Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 521, 522, 523 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaneta94 napisał:

Skoro zdobyłaś się na takie wyznanie: też Cię kocham za dzielenie mojego punktu widzenia :mrgreen:

No to się kochamy :mrgreen: . Teraz zbiorowy uścisk ? :>

zaneta94 napisał:
30 km to koronny dystans, który powinna wygrać najlepsza, a ja jeszcze wierzę w sprawiedliwość na tym świecie.

Oby. Trzymam kciuki za Justynę. Z resztą Marian dziś ledwo podniósł się. Myślałam już, że nie wytrzymał jej organizm. O.o

konwalia7777 napisał:
No tak zbyt piękne byłoby kończyć w poniedziałek o 13.20...

Ja tylko w piątki i środy kończę o tej godzinie. :D Francuski, nie wiem czy wolałabym mieć niemiecki, czy ten o to język.

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Pon 16:16, 28 Lut 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Guśka_ napisał:
Teraz zbiorowy uścisk ?

Pewnie :mrgreen: *mocno ściska*

Guśka_ napisał:
Myślałam już, że nie wytrzymał jej organizm. O.o

Odpowiedź jest prosta: za dużo koksu :mrgreen:

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Pon 16:19, 28 Lut 2011
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Guśka_ napisał:

Ja tylko w piątki i środy kończę o tej godzinie. Very Happy Francuski, nie wiem czy wolałabym mieć niemiecki, czy ten o to język.

Ja w ogóle, raz w tygodniu w środę o 14.20 tak ciągle po 15. Miałam do wyboru albo kontynuować francuski( którego się uczyłam w gimnazjum) albo niemiecki gdzie większość osób uczy się już od podstawówki, a ja ani słówka nie umiem :D

PostWysłany: Pon 16:23, 28 Lut 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

zaneta94 napisał:
Pewnie Mr. Green *mocno ściska*

*rzuca się z rozpędu*

zaneta94 napisał:
za dużo koksu

Moi kumple, by ją polubili :mrgreen:

Cytat:
niemiecki gdzie większość osób uczy się już od podstawówki, a ja ani słówka nie umiem Very Happy

Początku to pestka, jednak później dochodzi gramatyka, czasy, przypadki, to pragnie się wrócić do początku edukacji. W dodatku ja mam na rozszerzonym :| .
Idę poodkurzać, a później dokończyć książek i pewnie tu zajrzę, bo dziś House <3

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Pon 16:27, 28 Lut 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Ja również już idę, lekcje czekają, a potem mam nadzieję na oglądnięcie powtórki na Eurosporcie.
Na razie :wink:

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Pon 16:29, 28 Lut 2011
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Dostałam +4 z polskiego, +3 z francuskiego i cały test z historii zeżrnęłam z google... O.o W ogóle spódnica jest fajna na ściąganie! Podciągasz prawie do linii majtek i potem tylko uchylasz :hahaha: Najlepsze było, jak babka chciała nas przesadzić do przodu, bo okno otwierała
- Nie! Nie! Nam tu będzie lepiej przy otwartym, bo nam duszno!
No namalowałsmy sobie cały Rzym na ławce, a ta co kurde no :hahaha:

Chyba zaczynam się bawić za dobrze w dokuczanie koledze :C
- Konraaaaad? Bo ja wiem, że niedługo zbliża się dzień kobiet i ty byś na pewno chciał Adrianowi coś kupić, więc w razie czego służe pomocą. :mrgreen:

Czy ja jestem wredna i złośliwa? :hahaha:

PostWysłany: Pon 16:33, 28 Lut 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne ależ skąd jesteś współczująca i miła jak Matka Teresa :P

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)

PostWysłany: Pon 16:38, 28 Lut 2011
Mirela
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

jeanne, nie wiem dla kogo bardziej był to przytyk, dla Konrada czy Adriana :mrgreen: Ale u nas jest też taki chłopak, któremu troszkę dokuczamy... Bo sam sobie na to zasłuży. Zna odpowiedź na każde pytanie i wyrywa się do odpowiedzi tak, że normalnie robi wiatr ręką, a gdy dostanie cztery z plusem to już jest mała tragedia, bo czemu nie pięć z minusem? No i poza tym pożycza od dziewczyn różowe pomadki i potrafi na środku korytarza zacząć malować sobie usta :lol:

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pon 16:38, 28 Lut 2011
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:
jeanne ależ skąd jesteś współczująca i miła jak Matka Teresa Razz

No ale ja serio bym z nim poszła wybrać prezent dla Adriana! :hahaha:

Sal, żaden z nich nie zasłużył niczym :D Po prostu Adrią, wygląda trochę, jak dziewczyna i siedzi koło Konrada na francuskim. I Konrad kiedyś powiedział, że jest miedzy młotem, a kowadłem, bo z jednej strony on, a z drugiej ja :hahaha: No i się zaczęło :( Jak np. wrócili w tym samym dniu po chorobie, albo pisali razem jako jedyni test. Wiem, wiem, jestem okropna, ale jak patrzę, jak się Konrad wkurza, jak mu mówię, żeby się nie martwił, bo medycyna sie rozwija i niedługo może będą modli mieć z Adrianem dzieci, to mam humor potem dobry na cały dzień :hahaha:
Dopóki Konrad mi nie
Spojler:

wpierdoli

:hahaha:

PostWysłany: Pon 16:47, 28 Lut 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Czy ja jestem wredna i złośliwa? hahaha

Nie skądże :D
jeanne napisał:
- Nie! Nie! Nam tu będzie lepiej przy otwartym, bo nam duszno!
No namalowałsmy sobie cały Rzym na ławce, a ta co kurde no hahaha

Myśmy też tak mieli na historii, to może się przesiądziecie, nie pani profesor nam tu dobrze :!: Ale ja okno chciałam otworzyć, czy drzwi. Tak pani profesor drzwi ;)
Salamandra napisał:
No i poza tym pożycza od dziewczyn różowe pomadki i potrafi na środku korytarza zacząć malować sobie usta Laughing

To bardzo ciekawe upodobania ma :hahaha:

PostWysłany: Pon 16:50, 28 Lut 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Konwalia chociaż ty jedna we mnie wierzysz <3
Najlepsze to było, że stała za nami, a my jak gdyby nigdy nic, zerkałyśmy na ściągi :hahaha: Borze, nigdy chyba tak szczegółowo nie opisałam podbicia Galii :hahaha: Wikipedia rządzi.

Cytat:
To bardzo ciekawe upodobania ma hahaha

W gim mój kolega z długimi włosami uwielbiał zabierać dziewczynom bluzy, różowe i tak paradować po szkole. Teraz zrobił się z niego taki Facundo Arana z czasów Zbuntowanego Anioła :P

PostWysłany: Pon 16:54, 28 Lut 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Borze, nigdy chyba tak szczegółowo nie opisałam podbicia Galii hahaha Wikipedia rządzi.

Też bym tak chciała. Następny sprawdzian z historii piszemy w grupach, niby jak ma to pomóc jak na całą klasę uczę się może ze 3 osoby, które postanowiły być razem w grupie.
Moja koleżanka mnie dziś dobiła, jedyny dzień co nie mamy polskiego, a ona mnie męczy jako, że jutro sprawdzian z jakiś durnych pytań z tyłu podręcznika. I twierdzi, że ja jestem dobra z polskiego śmiechu warte :hahaha:

PostWysłany: Pon 16:59, 28 Lut 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Konwalia ja będę umarnięta, kiedy JA, osoba, która nie uczyła się NIC, będzie miała lepszą ocenę od tych biednych żuczków, które w poczuciu obowiązku, usadziły swoje słodkie tyłeczki przez weekend i dzielnie wkuwały podręcznik, z którego nic nie było :hahaha:

Cytat:
że jutro sprawdzian z jakiś durnych pytań z tyłu podręcznika.

Też chcę sprawdzian, na którym będę wiedziała jakie są pytania! :cry:

PostWysłany: Pon 17:04, 28 Lut 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Konwalia ja będę umarnięta, kiedy JA, osoba, która nie uczyła się NIC, będzie miała lepszą ocenę od tych biednych żuczków, które w poczuciu obowiązku, usadziły swoje słodkie tyłeczki przez weekend i dzielnie wkuwały podręcznik, z którego nic nie było hahaha

Tak to by było piękne :)
Cytat:
Też chcę sprawdzian, na którym będę wiedziała jakie są pytania! Crying or Very sad

Ale ja nie wiem jakie będą pytania, ona mnie męczyła jakimiś durnymi pytaniami co były na koniec działu z renesansu. Gdy po raz 10 usłyszałam co bym napisała na takie pytanie to zostałam doprowadzona do takiego stanu , że miałam wielką ochotę powiedzieć, że
Spojler:

gówno

Dodano 11 minut temu:

Szczególnie, że wie że ja na polskim nie słucham, a to ona robi maniacko notatki z tego co pani z polskiego mówi :D

PostWysłany: Pon 17:20, 28 Lut 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Gdy po raz 10 usłyszałam co bym napisała na takie pytanie to zostałam doprowadzona do takiego stanu , że miałam wielką ochotę powiedzieć, że

Ja dzisiaj tak skupiłam się na wysyłaniu smsów, że pamiętam 2 pierwsze lekcje tylko ;) A jestem ciekawa, co dostanę z tego sprawdzianu ze średniowiecza, bo wszystko tam napisałam byle by było i byle by oddać :D

Boru niech mi ktoś powie, jak przestać obgryzać paznokcie. Myślałam, że się już tego oduczyłam, a wystarczyło trochę większego stresu i ani sms-a napisać, ani na klawiaturze, tak boli...

PostWysłany: Pon 17:25, 28 Lut 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 521, 522, 523 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny
Strona 522 z 649

Skocz do: