[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 77, 78, 79 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hugh wraz z całą obsadą zrobili świetny serial. Ale 8 sezon to i tak dużo. Jak znam scenarzystów będzie ciekawie,pokręcą sprawią ,że oglądając wrzaśniemy nie ! Będzie dobrze,Jeśli Huddy się nie zejdzie ( w co jakoś nie chce mi się wierzyć) trudno. Ale myślę,że nie zrobią nam powtórki z 5 sezonu. Obejdzie się bez Halucynacji itp. Myślę ,ze House wyhamuję w pewnym momencie bardzo gwałttownie i spyta sam siebie : co jak ku$%^ robię?!~Tylko pytanie,czy rzeczywiście nie bedzie za późno.

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Pon 13:32, 14 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 1

Miasto: Pionki
Powrót do góry

diabelek91 , w 100% zgodzę się z Tobą ;D... powrót do 5 sezonu byłby naprawdę nietrafny! Niech House się lekko powygłupia pod warunkiem, że w końcowych odcinkach 7 sezonu dotrze do niego myśl o tym czego/kogo rzeczywiście chce.

PostWysłany: Pon 13:53, 14 Mar 2011
TinaVilla
Stażysta
Stażysta

Pochwał: 9

Miasto: +34° 6\' 39.65\", -118° 20\' 33.73\"
Powrót do góry

TinaVilla Dlaczego właśnie 8.?

PostWysłany: Pon 13:59, 14 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 7

Powrót do góry

AnEcZkA3370 , ale że co "właśnie 8 sezon"? ;D .

PostWysłany: Pon 14:16, 14 Mar 2011
TinaVilla
Stażysta
Stażysta

Powrót do góry

House On Fire | If you thought the House/Cuddy dynamic was prickly before they paired up only to peter out, you ain’t seen nothing yet. Lisa Edelstein told me that the break-up stands to “add a lot of really great texture to how they have to deal with each other.” That’s right, neither party will be scurrying off to a new job to dodge old hurt. “These are two grown-up complicated people who love what they do,” Edelstein explains, “so I think they will, no matter what, always find a way to continue doing what is their life.” During this difficult time, might Cuddy get a comforting dose of warm and fuzzy when her mom (played by Candice Bergen) returns in Episode 20? “No, definitely not,” Edelstein says with a laugh. “They are still at each other’s throats.”

Mógłby ktoś przetłumaczyć?? :)

PostWysłany: Pon 21:06, 14 Mar 2011
beata_3
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

TinaVilla Bo uważasz, ze on powinien kończyć ten serial... .

PostWysłany: Pon 21:44, 14 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

nie doczytałaś......napisałam, że 'nie' :house16: :)

PostWysłany: Pon 22:27, 14 Mar 2011
TinaVilla
Stażysta
Stażysta

Powrót do góry

TinaVilla A, no to możliwe:) Miłego oglądania:) A przy okazji: ładny baner:)

PostWysłany: Wto 0:17, 15 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

Widzieliscie nowe promo? mowiłam ze to o Housa slub bedzie chodzic... juz pare dni temu napisałam ze to House bedzie slubowa z jakas dziwka i miałam racje...
on to robi na słosc Cuddy... zeby ja ranic tak jak ona go zraniła...
to poprostu mnie rozwaliło...

....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....

PostWysłany: Wto 8:26, 15 Mar 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

o żesz ja... nie kur$%$% !! :killer: :killer: :bredzisz:
No a teraz na spokojnie. Przyjrzyjmy się sprawie z innej strony. House nie jest aż tak głupi i nie posunie się do takiego kroku,chyba że w Vegas na 24 h,według mnie on chce zmusić Cuddy do tego żeby Go powstrzymała.

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Wto 10:26, 15 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

...jak w jakiejś komedii romantycznej. On (House) bierze ślub, ona (Cuddy), aby udowodnić, że go kocha, staje naprzeciw pary 'młodej'. Będzie ciekawie. A może... House zapłacił tej szczęśliwej kobiecie, żeby wzięła z nim ślub? :D .

PostWysłany: Wto 10:36, 15 Mar 2011
TinaVilla
Stażysta
Stażysta

Powrót do góry

kretyn do potęgo entej ! Tyle mam do powiedzenia po obejrzeniu odcinka. :killer: :do bani: To już nawet nie jest stary House tylko nowe coś. Teraz sama nie wiem,może i weźmie ten ślub żeby tylko jej na złość zrobić. Może to da mu radochę skoro nic innego nie umie. Ok,jestem kobietą może mam inne podejście do sprawy zerwania,ale puszczanie się na lewo i prawo ,picie,ćpanie i narażanie własnego życia jakoś mnie nie jarają. Ale to House prawda? Ten człowiek który nie dawno chciał udowodnić,że się zmienił nie umie nawet rozmawiać o zerwaniu ale zapić się w trupa i zaliczyć kilka lasek jak najbardziej,bo zapomina o tym co boli na chwilę. Widzę,że nie będzie miał wielkiego kaca skoro ma zamiar wziąć ślub. I który (biorąc pod uwagę pogłoski) weźmie. Oczywiście biorę pod uwagę szybki rozwód,ale grunt ,że Cuddy będzie cierpieć.

PostWysłany: Wto 11:44, 15 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

monia9122 Pewnie, że na złość:) Cuddy jest młodsza, a była już 6 dni zamężna, zazdrośnik jeden :D
House zawsze taki był - jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.
I właśnie to w nim lubię, ale NIE w stosunku do Cuddy. Nie wiem dlaczego Cuddy uznała, że to ONA jest jego problemem. Ja tak nie uważam... diabelek91 Jasne, że tak. A Cuddy najprawdopodobniej wyjdzie. Aż dziwne w ogóle, że przyszła. TinaVilla Jaka nie po**** kobieta staje twarzą twarz z kobietą, która poślubia kochanego przez nią mężczyznę? Ja bym takiej dała w zęby jeszcze.

Cytat:
House zapłacił tej szczęśliwej kobiecie, żeby wzięła z nim ślub? .
A kto wie. To jest jakaś myśl :D

Dodano 3 minut temu:

diabelek91 Owszem. Ten House, to nie jest stary House, to nie jest zmieniony, lepszy House, to jest jakaś nowa wersja House'a. Ok. Lubie balowanie, wygłupy, skakanie z balkonu do basenu (a ja myślałam, że na serio chce się zabić), nawet dziwki, ale tego się nie robi dla takiej kobiety jak Cuddy. Stwierdzam tak, jak ty -
Spojler:

kretyn

.

PostWysłany: Wto 11:53, 15 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

AnEcZkA3370 wrr;/ nie wiem co się stało. Ale jestem prawie pewna,że House ten ślub weźmie. Cuddy nie przyjdzie a House do samego końca będzie się upierał przy swoim aż bedzie za późno. I nie wiem,moze wtedy coś do niego dotrze? Dlaczego po ludzku nie pogadają. Czemu Cuddy tak się upiera,że ona jest jego problemem? A nawet jeśli? Kogo to obchodzi? Był z nią szczęśliwy,zmienił się. Wpadka z Vicodinem była chuj$%owa,ale to równie dobrze mogło się stać gdyby razem nie byli.

Możliwe rozwiązania :
1. House rzeczywiście weźmie ślub i po pewnym czasie zorientuje się,że nic tym nie wskórał a nawet jeśli, nie odzyskał dzięki temu Cuddy

2. House poigra sobie z ludźmi ,ale ślub odwoła - Mina Cuddy gdy dowiaduję się,że Go straciła na zawsze - bezcenna

3. House będzie czekał az do ostatniego momentu,żeby Cuddy wróciła. Nie uda się i zamiast stanąć na ślubnym kobiercu pójdzię się upić.

4. Najmniej prawdopodobna wersja ,dlatego na końcu : Zejdą się. House będzie błagał,a Cuddy i tak nie umie bez niego żyć.

PostWysłany: Wto 12:18, 15 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

naprawdę wierzycie, że dojdzie do tego ślubu - tzn że padnie sakramentalne "Tak" ?
ceremonia zaślubin będzie miała miejsce i to nieuniknione ale wierzę, że nie oznacza to małżeństwa (nawet 6-scio dniowego) i że House się opamięta w ostatniej chwili i ślub zostanie przerwany.

PostWysłany: Wto 12:24, 15 Mar 2011
amazing
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 77, 78, 79 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny
Strona 78 z 91

Skocz do: