[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 78, 79, 80 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

amazing widziałaś ostatni odcinek? TEN HOUSE jest zdolny do wszystkiego. A rozwiązania jakie są możliwe - według mnie - podałam wcześniej :P[/b]

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Wto 12:29, 15 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 1

Miasto: Pionki
Powrót do góry

diabelek91 pisałyśmy chyba w tym samym czasie :)
scenariusze jak najbardziej prawdopodobne - każdy jeden :)
wierzę w wersję numer 2

ostatni odcinek mocno mnie zniesmaczył i nie chodzi tu o ilość prostytutek, które House w nim zaliczył ;)
.... to nie jest House którego lubię oglądać i tak masz rację TEN HOUSE jest zdolny do wszystkiego, do wiele więcej niż moglibyśmy przypuszczać :)

PostWysłany: Wto 12:38, 15 Mar 2011
amazing
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

diabelek91 Ale przecież Cuddy już stoi obok Wilsona na ślubie House;a :D
Możliwe wg mnie tj. Przyjdzie Cuddy, House weźmie ślub, potem się rozwiodą, bo będą razem kilka dni, jeśli w ogóle i Huddy będzie tak w kółko Macieju - z powrotem, raz dobrze, raz źle, ale blisko siebie.
amazing Ja też nie uważam, że wezmą ślub, ale przypuszczalnie mogę uważać wszystko. Myślę, że to tak tylko na pokaz, jak Cuddy wyjdzie, bo widzimy w promo, że ewidentnie wychodzi, do ślubu jednak nie dojdzie. amazing
I TEN HOUSE nie wiem czemu, ale mi się podoba :mrgreen:

PostWysłany: Wto 12:49, 15 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 7

Powrót do góry

AnEcZkA3370

AnEcZkA3370 napisał:
I TEN HOUSE nie wiem czemu, ale mi się podoba

tak... ma cos w sobie jakis urok... ale mysle ze jednak tego slubu nie bedzie... moze faktycznie slub sie zacznie, bedzie ceremonia ale House nie powie TAK... nie ma szans na takie rozwiazanie

....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....

PostWysłany: Wto 13:09, 15 Mar 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

Biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia już nic mnie nie zdziwi.

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Wto 13:46, 15 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

monia9122 jaki urok:) ?? On przegina z piciem w tym odcinku, przyłażą do niego hordy prostytutek i skacze z balkonu jak ostatni głupek do basenu - podoba mi się to. House był właściwie w moich oczach zawsze taki - on może wszystko! diabelek91 A mnie może, bo siedziałam oglądając odcinek i klęłam pod nosem na House'a. :D

PostWysłany: Wto 14:08, 15 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

AnEcZkA3370 ja tez klnełam... 8) to głupie ale chciałabym zeby taki nie został... zeby był taki jak przez cały 7 sezon...

....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....

PostWysłany: Wto 14:17, 15 Mar 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

ja mam jednak mieszane uczucia....
fakt - z jednej strony odcinek mnie ubawił i w jakiś sposób odnalazłam w nim starego, dobrego House :)
z drugiej - biorąc pod uwagę wydarzenie z 7x15 i wielki break UP z Cuddy to chyba jednak lekkie przegięcie....
strach pomyśleć co będzie dalej :D

PostWysłany: Wto 14:21, 15 Mar 2011
amazing
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Przypuszczam, że przyjdzie taki moment gdy house zatęskni za cuddy, autentycznie odczuje jej brak w swoim życiu i nie mam na myśli ich związku, ale tę nić porozumienia, kontakt, poczucie że Cuddy była jedną z niewielu osób, ktore znały go tak dobrze...

PostWysłany: Wto 18:57, 15 Mar 2011
makak
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

urażona duma ot co. Może i było w nim coś fajnego,ale to mimo wszystko przegięcie. Czemu tych lasek było tyle?? Jedna by nie starczyła,czy po prostu chciał zaliczyć wszystko co się rusza,a może z każda kolejną nie było tak jak z Cuddy? Dlatego szybko je zmieniał żeby choć na chwilę zapomnieć. Skok do basenu był szczytem głupoty - House nie ma 20 lat ! Widziałam to w wyrazie twarzy Wilsona - całkowite zrezygnowanie. Ot biedny porzucony facet postanawia się odegrać,ale Cuddy nic nie robi a House nic jednak nie rusza : Żadna laska,alkohol czy nawet przypadek. Nie ma już jego kobiety obok. Wszystko to szczeniackie. Ale boli Go jak cholera wszystko w środku. Pamiętacie mine jak wychodził od pacjenta pogadać z Cuddy,istny smutek.

Shore powiedział,że ślubne dzwony zadzwonią,nie bedzie to jednak to czego się spodziewamy. Więc House bierze ślub. Z byle jaką laską,pewnie nie znając jej dobrze,choć wiadomo że być może nigdy nie oświadczył by się Cuddy. Kolejny cios. Mści się i to strasznie. A Cuddy nie umie nic zrobić prócz wziecia winy na siebie - tak jak wtedy gdy jej matka byłą w szpitalu. House powiedział jej wtedy prawdę. No i szkoda mi Wilsona,patrzeć na upadek przyjaciela i rozpad jedynej rzeczy dzięki której był szczęśliwy - straszne.

tak p.s ostatnia scena i to co House powiedział o wygranej i przegranej.. pasowałby genialnie do ostatniego odcinka w ogóle,gdyby House pozostał nieszczęśliwy.

PostWysłany: Wto 20:51, 15 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

pragnę zauważyć, że od jakiegoś czasu nie dyskutujecie nad spojlerami, tylko nad odcinkiem. Przenieście się może do właściwego tematu, co?

PostWysłany: Wto 21:55, 15 Mar 2011
orco
Tłumacz

Pochwał: 28

Powrót do góry

diabelek91

Cytat:
choć wiadomo że być może nigdy nie oświadczył by się Cuddy.
A ja jednak myślę inaczej. Ten facet nas już tyle razy zaskoczył, Cuddy zresztą też, więc myślę, że stać o nawet na oświadczyny. Kiedyś... , bo przecież do wszystkiego się dorasta. diabelek91
Cytat:
Ale boli Go jak cholera wszystko w środku.
Pamiętasz, przecież House nie pokazuje swoich uczuć. Boli go i to strasznie. Tylko Wilson wie, co się tak naprawdę z nim dzieje, z nim i z Cuddy. Wilson jest tu takim pośrednikiem i całe szczęście, że ta para ma taką swatkę. Właśnie w tej chwili osobiście cieszę się, że jest taki Wilson, bo mam nadzieję, że przemówi tym dwóm głupolom do rozumu!

Zastanawia mnie 21 odcinek. Jaki burger pub? :)

PostWysłany: Sro 6:05, 16 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

Mam pytanie.Czy znacie tytuły odcinków powyzej The Dig?

PostWysłany: Sro 8:20, 16 Mar 2011
nowa
Student medycyny
Student medycyny

Pochwał: 1

Miasto: Gliwice
Powrót do góry

07x19 Last Temptation
07x20 Changes
07x21 The Fix

PostWysłany: Sro 10:28, 16 Mar 2011
TinaVilla
Stażysta
Stażysta

Pochwał: 9

Miasto: +34° 6\' 39.65\", -118° 20\' 33.73\"
Powrót do góry

ja wiem,że House uczuć nie okazuję. Ale to dziwnie zaczyna wszystko wyglądać. Mam na myśli ślub House,nazwy odcinków (popaść w niełaskę 7x17,kopać 7x18, ostatnie kuszenie 7x19 ,zmiany 7x20, naprawić 7x21) plus matka Cuddy w 20 odcinku. A nóż się zejdą,może nawet patrząc na swój związek całkiem inaczej. Może Cuddy się obudzi, a House będzie potrafił stanąć twarzą w twarz z problemem. Ale to wszystko to "może". Przyszłość zalezy od przyszłego odcinka i od tego czy ślub będzie czy nie. Co innego gdyby House na prawdę się zakochał.

p.s ja Wilsonowi wspólczuję,serio ;)

PostWysłany: Sro 10:55, 16 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 78, 79, 80 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny
Strona 79 z 91

Skocz do: