[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 79, 80, 81 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo dziękuję za tytuły odcinków i tłumaczenie:))

PostWysłany: Sro 11:15, 16 Mar 2011
nowa
Student medycyny
Student medycyny

Pochwał: 1

Miasto: Gliwice
Powrót do góry

diabelek91 napisał:
popaść w niełaskę 7x17,kopać 7x18, ostatnie kuszenie 7x19 ,zmiany 7x20, naprawić 7x21

tytuły odcinków bardzo dziwne, tajemnicze ale daja do myslenia...
-Popasc w niełaske... hmm.. moze tu chodzi o Cuddy i Housa.. .tzn to ze House popadnie w nielaske Cuddy po tym co chce zrobic..

-kopac... tu jeszcze nie wiem jak to zinterpretowac ale moze byc tak ze ktos bedzie kopac lezacego. mam tu na mysli wielkie EGO Housa

-Ostatnie kuszenie... byc moze w tym odcinku House sie opamieta i zrozumie co jest najwazniejsze albo raczej kto jest najwazniejszy

-Zmiany... moze House wezmie sie za siebe i postanowi sie zmienic

-Naprawic... i to bedzie to... mysle ze House bedzie chciał zmienic swoje zycie i wrocic do Cuddy...

To tylko moje skromne analizy. to wszystko jest pod wielkim znakiem zapytania wiec nie mowie ze to na pewno tak bedzie... to tylko moje skromne nadzieje :)

....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....

PostWysłany: Sro 11:31, 16 Mar 2011
monia9122
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

dużo zależy od przyszłego odcinka. Ale żeby nie było że my kminimy kiedy i jak się pogodzą a tu do finału sezonu House będzie szczęśliwym mężem.

Tak w ogóle brakuje już tylko ,żeby Rachel zachorowała. Może to by coś zmieniło?

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Sro 11:50, 16 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 1

Miasto: Pionki
Powrót do góry

Powiem jedno : To co piszę GY, przechodzi ludzkie wyobrażenie. Szkoda mi tego człowieka.

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Sro 13:54, 16 Mar 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Guśka_ ale co,ale co? tak ogólnie czy coś nowego walnął ,bo z jego ostatniej pisaniny na temat przyszłych odcinków to wiem tylko tyle że Huddy umarło i już raczej być ze sobą nie będą.

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Sro 16:39, 16 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

diabelek91 Ja wiem tyle, że nie będą razem do 20 odcinka. Czy na stałe już ich związek się rozpadł, wątpię w to. GY jest jaki jest, a jest wredny, ale nie wierzę, żeby po jakiś giga przejściach, nie tylko po tym, co stało się ostatnio, definitywnie się rozstali.

PostWysłany: Sro 16:44, 16 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 7

Powrót do góry

Diabełek, skarży się, że go przez e-mail wyzywają fani itp. O.o Jak zwykle robi tyle szumu, albo to, co odpisuję niektórym ludziom, to pozdro XD dla niego.
Ogólnie tekst, że Huddy nie będzie, a jak było, to wiadomo było, że się zaraz rozpadnie. -.- To po co szum robili taki ?

Aneczka, aby Cuddy z nim nie była, bo jak Huddzinka powinnam być za związkiem, ale to co House odwalił, to dziękujemy. Z resztą z nasz moje zdanie :D

PostWysłany: Sro 16:46, 16 Mar 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Guśka_ Znam, znam. Cieszę się, ze jest taki Wilson. On wie, że to jest wina Cuddy, wie też, że ogromna wina, przede wszystkim jego wina to wina House'a. A GY po co podaje maila:) ?? Jak upublicznił niech się nie skarży :D

PostWysłany: Sro 17:00, 16 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

Wiesz pisze e-mail, a pewnie chodzi mu o PW na Tweeterze. :roll: DEBIL!
Wilson moim guru <3

PostWysłany: Sro 17:05, 16 Mar 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Guśka_ Też tak uważam co do maila:) haha. I moim :!:

PostWysłany: Sro 18:05, 16 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

Tyle wiemy,że Cuddy spieprz6yła ,ale House nie pozostał dłużny. W sumie nie wiem co bardziej mnie denerwuje : Głupota House czy emowski smutek Cuddy. Guśka_ święta racja,o czym już pisałam wcześniej ! Po co ten cały rozgłos?Po co te zdjęcia i plakaty? Pamiętacie pierwsze promo ? : House is in love,prepare for complication. No i komplikacje mamy. Może chcieli wrócić do starego zaćpanego House? Tylko nie bardzo się da bo MY wiemy,że on z Cuddy był ( Przynajmniej w moim odczuciu, większość nie będzie patrzeć na wygłupy House jak kiedyś, bo patrzyliśmy na jego związek i jego upadek. I przez ten pryzmat będziemy oceniać teraz zachowanie Huddy) I jeszcze jedno najważniejsze pytanie : Czy to rozstanie było planowane od początku czy jest pomysłem na podniesienie oglądalności? Bo jeśli GY tak się rajcuje e-mailami od ludzi to oznacza,że się ich nie boi co znowu oznacza,że gra się nie skończyła.

PostWysłany: Sro 18:07, 16 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

Diabełek, niby GY mówi, że Huddy od zawsze miało się skończyć. -.-
A ja jestem kompletnie innego zdania niż Wy. Dla mnie to House zawinił, a nie Cuddy. Jestem kobietą i postąpiłabym, tak samo jak ona.
On zawsze fanów miał gdzieś i tylko konflikty robił :D.

PostWysłany: Sro 18:27, 16 Mar 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Guśka_ Ja też jestem kobietą i w przypadku House'a najprawdopodobniej postąpiłabym tak samo jak Cuddy. Rozumiem ją. Cuddy nie jest niczemu winna. :wink:
I ja myślę, że po wypowiedziach GY widać, że to nie koniec Huddy relationshipu:)

PostWysłany: Sro 18:37, 16 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

Aneczka, znając GY i jego, jakże durne pomysły, możliwe, że Huddy będzie, a on chce nam na przekór zrobić, ile razy tak było ^^. Gadał coś, a później było inaczej :D
Co do proma, to ta Dominica (o Chryste, moje imię) ma inne znaczenie, bo samo dopieczenie Cuddy przez House'a, okaże się najdurniejszym pomysłem na świecie, bo Greg stanie się dupkiem i do tego kretynem !

PostWysłany: Sro 18:53, 16 Mar 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Guśka_ Złośliwy jeden.

Cytat:
ta Dominica (o Chryste, moje imię)
Nie Gusiu, nie twoje. twoje się pisze przez "k" i nie patrz się na wersję angielską :P Jak uważasz, po jaką cholewkę House się żeni z nią, jakie inne znaczenie według Ciebie?

PostWysłany: Sro 19:00, 16 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 79, 80, 81 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny
Strona 80 z 91

Skocz do: