce :)
|
|
Wysłany:
Czw 22:57, 24 Lut 2011 |
|
kokosanka
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kokosanka, na nogach czasem też, ale okazjonalnie:) Czasem nie pasuje nic prócz szpilek po prostu. Ale żeby tak na co dzień...a potem to kręgosłup chory i płaskostopie :roll:
Więcej natury, mniej dyskomfortu dla ciała. Rozumiem, że to dla kobiety tak ważne, że staje się drugą naturą, ale nie uwierzę, że to wynika z wygody i upodobania :)
|
|
Wysłany:
Czw 23:02, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | że kobieta w szpilkach jest atrakcyjniejsza, z tego co widzę...A skąd ten pogląd? Smile |
Stąd chyba, że biedne sieroty wzrostu jeanne by zniknęły w tłumie, gdyby nie szpilki :hahaha:
Cytat: | Szpilki ładnie wyglądają w sklepie na półce Smile |
Zwłaszcza, jak ktoś miał skręconą nogę, wtedy tylko na półce :hahaha:
Podsumowując wasze posty, kobieta ma dbać o siebie i dla siebie, nie bo mąż/sąsiad/koleżanka patrzy, o.
|
|
Czw 23:02, 24 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, no OK, jak ktoś nadrabia szpilkami wzrost to jest wytłumaczenie...ale jak ja mam 172cm wzrostu w adidasach, to raczej nie mam potrzeby zakładania szpilek, żeby atrakcyjniej wyglądać :P
Dla jednej osoby będę wyglądać atrakcyjnie, a druga mnie nazwie barbie np. złośliwie... :roll:
|
|
Wysłany:
Czw 23:06, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 503, 504, 505 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 504 z 649 |
|