[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 70, 71, 72 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowa tylkom nie Cuddy... mimo ze teraz nie mam nadzieji na ich powrót bedzie sezon 8... moze jednak to Huddy znow bedzie razem... eh :( bardzo bym chciała... ale moje nadzieje sie koncza

....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....

PostWysłany: Pią 9:46, 11 Mar 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

diabelek91 Zobaczymy. Ja mam nadzieję, a Huddy będą ze sobą rozmawiać. monia9122

Cytat:
mysle ze teraz House bedzie pokazywał Cuddy ze potrafi bez niej zyc i da sobie rade bez niej a ona bedzie płakac załowac
I chyba tak się stanie. House będzie chciał pokazać, że jest silny, a taki nie jest, Cuddy będzie żałować, ale też będzie pewna siebie, jakby się nic nie stało. Kto wie, kto wie... . nowa monia9122 No co wy, dziewczyny. Cuddy jeśli nie będzie z Housem, nie będzie z nikim innym. Lucas był tylko dla przykrywki, a Cuddy zostanie samotną matką.

PostWysłany: Pią 10:06, 11 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 7
Ostrzeżeń: 1

Powrót do góry

To nawet zabawne : Kiedy House postanowił się zmienić i nawet zaakceptował córkę Cuddy wszystko się rozpi#eprzyło. House będzie wielki macho - bo po co mu Cuddy - choć sam przyznał ,że potrzebuję jej w swoim życiu. Cuddy będzie nie ustępliwa,bo House ją zawiódł,bo jest matką ble ble więc pewnie się pozabijają..ale zaraz ! Od czego jest dzielny Wilson który będzie trzymał House żeby nie upadł oraz namawiał Cuddy na zmiane decyzji. Nie wiem,ale im więcej kombinowania scenarzystów tym mniej mnie to kręci. Nie po to po tylu latach mieli być ze sobą,żebyśmy zobaczyli jak każde idzie w swoją stronę.

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Pią 10:13, 11 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 1

Miasto: Pionki
Powrót do góry

Witajcie, śledzę Wasze dyskusje od jakiegoś czasu i bardzo się cieszę, że są ludzie podobnie zakręceni jak ja - w pozytywnym tego słowa znaczeniu :)

Też do końca nie wierzę, że to koniec Huddy... nie po to budowali napięcie w sezonie 5 i 6 żeby teraz wszystko zepsuć.

Zgadzam się z Tobą AnEcZkA3370. Cuddy będzie albo z Housem albo sama. Nie ma innej opcji.
Mam tylko nadzieję, że nie zrobią nam powtórki poprzednich sezonów.
Czytając forum przyklejone do stron FOX'a opinie fanów za oceanem są bardzo zbliżone do naszych

A kojarzycie może informację dotyczącą propozycji House złożoną Cuddy - adopocja Rachel przez House'a ?
Jeśli ma to jeszcze nastąpić to jest nadzieja.... Chyba, że ktoś skojarzył wstawki z Bombshells - Rachel jako favourite tax write off ;) i podał takie info.

PostWysłany: Pią 10:19, 11 Mar 2011
amazing
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Sorki, że wchodzę wam w temat, ale mam 2 pytania :P
1. "The Fix" to będzie ostatni odcinek 7 sezonu?
2. Czy wiadomo już coś na temat Jennifer Morrison? Wróci na kilka odcinków w tym sezonie?

PostWysłany: Pią 10:58, 11 Mar 2011
Danielek18
Immunolog
Immunolog

Pochwał: 2

Miasto: Tur
Powrót do góry

Danielek18
1. to nie bedzie ostatni odcinek bo przeciez jest jeszcze 18 w ktorym wraca Trzynascie
2. nie mam zielonego pojecia

Dodano 1 minut temu:

diabelek91 ja ciagle wierze ze to nie koniec... ale moje resztki nadzieji gasna... jesli w tym sezonie sie nie zejda to ja chyba zejde na zawał..
jest mi bardzo przykro ze nie sa razem... tak bardzo im kibicowałam :(

....Wspomnienia....

PostWysłany: Pią 11:37, 11 Mar 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

monia9122 ale przecież The Fix to ma być 21 odcinek a 18 to jest The Dig :)
A propo masz już odpowiedź w Pytania o odcinkach :)

PostWysłany: Pią 11:38, 11 Mar 2011
Danielek18
Immunolog
Immunolog

Powrót do góry

Danielek18 tak wiem widziałam.. dziekuje bardzo... wiem ze jest jeszcze 21 odcinek...

....Wspomnienia....

PostWysłany: Pią 11:51, 11 Mar 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

monia9122 ale chodzi mi o ty czy to będzie ostatni odcinek siódmego sezonu bo gdzieś czytałem że będzie 21 gdzieś indziej że 23...

PostWysłany: Pią 11:53, 11 Mar 2011
Danielek18
Immunolog
Immunolog

Powrót do góry

Ej odcinków w tym sezonie ma by 23!

Skąd Wy bierzecie te informacje o tytułach?Ja na razie //ort. wiem o ty ch o The Dig,a reszty nie znam.I skąd ta informacja o adopcji Rachele?

A i jeszcze jedno!Obejrzałam te global promo jeszcze raz.Myślę,że ta świtna zabawa to poczęsci halucynacje Hausa,bo co tam by robiła jego ekipa?Ale jestem ciekawa!!!

PostWysłany: Pią 11:56, 11 Mar 2011
nowa
Student medycyny
Student medycyny

Pochwał: 1

Miasto: Gliwice
Powrót do góry

nowa dzieki :) Ja nowe tytuły odcinków biorę z niemieckiego forum :P Dałbym linka ale nie wiem czy mogę mówić o zagranicznej konkurencji.

PostWysłany: Pią 11:58, 11 Mar 2011
Danielek18
Immunolog
Immunolog

Powrót do góry

a moze mi ktos powiedziec o co chodzi z ta adopcja? skad Wy to wzieliscie?

....Wspomnienia....

PostWysłany: Pią 12:07, 11 Mar 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

amazing wyszedł z tą adopcją.Chciałabym wiedziec skąd się to wzięło.

PostWysłany: Pią 12:19, 11 Mar 2011
nowa
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

diabelek91 napisał:
Od czego jest dzielny Wilson który będzie trzymał House żeby nie upadł oraz namawiał Cuddy na zmiane decyzji.

Myślę, że to czy będą razem nie zależy od zmiany decyzji Cuddy. Jakby nie było ona go rzuciła, więc duma House'a nie pozwoli mu tak po prostu zaakceptować jej decyzji i zapewne ją odrzuci.

PostWysłany: Pią 12:21, 11 Mar 2011
flower
Rezydent
Rezydent

Powrót do góry

P.S. Pisaliściw też wcześniej o przyjęicu zaręczynowy Cuddy,o jakimś weselu w tym sezonie.Skąd to się bierze?Można gdzieź znaleźc jakieś spoilery na ten temat?

PostWysłany: Pią 12:24, 11 Mar 2011
nowa
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 70, 71, 72 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny
Strona 71 z 91

Skocz do: