Ale książki do matmy nie widziałam od początku roku hahaha
Ja chyba od historii ;)
Czy musieliśmy przerabiać tyle utworów z polskiego, teraz powinnam znać tyle interpretacji. Jasne, jasne, dobrze jak bym choć kojarzyła, która to pieśń XIX a która XXIV Kochanowskiego, bo o normalnej nauce na polski nie ma mowy :hahaha:
nimfka dobranoc ;*
Konwalia nasza babka się ostatnio szarpnęła i nam daje fragmenty Wink
Nasza nie i nie wiem jak w jej wykonaniu będzie wyglądał sprawdzian z renesansu, a nie jestem na tyle szalona, żeby wszystko wkuwać...
No i na geografię się nie pouczyłam, ale mam jutro okienko przed nią.
Dzień dobry kochani :*
Czyżby nikt nie oglądał w nocy House'a?
Ja jestem właśnie w trakcie Castle :) Nie wyspałam się za bardzo, mimo, że poszłam wcześniej spać. Najpierw nie mogłam zasnąć, a do tego obudziłam się pół godziny przed czasem o! Nie wiem jakim cudem :P
Dodano 26 minut temu:
Odcinek obejrzany, proma nie było :shock: a teraz mam jak zawsze dylemat - iść spać na godzinę czy nie, za każdym razem mówię sobie, że nie będę szła spać, po czym i tak zasypiam :roll:
Miłego dnia kochani :*
Wto 5:03, 01 Mar 2011
nimfka, jak to nikt! Po prostu pusto było ;) Bym została na Castle, ale za 3 godziny będę latać po Berlinie, więc musiałam się przespać. Pozdrów całą szkołę ode mnie! :lol: I Kamillę!
Hej kochani :*
Dzien prawie dobry ;)
Dostałam 6 z wczorajszego spr z francuskiego i 5 z zad dom też z francuskiego. Do tego poszedł mi dobrze spr z matmy. Za to moja "cudowna" polonistka dała mi 3+ za odpowiedz :roll:
Wto 12:23, 01 Mar 2011
nimfka Hej. Ja dzisiaj w domku. Zaraz będę nadrabiać zaległości w postaci obejrzenia "Recession Proof" i przypomnienia sobie promo "Bombshells". Siedziałam z otwartą paszczą i go oglądałam :D
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Wto 12:55, 01 Mar 2011
Hej ponownie :*
Ja odcinka, ani proma nie widziałam, więc nie wiem o czym mówicie póki co :P
Wto 14:51, 01 Mar 2011
dzień dobry!
jutro wyjeżdżam na 10 dni w góry z całym moim rocznikiem i nauczycielami... nie wydaje mi się, żeby odpoczynek pod tytułem "codziennie cztery godziny zajęć sportowych, cztery lekcje, praca nad projektami i seanse filmowe, gra w scrabble i ping-ponga" był odprężający. będziemy musieli po nim odpoczywać chyba ze trzy tygodnie!
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Wto 15:01, 01 Mar 2011
maria lucie Wierzę ci, że będziesz musiała jeszcze odpoczywać, wiem, to może być straszne taki wypad z nauczycielami, bo nie można robić wszystkiego co się chce, ale myślę, że poradzisz sobie i będziesz się dobrze bawiła:)
Dodano 1 minut temu:
A teraz czekam na nowe pracki Anoli albo Gusi z odcinka i Huddy. O_o albo Lisy z Vivy:)
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Wto 16:08, 01 Mar 2011
Odcinek ogólenie spoko, ale końcówka mało House'owa niestety. Natomiast co do proma to brak słów :shock: nie mam pojęcia co o nim sądzić, bo jest mocno pokręcone :shock: No zobaczymy co z tego będzie, ale moim zdaniem już trochę za bardzo zmieniają ten serial.
Dodano 12 minut temu:
Idę na trening, więc do napisania :*
Wto 16:32, 01 Mar 2011